perjantai 20. elokuuta 2010

H&M Purple

Kiirettä pitää! Jotenkin tähän parin päivän osioon on kerääntynyt hirveä määrä tekemistä. Minähän en koskaan tee mitään tänään, jos sen voi vaan mitenkään jättää huomiselle.
No nyt on kuitenkin ollu cv:n ja hakukirjeen väätöä siskon ensikeväistä harjoittelua varten (toivottavasti löytyy joku kiva paikka täältä meiltä, eikun, se on löydyttävä!). On ollu myös yhden ihmisen koulutehtävän tekoa ja eilen olisi ollut meidän 6-vuotis hellyyspäivä jota ei kertakaikkiaan keritty viettämään. Tänään lupasin viedä parille työkaverille cv:eitä jakoon, eli aion ottaa kaikki vähäisistäkin suhteistani irti ja sitten olisi tarkoitus yrittää juhlistaa eilistä merkkipäivää ruuan merkeissä. Huomenna nimittäin olisi kullan työkaverin kanssa suunniteltuna retki Troyes-nimisen kaupungin tehtaanmyymälätaivaaseen... Mitähän siitäkin tulee, neljä naista yhdessä autossa... kulta ei aikonut tulla mukaan, vaikka uudet farkut voisivatkin tulla ihan tarpeeseen. Ei, hän lähtee pelaamaan poikien kanssa petankkia ja antaa meidän rouvien mennä keskenään :)

Kynsillä uutta H&M 4-packistä:Siis edelleen menossa se Summer Nails-neljän paketti ja tänään vuorossa violetti lakka.Ihan kiva väri, mutta laadultaan minusta ei ihan niin huippu, kun mitä tuo aikaisempi vihreä olisi antanut odottaa... lähti nimittäin kulumaan kärjistä aika nopeasti. Hyvä päällyslakka saattaisi auttaa asiaan.english: I've got to run... I seem to be running a lot these days, I've been working on finding my sister an internship for next spring. And I have many other projects on the way at the same time, of course. But here's the second polish from H&M Summer Nails 4-pack and this is simply called Purple. I don't find the quality as good as with the previous Green one. Maybe with a good top coat it would stay pretty longer, this tends to wear out easily from the tips.

2 kommenttia:

petra kirjoitti...

Nätin värinen kynsilakka (=

http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/

Sanna kirjoitti...

petra: ja tosi kätevä pieni koko :)