tiistai 24. elokuuta 2010

Guess what I found!

Lauantaina olimme siis shoppailemassa kolmosen tehtäänmyymälöissä. Troyes-kaupungin alueella on kaikkiaan kolme myymäläkeskittymää ja reippaina naisina kiersimme kaikki. Ensimmäinen oli supertylsä pelkkine lastenvaatteineen ja meinasinkin jo alkaa katua mukaan lähtemistä... Mukana matkassa oli kullan töiden kirjanpitäjä, hänen miehensä ja siskonsa. Kultaakin oli maaniteltu mukaan, mutta ei ollu sitten uskaltanu suostua, kun luuli, että oltas vaan rouvaporukalla ja ettei autossa olisi tilaa. Vähän harmitti kyllä, kun sain viettää sitten suurimman osan päivästä loppujenlopuksi yksin ja muita odotellen. En jotenkin innostunu koko myymäläkompleksista, enkä todellakaan usko lähteväni 2x4 tunnin automatkalle tuon takia toista kertaa. Ehkä alennusaikaan hommassa on enemmän järkeä, toisaalta yhtään minun mieleistä kauppaa ei kompleksista löytyny.

Ainoat ostokseni olivat nämä laukut Guessin liikkeestä:Vaaleanpunainen kirjekuorilaukku, täysi heräteostos, liekkö tulee tätä paljon käytettyä. Ajattelin, että voisin laittaa ehkä Ebayhin myyntiin... Halvalla kun sai, niin pitää hamstrata :DJa tämä tummanvioletti olkalaukku kahdella eripituisella hihnalla. Tässä laukussa onkin kunnolla tilaa ja hyvät järjestelymahdollisuudet, känny, avaimet ja huulikiillot löytyvät helposti.Ja sain vielä kaupanpäälle tämmösen pikkuhuivin :) Tehtaanmyymälähinnoilla sain, molemmat laukut yhteensä 40€.

english: Last Saturday we went on a road trip to the city of Troyes and especially the shopping-outlet-paradise. I really wasn't all that excited because none of the shops there were to my liking... But I did find two bags from Guess and I got them both for 40 euros. The small scarf was a present :)

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Hienot löydöt

Sanna kirjoitti...

-SL: Niin kiva, että etes jotain löyty, kun muuten oli niin turha reissu :)