torstai 10. kesäkuuta 2010

Big Spender Wanted!

Hellettä riittääkin sitten taas vaihteeksi... Tänään on niin kaunis ilta tulossa, että taidetaan tilata pitsat ja syödä ne ulkona takapihalla. Aamusta oli joku epämääräinen koulutustiedotussysteemi työkkärissä ja minä ajattelin ovelasti mennä tällä kertaa autolla. Mappyn mukaan sinne pääsee meiltä kolmessatoista minuutissa... Ehem no paikanpäällä ei ollu mitään toivoa löytää parkkipaikkaa ja aikani pyörittyä ympyrää iskin auton parkkiin Elsasin juomatehtaan työntekijäparkkiin aika kauas työkkäristä. Olin siis 10 minsaa myöhässä ja kiva poika tiskiltä sano et joo et voi enää mennä sisään, kun ovat jo aloittaneet, mutta täytäpä tämä lomake ja se on sillä selevä. Laittaavat sitten kutsun seuraavaan infotilaisuuteen. Että olipa taas niin turha reissu ettei mitään järkeä. Pitäis vaan aina muistaa lähtee tuntia ennen tai sitten vaan mennä sillä tunnin kestävällä linkulla. Semmonen tunarointi tälle päivälle.Kynsillä taas uutta ihanaa Catricelta. Tämä upeus on 150 Big Spender Wanted!Ihana vadelmanpunainen lakka kultaisella hohteella.Oikein kiva hieman tummempi kesälakka, eikä niitä ainaisia pastelleja. Tämän kanssa kävis varmasti mainiosti kultaiset leimailut, pitääpä huomenna kokeilla.english: The heat here is unsupportable and I'm afraid it's going to stay like this for a while...
I wanted to show another great polish from Catrice and this is called 150 Big Spender Wanted! I love the way this polish looks and feels summery without being light or pastel.
It's just the prettiest raspberry red with golden shimmer

3 kommenttia:

susies1955 kirjoitti...

Such a beautiful color. I'm loving it.
Susie

Badbomben kirjoitti...

Niin sievä sävy! Tätä tulisi kyllä kesällä käytettyä!

Sanna kirjoitti...

Badbomben: Oikea löytö :)

susies1955: Thanks! I think this might be pretty similar to China Glaze's Strawberry Fields, if you can't get Catrice in the US :)