maanantai 21. kesäkuuta 2010

Work, work

Olin just aloittamassa tämän päivän postausta iltapäivällä, kun sain puhelun töistä. Minua pyydettiin huomenna, näin viime hetkellä, töihin Printempsin Laura Mercier-tiskille. Hauska juttu sinänsä, koska minähän kävin heillä työhaastattelussa yli vuosi sitten enkä silloin saanut paikkaa. Tietenkin työnvälitystoimisto (joka nytkin minua sinne kyseli) unohti kertoa, että paikkoja oli kaksi ja pari muutakin tärkeää yksityiskohtaa... Nyt kuulemma toinen tiskin vakkareista on lomalla ja minut tarvitaankin nyt välttämättä päiväksi tuuraamaan. Lupailtiin vielä, että jos tämä nyt menee hyvin niin pääsen merkin omaan koulutukseen!
Käväisin siis tuossa aikaisemmin esittäytymässä tiskillä ja selvittämässä huomisen ohjelmaa. Itse myyntipisteen johtajatar vaikutti oikein mukavalta (ei ollut se laiha pieni ihminen joka silloin viimeksi haastatteli) ja lupaili myös, että jos minua tämä kiinnostaa niin voin saada keikkoja heidän pisteessä myös tulevaisuudessa :D Aivan uskomatonta!
Tänään olisi taas yksi Ranskan kesän kohokohtia eli Fete de la Musique, mutta paikallisliikenne on lakossa ja viimeiset ratikat ja linkut tännepäin lähtivät keskustasta 20.00. Joten kävimme nopsasti syömässä au Brasseurin terassilla ja kuunneltiin siinä jo ensimmäisen bändin keikkaa. Tosi harmi, että tämä mahtava koko kaupungin valtaava musiikkitapahtuma jää tältä vuodelta ohi, että kiitos vaan CTS. Oisihan tuollaisen pitkälle yöhön jatkuvan bakkanaalin voinu tietenkin järjestää muulloinkin kuin maanantaina :)

Huomenna siis pitkä päivä kuumassa ostosparatiisissa luvassa ja postaukset jota halusin ajastaa loman ajaksi jäävät tekemättä. Pitää yrittää keksiä jotain!english: I was just starting on today's post earlier and I got a call from work and they asked me to replace someone at the local Laura Mercier counter at Printemps. So tomorrow I'll be at work and not making the posts I wanted to get done before leaving on holiday on Wednesday. I have to figure out something... This is one of those times having a lap top would really be nice :)

Ei kommentteja: