perjantai 11. kesäkuuta 2010

Golden Roses

Jei! tänään tuli sitten postissa kovin odotettu palkkasekki. Rahaposti on vaan aina yhtä jännää! Huomenna on tapaaminen pankissa uuden tilin avaamiseksi ja ajattelin odottaa, että saan sen tilin auki ja laittaa sekin sitten sinne. Mitä sitä sinne vanhalle kortittomalle tilille rahaa työntää, kun sitä ei sieltä sitten saa ulos millään. Pitääkin muuten huomenna muistaa kysyä, että mitenkä sitten näiden sekkien kanssa toimitaan jos saan tilin nettipankkiin? Siis onko tarkoitus, että ne lähettää mulle töistä sekin ja mä avaan ja allekirjoitan sen ja sitten lähetän uudestaan menemään pankkiin? Että oisko mitenkään mahdollista hoitaa homma vähän yksinkertaisemmin? Eihän se tietenkään pankin käsissä ole jos työnantaja haluaa maksaa sekillä, mutta kun tällä uudella pankilla ei ole edes konttoria missään täällä lähellä. Elämä ja kevät sanon minä. Selvästi liian hyvään olen Osuuspankin asiakkaana tottunut.

Mutta sitten sitä eilen luvattua leimailua:Tätä ruusukuvioo Konadin laatasta m54 on tullu käytettyä aika usein, mutta se on jotenkin niin kivan monikäyttöinen, kun se toimii ihan miten päin vaan.Ja näyttää hyvältä miten päin vain, että saa vaan leimailla menemään :)Aluslakka P2:sen Calcium Gel sen päällä kaksi kerrosta Catricen 150 Big Spender Wanted! (yksikin olisi toiminut) kuviot Konadin laatasta m54 China Glazen 2030-lakalla. Päällyslakka Essencen Quick Dry.english: Some stamping fun for today! I added some roses from Konad's m54 plate to my yesterday's mani with China Glaze's 2030. I love this rose design because it works no matter how you place it, you can stamp a way and not worry about the placement. I used P2's Calcium Gel as base, two coats of Catrice's 150 Big Spender Wanted! and Essence's Quick Dry top coat.

6 kommenttia:

susies1955 kirjoitti...

Thanks is one gorgeous color and the design is perfect.
NICE,
Susie

Sanna kirjoitti...

susies1955: I would have wanted to add some extra bling too, but I seem to be lacking golden pieces from my nail diamond collection :)

Sinivalko kirjoitti...

Kerros ihmeessä, jos löydät toimivan nettipankkisysteemin ranskanmaalta! oon säätänyt sekkien kanssa täällä ihan tarpeeksi :) ja tosiaan töistä lähetetään sekkejä kotiin, jotka sitten ite kiikutan omaan pankkiin omassa kylässä (ei siis käy saman ketjun pankki naapurikylässä). Vaikeimman kautta aina mennään..ja mullakin on ikävä suomalaisia pankkeja! ;)

Sanna kirjoitti...

Sinivalko: Ai meillä käy saman ketjun mikä tahansa konttori maalaisluotolla, mutta muuten ei sitten mikään toimikaan :( Itse etsin erityisesti nettipankkia ja tosiaan tuo elcl tuntuu parhaalta. Sinnekin kyllä piti tehdä ns. tavallinen tili ensin, kun en voi tehdä sekkiä omalla nimellä. Mutta sekin hoitui todella helposti ja nettipankkiin vaihdon voi sitten tehdä itse netin kautta :)

givemefashionnow kirjoitti...

your nails are so pretty!
i followed your blog! follow mine back!

givemefashionnow.blogspot.com

Sanna kirjoitti...

givemefashionnow: Thanks, I will :)