maanantai 14. kesäkuuta 2010

Truchtersheim

Ihanaa! Naapurit ovat vihdoin lähteneet kesälomalle ja koko talo on yksin meidän :D
Eilen oli tarkoitus grillailla kaikessa rauhassa takapihalla, mutta ilmat eivät olleetkaan mitä parhaimmat ulkona istuskeluun. Kulta halusi lähteä mieluummin maaseutukierrokselle ja netistä löytyneistä kävelykierrosvaihtoehdoista valitsimme Truchtersheimin:Kerrassaan valloittava pikkukaupunki se olikin ja selvästi rahakkaiden ihmisten asuttama. Välillä tuntui ettei oltaisi edes oltu Elsasin takamailla vaan jossain ihan muualla. Joistain taloista tuli mieleen Helsinkin ja joistain Kalifornian isoterassiset kartanot. Vanhat ja modernit talot seurasivat toisiaan loputtomilla pikkukaduilla, ihania valtavia puutarhoja silmänkantamattomiin ja jokapaikassa näki ihmisten välittämisen ja vaivannäön. Paikallisen eläinlääkärin vastaanoton pihalla oli hevostalli ja siellä sai käydä silittelemässä toinen toistaan suloisempia heppoja.

english: We made an amazing trip to the countryside eysterday! We chose the small town of Truchtersheim as our first destination. What a charming village and only 20 minutes from Strasbourg. Still totally in the calm of the countryside with horses and gigantic gardens. I loved the way modern houses mixed with the traditional Alsatian style and everything was really well looked after and cared for.

3 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Ihania kuvia :).

Pakko kertoa kuvasta minkä löysin netistä ja laittoi hieman naurattamaan. Floridassa oli myynnissä hulppea huvila (hyvällä aueella) mihin kuului monia huoneita, kaksi kerrosta, uima-allas ja kaikkea mahdollista hintaan x. Espoossa samalla hinnalla sai ostettua kämäisen asunnon ja yksiön mikä ei ollut edes kovin nätissä kunnossa eikä missään keskeisellä alueella :DD.

brita kirjoitti...

aww on kyllä nättiä :)

omat naapurit on onneksi niin omissa oloissaan ettei voi ikinä tietää asuttaako viereisiä ovia edes kukaan... :D

Sanna kirjoitti...

Panda: Sitä se lama teettää :( Ikävää, kun ihmiset jotka on tehneet kovasti töitä asuntonsa eteen joutuvat myymään sen alihintaan ja sitten joku onnekkaampi nappaa sen puoli-ilmaiseksi...

brita: ahh, oispa meilläkin noin rauhallista... Nyt kun naapurit ovat itse lomalla heillä on karmivan äänekäs sähköremontti kuitenkin käynnissä täällä meidän iloksi :/