keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Vuosikatsaus!Tänään tulee tasan vuosi ensimmäisestä postauksesta! Tässäpä siis pientä kertausta viimevuoden tapahtumista:

Tammikuu: Aloitin blogini jatkeena Livejournalille, koska halusin omannäköisemmän ulkoasun. Kirjoitin laidasta laitaan kaikesta, varsinkin Ranskassa asumisesta. Orangerie puiston talviasua:Helmikuu: Ensimmäinen päivänmeikki ja sain myös kertoa Ranskan hyvistä puolista :) Vietimme useita kivoja iltoja kavereiden kanssa. Ensimmäisiä päivänmeikkejä, aika ankeeta:Maaliskuu: Työhaastatteluja oli useampia, kaikki tuloksetta. Kaikesta maan ja taivaan välitä tuli kirjoitettua: elokuvista, rautakaupassa asioinnista, pääsiäisestä ja baareilusta. Karmivimmasta muistosta kilpaileevat lämmityksen loppuminen ja viisaudenhampaanpoisto :(
Kirsikkapuut kukkivat näin kauniisti:Huhtikuu: Extra kivaa oli 26-vuotissynttärit, joita vietimme Sarrebruchenissä. Postasin useamman kerran keväänmeikkiuutuuksista. Opastin meikkisiveltimien hoidosta ja väriympyrän käytöstä. Synttärikukkaloistoa Sarrebruchenissä:Toukokuu: Kullan 28-vuotissynttärit, grillausta kavereitten kanssa ja Pariisin reissu perheen kanssa!Kesäkuu: Tilailin paljon kaikkee ja varmasti yksi vuoden löydöistä oli 120 luomiväripaletti.
Kävimme ahkerasti terassilla ja nautimme kesäisestä kelistä. Yksi hauskoista menoista oli Fooding-tapahtuma, jossa sai syödä ilmatteeksi vähän ja odotella paljon:Heinäkuu: Aloittelin jo syksyn uutuuksista kirjoittelemisen ja koin katkeran pettymyksen Lush-työhaastattelun kanssa. Jatkoin Ranskan erikoisuudet-sarjaa ja kävimme paljon pyörailemässä lähiseuduilla. Koimme kauhunhetkiä kotieläinten kanssa:Elokuu: Vietimme rauhallisia kesäpäiviä puutarhassa. Ajelimme ristiin rastiin maaseutua pyörillä. Käväistiin Zurichissä viettämässä 4-vuotispäiväämme:Syyskuu: Tein kivoja löytöjä Ebayssä kuten 80 luomiväripaletti ja ihastuin kovasti Coastal Scentsiin. Järkkäsin ensimmäisen blogiarvontani. Vietimme Jörhmärikiä kotikylässämme:Lokakuu: Paljon päivänmeikkejä, löytöjä ja syksynmeikkitrendejä. Lomailimme ihanat kaksi viikkoa koti-Suomessa, kerkesimme vielä mökkeilläkin:Marraskuu: Vietimme Halloweenia useampaan otteeseen. Valmistelin joulua ja odotin tuskaisesti lämmitystä. Sain yllättäen töitä Sephoralta. Ensilumi satoi jo 22 päivä:Joulukuu: Aloitin työt 6 päivä ja yritin järjestellä joulua täällä kotona. Töissä oli hirvee kiire, mutta tykkäsin silti joka hetkestä. Vietimme erilaisen joulun anoppilassa ja todella hiljaisen uuden vuoden kotona. Joulumarkkinoiden pallohuumaa:Kiitos kaikille lukijoille, tilaajille ja varsinkin niille jotka ovat jaksaneet kommentoida! Kiva on ollut saada purkaa omia ajatuksia ja jakaa iloja ja suruja. Otan mielelläni vastaan juttuehdotuksia tulevalle vuodelle :)

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kivoja kuvia ja kaikesta huolimatta ihana vuosi ollut

M'man kirjoitti...

Ei hullumpi vuosi! ;)

Lemmikkielaimesihan ovat erittain herttaisia ;))

Iloista vkonloppua sinulle ja rakkaallesi :)

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos!

M'man: Kiitos, saat tulla adoptoimaan pois jos haluat, jos ei sitten ole jo menehtynyt tähän kauheeseen kylmyyteen :) Samoin sinulle!