perjantai 2. tammikuuta 2009

Petrol

Tänään oli pitkästä aikaa työpäivä ja olenkin aika kuitti eli siirryn pelaamaan Eternal Sonataa :) Päivänmeikkinä oli petroolin sinistä:Ihan aluksi paksut rajaukset mustalla jumbokynällä (1) ylä- ja alaripsirajoihin. Hennesin mattaa luomiväriä (2) liikkuvalle luomelle ja vaaleanpaa turkoosia (3) luomivakoon ja siitä ylöspäin häivyttäen. Kulmaluulle valkoista luomiväriä ja luomivakoon vielä tumman harmaata häivytyssiveltimellä. Huulilla Essencen Hello Tokyo huulipuna ja poskilla saman merkin Sweet Tempatation poskipuna.Asiasta kymmenenteen tässäpä uudenvuoden ilta keskustassa. Yhdeksän aikaan oli näin rauhallista:

10 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kiva meikki! tuo banneri on ihanan inspiroiva..
Hienot valot siellä ja paikan nimikin valaistu :)

Sonja, Grenada kirjoitti...

Muutes, onko työpaikallasi jotain ohjetta meikkien ja korujen käytöstä ja hiuksista?

nanna84 kirjoitti...

aika myrkyllisiä kemikaalipommeja meikkisi..
aloita vaikka tästä

http://tuoksuukahville.blogspot.com/2008/12/mit-kaikkea-yhteist-onkaan.html

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Joo siinä mainostetaan: Strasbourg virallinen joulupääkaupunki.

Sonja: Joo tukka kiinni, jos on pitkä ja korut mielellään pieniä. Ei logoja eikä tunnistettavia merkkejä. Meikata saa kuitenkin ihan sydämensä kyllyydestä :D

nanna84: No johan! Onneksi saan kuitenkin ihan itse päättää mitä naamaani laitan :)

netta kirjoitti...

Käytätkö muuten meikkivoidetta, puuteria tai varjostus- ja korostustuotteita? Poskipunaa ja aurinkopuuteria kyllä, mutta moni meikkikuvasi näyttää samalta, vaikka värejä olisikin muuteltu hurjasti. Tuleekin mieleen, että erilaisella pohjustuksella (tai sen käyttämisellä, jollet normaalisti pohjusta) voisi saada ihan uutta ilmettä meikkiin.:)

Kasvosi ovat aika vaaleat nyt, jolloin tummat luomivärit tuo ehkä liian jyrkän kontrastin. Käytätkö piilolinssejä? Kajalilla voisi myös piristää meikkiä etenkin kun silmäsi ovat ihanan isot, eikä siksi kajalilla saatu pienempi efekti pienentäisi liikaa. Nestemäinen yläluomen ohut rajaus voisi myös olla ihan kiva poikkeus ja muuttaa normimeikkiä erilaisempaan suuntaan.:)

*~SL kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste!

*~SL kirjoitti...

Minun mielestä sinulle kyllä sopii ihan hyvin tummatkin meikit!!
mutta minulle ei oikein sovi, en sitten tiedä johtuuko tummista hiuksista vai mistä ettei sovi, ajattelin esim. siirtyä sinisestä vihreään..

manana kirjoitti...

Netta: Kiitos huolenpidosta, kyllä itseasiassa käytän meikkivoidetta! Käytän myös korostuksiin valovoidetta silloin, kun siltä tuntuu, mutten pidä sitä mitenkään välttämättömänä. Ihoni on luonnostaan todella vaalea, kuten monilla suomalaisilla. En ole ajatellut sitä rueta mitenkään keinotekoisesti tummentamaan. En käytä piilolinssejä vaan ihan silmälaseja, joita en käytä kuvissa ihan sen vuoksi, että silmämeikki näkyisi paremmin. En tiedä miten pitkään olet blogiani seurannut, mutta jokä päivä päivänmeikkini on erilainen. Kohta tulee vuosi täyteen 21.01 ja en ole kahta kertaa samaa meikkiä esitellyt. Joitakin omasta mielestäni onnistuneita kuvia esillä bannerissa. Kuten huomaat esim. profiilikuvassani, pidän kovasti nestemäisestä eyelinerista. Joskus käytän nestemäistä rajausta, joskus kajalia ihan mielentilan mukaan, kuten värienkin kanssa. En ole mikään hiirulainen vaan elän ja meikkaan näyttävästi. Saan päivittäin positiivista palautetta ihmisiltä (työkavereilta ja asiakkailta myös) värikkäästä ja hyvin tehdystä meikistäni. En usko, että ihmiset viitsisivät valehdella moisesta asiasta. Sallin tässä omakehun, koska tämä on minun blogini! Ja täytyy sanoa, että olet ensimmäinen joka on tullut arvostelemaan meikkiäni, tai ainakin näin päin naamaa :)
En usko, että kukaan jaksaisi käydä joka päivä samaa meikkiä katsomassa, enkä täten omista niinkutsuttua normimeikkiä. Et esittele omaa meikkiäsi blogissasi?

*~SL: kiitos, pitkästä aikaa haaste!! Niin kaikille ei tumma, monille ei vaaleat pastellitkaan, sovi ja olen huomannut, että olen näin talvella siirtynyt tummempiin sävyihin, ihan pimeydenkin takia ja siksikin kun töihin saa meikata sydämensä kyllyydestä :D

netta kirjoitti...

En tarkoittanut pahalla kommenttiani, meikkisi ovat kivoja ja ihanan värikkäitä, itse kun harrastan ehkäpä turhankin usein hempeitä pastelleja silmämeikissä. Samanoloisen meikistäsi tekee aina (?) käytetty musta paksu rajaus jumbo-kynällä tai paksu nestemäinen rajaus. Tummien värien kanssa onkin ihan jees käyttää tummaa rajausta, mutta olisi kiva nähdä, mimmoinen look syntyisi ohuen ohuella rajauksella (kynällä tai nestemäisellä).

Pikaisella muistelulla tuntui, että meikkirutiinisi olisi melko vakio (värikäs usean vahvan ja matan värin silmämeikki, paksu rajaus jne.), joten mietin, toisiko vaihtelua sisärajaukset (etenkin kun ei huolta piilolinsseistä toisin kuin itselläni). Olisi myös kiva nähdä nudemeikkiäkin (huomio pääasiassa ihossa, tasaisen väriseen ihoon kuten sinulla, on helppo saada ihan uutta freesiä ilmettä valoilla ja varjoilla) värikkyyden vastapainona.

Tarkoitukseni ei ollut arvostella vaan ehdottaa jotain uutta, joka voisi sopia suomalaiseen vaaleaan ihoon.:)

manana kirjoitti...

Netta: Kiitos ehdotuksesta :)