perjantai 9. tammikuuta 2009

Light Blue

Pakkasta napakat neljä astetta ja yritän kiriä viime viikon televisio-ohjelmia tvkaistalla. Tarkoitukseni on ollut jo keskiviikosta asti käväistä Saksassa, mutta hoksasin, että palkkani on ranskalaisella kiviaikaisella tilillä, enkä omista tilille korttia. Ainoa mahdollisuus olisi käväistä itse pankissa, mutta, ainiin sehän ei olekaan auki keskipäivällä vaan aukeaa uudelleen 14.30. Sen jälkeen on ihan turha lähtee enään minnekkään. Voisin tietysti pyytää kauniisti tiskillä, että he siirtäisivät rahaa suomen tililleni, johon minulla on jopa kortti.
Tämänkin asian piti järjestyä työn avulla, eli olisin hankkinut itselleni tilin nettipankista. Valitettavasti he eivät ota työttömiä asiakkaita. Valitsemani nettipankin palvelut ovat ilmaisia eli he haluavat rahan liikkuvan tileillään. Muuten kaikki normaalipankit ovat kalliita ja varsinkin pankkikortit nousevat helposti 35€ vuodessa. Ja nettipalvelut ovat +- 0 eli siksi haluaisin nettipankin tilin, jossa voisin hoitaa omat raha-asiani ITSE netissä. Pyydän valtavasti, I know..

Harmi, kun Paskalista alkaa Radio Helsingissä kahdelta, mulla on menny tämä viikonkohokohta jo useampana viikkona ohi, eli saatan hyvinkin jäädä lorvailemaan kotiin loppupäiväksi. Kyllähän sinne aleihin kerkee huomennakin :)

Päivänmeikkinä:Hopeaa, valkoista ja tummempaa sinistä 80 paletista. Sisänurkkaan hopean väristä luomiväriä keskiluomelle vaaleansinistä ja ulkonurkkaan tummansinistä. Tummansinistä venytin luomivakoon häivytyssiveltimellä. Helmiäisvalkoista luomiväriä kulmaluulle ja musta rajaus vain alasisäluomelle. Poskilla Sweet Temptation Essenceltä ja huulilla saman merkin huulipuna 03.

Kullalta saamani joululahjarannekorut saapuivat eilen:Ebaystä, siis molemmat hopeaa, Kiinasta. Myyjä on todella luotettava ja ostokseni saapuivat tosi nopeasti! Postikulut ilmaiset, eli näille kahdelle hintaa jäi 13,30€. Molemmista löytyvät asiaankuuluvat merkinnät ja muutenkin oikein kauniita ovat. Toisesta otin nuo riipukset irti ja siirsin ne kaulakoruun. Jos taas hopeanhimo iskee tulevaisuudessa, tilaan ehdottomasti uudelleen häneltä.

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihanat korut!

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Olen tosi tyytyväinen :)

Heidi kirjoitti...

Heippa!
Olen ihastunut värien käyttöösi. Voisitko tehdä jonkun kerran postauksen siitä, että miten monipuolisesti oikein värejä voikaan käyttää. Huomaan aina käyttäväni niitä samoja yhdistelmiä...=/

manana kirjoitti...

Heidi: Toki, laitetaan tulemaan! Olen jo aikaisemmin tehnyt postauksen väriympyrän käytöstä 11.04 viimevuonna. Mutta teen mielelläni asiasta toisen enemmän yhdistelmiä koskevan postauksen:)