sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Spring 2009 trends in makeup

Ihan lemppareitani on tämä hienostunut YSL: kevätlookki, jota tulen varmasti kokeilemaan:Cliniqilta näin herkkää ja yksinkertaista:Diorilta myös vaaleanpunaista, mutta paljon näyttävämmin:Tuotevalikoimissa myös neutraaleja hiekansävyjä:Tänä keväänä on tulossa aivan ihania meikkilookkeja muiltakin sarjoilta, eli tämä ei ollu vielä tässä :)

7 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Tuo ylin meikki sopisi varmasti sinulle hyvin - vaalealle ihollesi ja vihertavan sinisille silmillesi? :)

Mukavaa viikkoa ja ela lannistu - uusi vuosi, uudet kujeet! :)

Stazzy kirjoitti...

Nääh, haluun tulla käymään teillä! Ens viikonloppuna tai seuraavana?

manana kirjoitti...

M'man: Jees pitää kokeilla hetimiten! Kyllä tästä noustaan ja pitäs alkaa taas etsimään aktiivisesti :)

Stazzy: Voi kuule ihan millon vaan!! Paitsi nyt viikonloppuna oltais menossa Dijoniin, kun meillä on se 250€ lahjakortti käyttämättä ja se vanhenee tässä kuussa :D

M'man kirjoitti...

Manana, tsempataan siis toisiamme. Itsellani on 'Pêle Emploi':ssa RVS huomis aamuna... tahtookohan kettaan minua enaa edes palkata (4veen tyotauko en congé mat...) ;) Positiivaan, positiivaan... ;)

ps. Ja tuo PE on ihan muodon vuoksi hoidettava, eihan sielta mitaan toita ehdotella/loyry ;) Itse sita on Candi Spont tehtava, ei ne asiat muute ;)

Bonne chance sulle!

manana kirjoitti...

M'man: No kivat sulle! Mä en varmaan ihan heti saa tapaamista, kun vasta uudelleen kirjauduin ja ainakin ennen siinä oli joku 3 kuukauden odottelu, ennenkuin ne rupee vahtaamaan kunnolla. Eihän 4 vuotta vielä paljon ole! Kyllä se siitä, mutta tosiaan ite on etsiminen tehtävä :)

Stazzy kirjoitti...

Joo, jos mää sitten seuraavana. Nancy alkaa ahdistaa, täällä mitään ole :D

manana kirjoitti...

Stazzy: No voihan, toki täällä on ainakin seuraa, jos ei muuta :D