maanantai 27. lokakuuta 2008

Fall trend colours 2008

Nämä syksyn uudet Pantonen sävykartat ovat jo jonkin aikaa muhineet mun kovalevyllä ja olin melkein unohtanu koko asian. Yksi syy miksi en ole tänä syksynä jaksanu kauheesti vaahdota trendeistä, on se, että tuntuu että kaikki on jo nähty ja arvosteltu moneen kertaan. Pantonen trendivärikartat ovat minun mielestä sallivampia ja kätevämpiä kenen tahansa käyttää. Kaudelle värisuosituksia on iso kartallinen ja sieltä voi bongailla omia suosikkejaan, eikä niinkään tarvitse orjallisesti seurata minkään meikkimerkin suosituksia.Noista tumman sinisestä ja punaisesta tuli muuten erityisesti mieleen Estee Lauderin Vintage Jewels juhlakokoelma, tätä tulen ainakin minä kokeilemaan:

Armanin kokoelmasta löytyy neutraalien lisäksi myös tummanpunaista ja violettia:ja Chanelilta kultaa, beigee ja punaista:Eli loppujen lopuksi todella monet sävyt ovat muotia tänä syksynä ja sieltä vaan poimimaan omat suosikit!

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Hienot kokoelmat, laadukkaalta näyttää

manana kirjoitti...

*~sl: Monen makuun varmaan vähän liiankin arvokkaalta, siksi kannattaakin trendivärejä katsella myös muualta kuin kalleimmilta merkeiltä ja käyttää mielikuvitusta :)