torstai 30. lokakuuta 2008

Pink Lady

Tällä Anytimen paletilla on sitten kerrassaan ihana nimi! Pinkki Pimu suomeksi, numero 2. Jos paikallisen halpahallin alekorista löytyy vielä näitä, niin kannattaa ne sentit pariin sijoittaa. Ostin viime lomalla Suomesta kaksi näitä paletteja ja molemmat ovat erinomaisia. Varsinkin nuo tummimmat sävyt ovat todella värikylläisiä ja neutraalin sävyisiä eli sopivat monelle.

The usual deal, eli vaaleinta vaaleanpunaista koko luomelle kulmakarvoihin asti ja keskisävyä likkuvalle luomelle. Tummintä sävyä ulkonurkasta sisäänpäin häivyttäen. Tähän kannattaa käyttää pyöreäpäistä häivytyssivellintä, kuten tuo Coastal Scentsin tapered crease (lyhyempi).Tummaa myös alaripsirajaan samalla siveltimella smokey efektin saavuttamiseksi. Vaaleinta sisänurkkaan kuten yläripsirajassa. Poskilla Helena Rubinsteinin Blisfull ja H&M powder pearls. poskipäillä.

2 kommenttia:

Penni kirjoitti...

Minulla on juurikin tuo samainen pinkki luomiväri. Kiitos mahtavasta postauksesta, nyt pitää heti päästä testailemaan, miten meikkaus onnistuu ohjeiden kanssa :)

p.s. Pahoitteluni, jos tämä kommentti tulee useammin kuin kerran. Blogger herjaa jostain virheestä.

manana kirjoitti...

penni: Kiva jos olin avuksi! Ois hauska nähdä minkälainen on sinun versio :D