perjantai 24. lokakuuta 2008

Perjantaita

Yritän edelleen saada aikaiseksi värikkään ja erilaisen smokey eyen. Tää on tätä mun ainaista vihreetä, mutta toimii ja minä ainakin tykkään. En tiiä käykö tää nyt tuohon kilpailuun, kun piti olla marketti/halpis kamoilla tehty. Käytin tähän neljää eri vihreää siitä 80 paletista. (tuo paletti jotain 15 egee postareineen) Vaaleimmasta sisänurkan sävystä väri tummenee asteittain ulkonurkkaan päin. Mustaa Hennesin kajalia ja Essencen Volume Up ripsaria.
Vaalea beige kulmaluulla korostusvärinä ja uusi Essencen XXL Shine huulikiilto 08 Glamour To Go. Aurinkopuuterina kiinteä Egypt Wonder.

Asiasta kymmenenteen mulla ois tuossa tuommonen aikaa ja hermoja vaativa sisustusprojekti. Viime lauantaina käytiin Ikeassa ja ostin sieltä jo pitkään haluamani kokolasivitriinin. Nyt kaikki vise repee nauruun (ihan oikeesti näin käy aina) vitriiniin olisi tarkoitus siirtää valtaisa Barbie-kokoelmani.. Ehhehhe.
Joo, joka tapauksessa se pölyttyy tällä hetkellä makuuhuoneen kirjahyllyssä ja nyt olisi aika saada neitit vierotettua tuonne olkkariin. Meillä vaan tuo sisälämpötila lähentelee 10 astetta ja remppamiehet on tulossa vasta jotain 20 ens kuuta. Siihen asti pitäs vielä kituutella, mutta mieluummin pysyttelen tiiviisti tässä sähköpatteri veikussa enkä lähde ollenkaan seikkailemaan tuonne olohuoneeseen, joka myös kylmiönä tunnetaan. Mistä inspis tähän ruljanssiin..

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Todella kaunis vihreä meikki. Sopii todella hyvin sun silmien väriin :)

manana kirjoitti...

heidi: Kiitos :)

Pupuce kirjoitti...

Sulle käy kyllä todella hyvin vihreä! :)

Vaikuttava kokoelma barbeja! En jaksanut laskea. Monta niitä on?

Onko tuo alakuvan vitriini siis Ikeasta? En tiennykään, että niillä on tuollaisia. No, siihen saat Barbiet upeasti esille.

Lämpimät terveiset etelästä!