maanantai 27. lokakuuta 2008

Yellow, red ,orange

Nyt jotain ihan uutta ja erikoista, nimittäin punaista luomiväriä!!Tässäpä lähiotos, tuo Essencen Volume Up toimii aivan erinomaisesti. En tiiä miksi sillon aluksi sen käyttö jäi ja pidin sitä jotenkin liian isoharjaisena?Käytin tähän lookkiin 120 palettia ja neljää eri luomiväriä.
Vaaleinta kirkkaankeltaista (1) sisänurkkaan ja ovelaa oranssia (2) keskiluomelle. Ulkonurkkaan kirkkaan vadelmanpunaista (3) häivytyssiveltimellä. Alaripsirajaan punertavaa kanervan sävyä (4) , sitä myös mustan rajauskynän pehmentämiseen yläripsirajaan. Ja lopuksi kuten aina vaaleaa helmiäistä kulmaluulle korostukseksi.Huulilla Helena Rubinsteinin Stellars kiiltohuulipuna 314 ja poskilla puna H&M Hello Kitty paletista.

In english:
For this special red Halloweenish look I used four shadows from the 120 colour palette. Bright yellow (1) to the inner corner with a small brush and a bizarre orange (2) on the midlid. A strong rasberry colour (3) on the outer corner and in the crease with a blending brush. I lined the lashlines thinly with a black liner and smudged the line with a suble heather colour (4). I also added a shimmering highlight to the browbone. On the cheeks: blush from the h&m Hello Kitty palette and on the lips a glossy lipstick from Helena Rubinstein Stellars 314.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Halusin nyt sanoa "hei", kun olen tässä parin päivän aikana lukenut juttusi läpi. Kiinnostavaa lukea toisen ulkosuomalaisen elämästä, erityisesti kun se on nätisti väritetty meikeillä :)

Sonja, Grenada

manana kirjoitti...

Sonja: No hei itelles! Kiva kuulla, että olet viihtynyt :)

mylanqolia kirjoitti...

I really like this beautiful colour combo! Your blending skills are fab!

manana kirjoitti...

mylangolia: Why thank you! I'm blushing :D