keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Lush

Lush siis avaa ensimmäisen myymälänsä Strasbourgiin elokuun aikana. Ranskassa yhteensä myymälöitä viitisen kappaletta ja uusia avataan kovaa vauhtia. Syy miksi päätin perehtyä asiaan ennen kuin putiikki on edes ovensa aukaissut on, koska minulla on työhaastattelu kyseiseen puljuun maanantaina!!! Jei!

Harmi vaan, kun kyseessä on taas ryhmähaastis ja tuntuu että en oikein ole ehkä parhaimmillani useamman tuntemattoman ihmisen keskellä. Olen melko varma, että harva meistä onkaan, ehkä se onkin koko jutun idea. Kyllähän kaupanalalla pitäisi pystyä saamaan sanansa kuuluville ja itseään esille sen verran, että saa asiansa esitettyä. Olenkin tässä tankannut Lush.fr ja aion tuntea suurimman osan tuotteista maanantaihin mennessä. Kyseessä olisi vielä CDI eli (wikin mukaan suomeksi "toistaiseksi voimassa oleva") sopimus eli täällä periaatteessa ikuinen. Koeajan jälkeen työntekijää ei voi irtisanoa... kyllä vaan.

Nyt vaan miettimään mitä laittaisin päälle. Netistä löytyneiden videoiden perusteella Lushin tytöt vaikuttavat aika rennoilta ja nuorekkailta.Melko rauhallinen meikki joka hyvin luonnonmukaiseen fiilikseen.Kyseessä siis Shiseidon ikiaikainen sini-vihreä testeri.

I'm thrilled!! I have a job interview with Lush cosmetics next monday. Ok, it's a group interview, so not my favourite kind. But I'm so going to give my best to land this job. If someone has any inside info on Lush cosmetics or some great job interview nailing tips throw them my way.
I'm thinking of wearing this green look from a few weeks ago in which I used my very old Shiseido tester :)

3 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Onnea kauheasti maanantaiselle haastikselle mukaan!

Itse olen Englannissa kaynyt 'Lush'in kaupoissa haistelemassa saippuoitaan yms. Siella mina siihen tutustuinkin.

Good luck! :)

Stazzy kirjoitti...

Hee, tsemppiä!
Positiivisesti ja hymyillen vaan haastikseen, kyllä se sujuu!

manana kirjoitti...

m'man: Kiitos!! Oliskin hyvä jos ois omakohtaista kokemusta :)

stazzy: kiitti, sitä tarvitaan!