keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Tukka ym. asiaa

Kuka tyksii kesäpolkasta à la Eva?Ihan herttanen, mutta saa olla omasta takaa hieman luonnonkihara, että ei tökötä piikkisuorana kuin esim. mulla tekis. Näin kolmenkympin helteillä keveämpi hiusmalli kyllä houkuttelee...Taidan pysytellä tässä pidemmässä vaihtoehdossa. Pitäisi vaan saada väriin lisää hehkua :)

Mulla alkaa keittää yli Ebayn kanssa. Juteltiin eilen Mintun kanssa meikkipaleteista ja kävi ilmi, että minä voin katsella ympäri maailmaa olevia kohteita koneeltani ja Minttu (about 10km päässä ei voi). Ebay läppäsee virheviestin, että kosmetiikan ostaminen ulkomailta on estetty tietyksi ajaksi ja lepi lepi.
Minua tässä erityisesti jurppii se, että jo aikoja sitten (maksettu 26.07) ostamani 120 luomivärin paletti ei ole vieläkään suostunut saapumaan. Sain postia myyjältä joskus viikko sitten pahoitellen viivästymistä. Kuulemma paketti oli palautetty lähettäjälle Hong Kongiin, koska postimerkit olivat irronneet paketista... Laitoin sitten viestiä et kiitos ilmoituksesta ym. ja muistin, että pari kuukautta sitten tilaamani käsirenkaan kanssa oli samaa ongelmaa. Myyjä väitti, että hän oli käyttänyt erityisen hienoja merkkejä ja JOKU oli kössinyt ne matkalla. huoh. Kuulostaa jotenkin oudolta. Mietin nyt vaan et onko esim. tulli käännyttänyt ne ilmoittamatta rajalta takaisin. Jos ei pakettini nyt perjantaihin mennessä ilmesty, niin, niin hermostun


2 kommenttia:

nana kirjoitti...

En tykkää kauheasti polkkahiuksista..

Ihanan värikäs tuo vika kuva :)

manana kirjoitti...

nana: vähän niinku otsatukka, jakaa mielipiteitä :)