perjantai 25. heinäkuuta 2008

Huulikiilto hysteriaa

Käväisinpä eilen Saksan puolella ja mukaan tarttui Essencen Urban Jungle lookista ihana Uptown Girl huulikiilto. Tämä on ihan selvästi uusi lempparini. Aika paksua tahmaa, mutta väri ja pysyvyys aivan huippuluokkaa. Tuoksusta en niin kauheesti välitä, muistuttaa Rimmelin sitä vanhempaa kiiltoa.Toinen löytö oli tämä P2-merkin Maxi Pump-kiilto. Meinasin olla ottamatta, kun joskus töissä jouduin kokeilemaan kerran huulia turvottavaa kiiltoa ja siitä jäi aika karmivat muistot... Tässä kiillossa ei siis ole mitään "kemiallista pumppausta" vaan väri tekee huulista optisesti pyöräkämmät. Aika vaalea sävy, just natsa 60's lookkiin.Samaisesta P2 Retro Pop kokoelmasta pitkään etsimäni valkoinen jumbokynä. Juuri mainio luomien pohjustukseen. Ja Rimmelin ikuisen Hide the Blemishing tilalle Essencen Foret It peitekynä.Heh kesähelteille Fa:n alkoholitonta deodoranttia aftershave-toiminnolla :D
Ja Bübchen kätsy Soft creme, jota jo toinen purkki menossa. 50 senttiä, ihana tuoksu ja mahtava käsilaukku koko.Ostin myös DM-kaupan bio Quinoaa jota esim. Minttu on mainostanut kivana ruoan vaihtoehto lisäkkeenä. Ajattelin tänään tehdä kiinalaista ja voisinkin kokeilla riisin sijasta tuota quinoaa. Kellään kokemuksia?

4 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Taallakin kaytetaan bio Quinoaa riisin sijasta - vaihtelu virkistaa. Lapset eivat ole ihan ihastuneita siihen, mutta isommat tykkaa ;o)

*~SL kirjoitti...

Ihania meikkejä löysit!

manana kirjoitti...

m'man: kiva kokeilla jotain uutta ja aika isojahan me ollaan, et jospa vaikka löytyis uusi lemppari :)

*~sl: kiitos, Saksa on selvästi marketti-kosmetiikan luvattu maa!

mansikkainen kirjoitti...

voih... iski huulikiiltokateus ;) itseasiassa en ole koskaan omistanut muuta kuin 1 anytimen huulikiillon, aika surkeaa. Pidän kyllä huulistani ja tekis mieli korostaa niitä jotenkin mutta.. ei vaan tuu ikinä mitään kiiltoja / punia ostettua. Noh, pitänee tehdä parannus!