perjantai 11. heinäkuuta 2008

Jolloti jolloti

Mulla on kirjoitusinspis ihan nollassa. Viime viikolta roikkuu useampia meikkikuvia koneella, mutta en taija viittiä laittaa niitä tänne.

Meillä oli eilen kutsumattomia ja hieman epämieluisia vieraita. Sain ne tuossa lähtemään puol tuntia sitten ja huokasin syväääään. Kyseessä kullan pariisiutunut kaveri ja hänen uberranskalainen tyttiksensä. Miksi siis hermostua, kivahan sitä on saada vieraita toista kertaa tänä vuonna? Monia hyviä syitä ja yksi niistä on se, että kyseinen kamuli ei omista kännykkää... Hän soitti siis toissapäivänä toisen kaverin luota ja ilmoitti saapuvansa meille (siis eilen). Siivosin siis koko päivän, imuroin pesin pyykit ja hiiret ym ym. (tämä siis tietenkin 100% hyvä asia) mutta siis selkokielellä stressasin koko päivän. Kulta tuli kotiin hieman ennen kuutta ja ajattelin sit kysästä et onkohan tarkoitus syödä jotain. Onkohan mahdolliset vieraat jo syöneet/ ylipäänsä tulossa?? Kulta sitten soitti toiselle kaverille jonka luona pariskunta oli alku viikon hengaillu, ja sai tietää et olivat kuulemma tulossa kuuden aikaan. Odoteltiin sitten siinä ja saapuessaa he ilmoittaavat et joo ei ole syöty... Me sit et joo, tilataan maailman parhaat pizzat tuosta läheltä, kun en ole OSANNUT varautua muuhunkaan etukäteen.
Okei syötiin pizzat ja istuskeltiin puutarhassa parisen tuntia ja yritin epätoivoisesti iskeä juttua tyttiksen kanssa, huom meillähän ei ole muuta yhteistä kun sukupuoli. Tylsää...
Kulta lähti töihin aamulla seitsemältä as usual ja vieraat jäi runppaamaan vessassa kymmenen minuutin välein. Mikä siinä hauskinta, kyseisin tyypin pitää aina jättää vessan ovi auki (jotain käsittämättömästä syystä) ja koska vessan ikkuna on auki se kolkkasee siis jokaisen pienenkin vedon käydessä. HAUSKAA herätä sydän kurkussa kun se ovi pamahtaa tasaisin väliajoin... Heräsin sitten todella vittuuntuneena ja väsyneenä 10.30

Kyseinen paikallinen pariskunta on asustellut työnperässä Pariisissa jotain kaksi vuotta ja ovat molemmat saaneet siirron takaisin tänne kotikulmille. Apuamme muutossa odotetaan kuulemma kuun lopussa. Jei.. tyttis kävi aamulla katastamassa uutta työpaikkaansa ja häntä sitten odoteltiin kireähköissä tunnelmissa puoleen päivään asti. Sitten yhden aikaan kaveri kyseli viattomasti et oisko niinku jotain ruokaa tarkoitus laittaa/syödä? Mä hekottelin sitten et joo otinkin tuossa aamupalan tunti sitten et mitäköhän saisin herrasväelle tarjota. Onneksi tyytyivät purkki cassouleehen, mitään sen monimutkaisempaan en todellakaan olisi ruennut kyhäämään.
Onneksi viimeisillä voimillani sain heidät ulos ja juuri tällä hetkellä ihanainen TGV kiidättää heidät takaisin pariisilaisten vaivoiksi.

Ironisinta on, että tykkään hirveesti että on vieraita jne, mutta ois hirveen kiva et he ilmoittaisivat etukäteen millon ovat tulossa ja valmisteltaisiin vaikka ihan yhessä et mitä syödään ja vaikka ihan osallistuisivat kustannuksiin.
Todella kohtelias kysymys olisi "voisimmeko tuoda jotain?"

Saahan sitä kaikkee toivoa. Kävin keskiviikkona hakemassa Suomen edustustosta uuden hienon passini, eli nyt vaan Suomen reissua varaamaan!! Ja sitten aivan asiaan liittymäton kuva keskiviikkoiselta Saksan reissulta:Yön sininen Smokey Eyes kynä siitä Essencen Poseidon's Love kokoelmasta ja p2:n so cool turkoosi kynsilakka. Mukaan tarttui kans tuommonen käsilaukkukokoinen kosteusvoide, joka muuten tuntuu ja tuoksuu todella hyvältä 0,50€ :DLaitan nyt kuitenkin yhden kuvan tuossa on rajauksena violetin luomivärin päällä tuo Smokey Eyes kynä. Näyttää ihan perusrajaukselta eikä mitenkään 80's siniseltä?

Inspiksestä ja sen puutteesta vielä sen verran, et otan todella mielelläni vastaan kaikkia juttuehdotuksia ja toiveita :)

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Tosi nätti meikki! liila sopii erinomaisesti vihreisiin silmiin :)

Heh olipas epämieluisia vieraita! se on tosi ikävää jutella jonkun sellaisen kanssa, jonka kanssa ei ole mitään aihetta.. Tosi vaikeaa siinä alkaa miettiä ja keksiä mitään aiheita.. Ja juu, nykypäivänä on aika outoa jos ei omista kännykkää ja ei ilmoita edes tulostaan :o että sitten tulla paukauttavat vaan kun itselle sopii, hmh.

ja vielä juttuidea: kulttuurieroista olisi kiva lukea!

Stazzy kirjoitti...

Ei ole edes juttuehdotus vaan meemi.

manana kirjoitti...

*~sl: kiitos! Onneks noita vieraita ei käy usein ja kyllähän sitä aina yhden päivän kestää.. Kulttuurieroista, mikä ettei :D

stazzy: jei!!