maanantai 30. kesäkuuta 2008

Rainbow Eyes

Ainokainen ale-löytöni, Hennesin Marimekko meikkipussi :)
Saksasta tärkeitä pikkujuttuja: bio-kosteusvoide herkälle iholle, uusi P2-merkin ripsiväri, käsien desinfiointipyyhkeitä käsilaukkuun. Kotiin tullessa pistäydyin vielä Saga Cosmetics halpamyymälässä ja löysin iki-ihanan Lorealin Infaillible meikkivoiteeni kuudella eurolla!



Tässäpä vielä perjantain terassimeikki. Hennesin kesäpaletti yläkulman kylmänsävyiset värit ja alaraunan oranssi sisänurkkaan.







Tosi hyvä ripsari muuten tuo Carbon Tec, jotain 2,40€ ja harjanpuolesta muistuttaa Maybellinen Define-a-lash ripsaria, eli kuminen harja. Ainakin minun suoriin ja ohuisiin ripsiin toimii kuin häkä ;D

perjantai 27. kesäkuuta 2008

Kesälomalla

Ehheheh siis viidenpäivän määräaikaisen työn loputtua...
En tainnu etes kertoo tästä julkisesti. Siis kiva sattuma vaan kävi.
Olin siis viime perjantaista töissä pienessä skandinaaviseen desingiin ja taiteeseen erikoistuneessa liikkeessä. Myös aaltomaljakkoja myynnissä hieman isommassa koossa. Aquatinten omistaja on erityisen mukava ja sosiaalinen pitkän linjan Ranskan suomalainen. Sain työpaikan ihan siltä pohjalta, että kävin joskus kuukausi sitten esittäytymässä paikan päällä. Kivaa oli sen aikaa kun sitä kesti :)

Toinen kiva uutinen on Lancomen uuden taiteellisen johtajan nappiin osunut valinta:



Uusi-seelantilainen Aaron De Mey, odotan innolla ensimmäistä meikkikokoelmaa!

Syksyn kokoelma on Intiahenkinen:




Asiasta kymmenenteen...
Ostaa räpsäytin nyt piiitkän harkinnan jälkeen sen 120n luomivärin paletin



Tästä iloa sitten pitkäksi aikaa :D

So I finished my one week workspree. It was interesting and fun and over way too soon :)
Aaron De Mey is the new creative artistic director on Lancome, he comes from New Zealand and likes Nirvana and Led Zeppelin.. How cool is that! The autumn collection for Lancome is India inpired and quite neutral. We'll also be seeing some new natural shades of the famous Juicy Tubes.
And the last completely irrelevant info is that I finally decided to get the 120 pro full color eyeshadow palette from Ebay. Expected arrival some time next week :)

maanantai 23. kesäkuuta 2008

Makeup no-nos



Tässä 28 asteen helteessä koneella nuokun ja rupesi nettaillessa pistämään silmiin (meikkiblogeista ja youtuben videoista ym. .)
Ajattelinpa siis koota tähän pienen meikkikömmähdys paraatin.

Kulmakarvat:

- huolittelemattomat
- liian ohuiksi kynityt
- liian tummat/ vaaleat
- sänki!! älkäämme ajako kulmakarvoja höylällä:


Luomiväri:

- huonolaatuinen väri (haalea)
- kahden eri sävyn rajat liian näkyvissä
- väriä levitetty liian isolle alalle, aikuisella naisella ei näitä pastellisävyjä


Poskipuna/aurinkopuuteri:

- Liikaa / ei mitään


Meikkipohja:

- Muuten esim. silmät meikattu muttei meikkipohjaa...
- Liian tumma/vaalea

- rajat!!
- valokynän liiallinen käyttö


Huulet:

- huulipunaa tummemmat rajaukset!! so 80's!


Ja sitten loppukevennykseksi, erittäin onnistuneita juhlameikkejä:




Avainsanat: luonnollisuuteen pyritään juhlameikissäkin, kohtuudella kaikkea ja omia parhaita piirteitä korostaen.

keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Rainy Paris

Tässäpä näitä Pariisin reissun kuvia ja taisin luvata joskus aikasemmin kuvia myös muista (kuin kosmetiikka) ostoksista.



Kaksi käsveskaa. Turkoosi Hennesilta ja hopeinen ihanuus hotellia vastapäätä olevasta pikkukaupasta 6€!!!!!!!!! Tän tyylisiä näkyi rouvasihmisillä paljon, muttei yhtään niin hienoo kun mulla x) Ranskanlilja hei helmin ja timangein...



Kivoja tepaitoja Hennesiltä. Varsinkin tuo vaaleanpunainen on tosi ihana.
Musta on harakoineen niin heavyterassia (mistähän semmonen Ranskasta löytyis) että!





Ja nämä balleriinat kans hotellin lähistöltä ihan pilkkahintaan. Melkein Chanel :)



Here are some photos from Paris and some shopping from that trip (mostly H&M)

tiistai 17. kesäkuuta 2008

Fooding

Ken sitten ottaa selvää mitä tuo tarkoittaa...
Joka tapauksessa sunnuntaina vietettiin mukava iltapäivä Ecole Art Decoratifin puutarhassa, syöden ja erityisesti jonottaen. Ajatuksena on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka (koko) tuotto menee nälän vastaiselle kampanjalle. Oltiin Minttu, Kulta ja kullan isoveli, eli hauskalla porukalla :D
Välillä satoi ja välillä hermostutti, kun jonotti johonkin pisteeseen ja sitten puolen tunnin kuluttua joku tulee sanomaan et joo kokki ei enään tarjoile. Eli ainakin kahdesta ruokalajista jäätiin näin karmivalla tavalla ohi!




Hienot puitteet kuitenkin ja ihmisetkin vaikutti ehkä vähemmän tympääntyneiltä kuin normaalisti. Plussana aivan ihana Anjoun rosée, jota lipsahtikin loppujen lopuksi kaksi pulloa.

Here is a photo collage from last sunday which we spend with friends at a food fair. Nice concept: you pay 5€ per person and you get "real chef made" dishes. This was a benefit event so all the money was donated to a fund agaist hunger. Lots of queuing and not enough food but the ambiance was nice and the Anjou rosée wine was excellent!

Pro 120 full color palette

Mietin tuossa, kun kuulin hyviä arvosteluja, et tilaisinko Ebaystä tälläisen jättiluomiväripaletin.



Tämä jysäkkä lähtis 14€ postikuluineen. Ongelma vaan taitaa olla se, että mulla meikkejä alkaa olla jo huolestuttava määrä. Ja sitäpaitsi tuntuu, että tuommonen saattais olla tosi hankala käsiteltävä ja jos tippuu niin kaikki menee kerralla...

I recently heard great things about this pro palette and saw some impressive swatches.
So this pretty thing can be purchased at Ebay for 14€ postage inc. The only thing that worries me is that I already have MORE than enough makeup and especially eyeshadows. Another thing talking me out of buying this mega palette is the danger factor. If you drop it you lose all at once..

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Vihreetä

Perjantaina terassille, kuten asiaan kuuluukin. Kivaa oli niinku aina ;)
Onneks Minttu opiskelukiireiltään jaksoi lähteä mukaan, pelkkien Kullan kavereiden kanssa ei kauheen mieltäylentäviä keskusteluja irtoa...





Leishi-pigmenteillä mentiin ja pohjustuksena Lumenen silmämeikinpohjustusvoide.
Ja Hennesin ihana glitteri eyeliner.



Kunnon ghettomeininki...

I must have been african-american in my previous life.
By the way I have been thinking if I should write also in english. People have been asking me to write in french, but I don't really feel quite comfortable with that at the moment.

English maybe?

perjantai 13. kesäkuuta 2008

Taking care of Business

Eli Elvistä lainaten TCB. Koko viikko on menny kaupungilla pyöriessä. Olenkin tässä pari kuukautta ellelly ilman MINKÄÄNLAISTA sosiaaturvaa/sairasvakuutusta. Se on sitten täällä ihan normaalitilanne. Eurooppalainen ei voi tulla toiseen Eu-maahan olemaan työtön. Tai siis anteeks saa toki, mutta omilla varoillaan. Toisen maan kustannuksella ei voi ellellä, vaikka kuinka olisi työkkärissä kirjoilla ja kävis siellä arvosteltavana pari kertaa kuussa. Ei ees se et olen ollu töissä riitä. Se riitti vuodeksi ja nyt on hanat laitettu kiinni. Onneksi jos omistaa puolison/kaverin/jonkun jonka kanssa on elelly 6 kuukautta ja tämä kyseinen henkilö on töissä, voit lyöttäytyä hänen vakuutukseensa mukaan. Et etes näin. Ärsyttää vaan tuommonen toisen vakuutuksessa oleminen, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

Kuitenkin sen vakuutuksen tiimoilta kävin useampaan kertaan keskustan sosiaaliturvamekassa. Sitten eilen oli vuorossa passin uusiminen ja se menikin tosi mukavasti tosi kivan Suomen edustuston osastosihteerin avulla. Karmiva kuva vaan tuli et sille ei mahda enään mitään...



Kehittelin tällaisen kesäisen neutraalin meikin sinne kuvaan. Ilme vaan jätti toivomisen varaa...





Hennesin kesäpaletista tuo tummansuklaanruskea liikkuvalle luomelle



Ja sitten kahta Leishi-pigmenttien kultaa tummuus järjestyksessä hyvin häivytettynä.
Meikissä ei siis sinäänsä ollu mitään häikkää, pitäs varmaan harjotella tuota hymytöntä passinaamaa etukäteen :)

maanantai 9. kesäkuuta 2008

Citric

Lemon Eyes:



Semmonen penteleen ikkunamyyjä on nyt ahdistellut minua viime viikosta asti. Uskaltanut retale herättää jo kahteen kertaan.
Tuli perjantai aamuna pimpottelemaan ja jäi väkisin oven väliin jaarittelemaan. Sanoin sitten et joo ollaan opiskelijoita, eikä ole rahaa remonttiin. "Joo mut jos olette tämän asunnon omistajia niin onhan teillä rahaa.." Ihan niinkuin se hänelle kuuluisi. En ees alentunu sanomaan ettei meillä ole edes varaa lämmitykseen! Olin sitten siinä kylpytakissa ja sanoin et joo ootappas kun pukaisen ja sitten se vaan jatko sitä häiriköimistä. Ai niin eka kysymys oli et ollaanko saksalaisia!
Vissiin Kullan sukunimen perusteella näin ja sanoin et joo ei todellakaan olla ja sitte se rupes kehuu pohjoismaita ja sai itsensä kutsuttua meille tänään seitsemäksi.

Se haluis tehdä meille "ilmaisen" ikkunaremonttiarvion. Rouvitteli minua ihan häpeilemättä Rouva äSsäksi ja sekös saa ainakin minut näkemään punaista. Sanoin kaksi kertaa puhelimessa että en todellakaan ole rouva ja tämä sitten et "ahaa Herra äSsän tyttöystävä". Mä pidättelin nousevaa ääntä ja sanoin et olen ihan neiti L ja sillä siisti niinhän ovessakin lukee!!! No tosiaan hän ja hänen ainakin yhtä mairea kolleegansa ovat nyt soittaneet kahdesti tänään ja viimeisellä kerralla sain sanottua ettei todellakaan kiinnosta ja kiitti hei. En nyt sitten ole 100% varma onko se tulossa nyt tunnin päästä vai ei...

Siksi sotamaalaus päälle ja oikein kunnon vaatteet ettei tarvii hävetä. Muuten kämppä ei ole kyllä ihan parhaassa kunnossa. En ees oikeesti tiiä miksi!



Leishi-pigmenttejä ja Hennesin uusi musta glitterirajaus. Tosi hyvälaatuinen ja saa makeat rajaukset. Ei suositella herkille silmille eikä piilolinssien käyttäjille (eli vesirajaan tätä ei kannata laittaakkaan)



Olen muuten päättänyt olla avaamatta ovia muille kuin postimiehelle joka tulee aina samaan aikaan 8.30. Meillä ei ole mahdollisuutta nähdä kuka soittaa alhaalta ja jos avaan alaoven summerilla niin kuka tahansa pääsee tänne yläkertaa ja ovisilmääkään ei ole... Kaiken maailman mittarinlukijaa ja Jehovaa lappaa harva se päivä. Pelottaa.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Tilauksia

Jo aikaisemmin saapunut sivellinsetti. Ihan bee laatua, varsinkin nuo kasvosiveltimet, laitan varmaan Ebayhin myyntiin.



Ja näitä Natur minerallssin luomivärejä:



Nämä saapuivat kun olin Pariisissa ja sitten jaoimmekin siskon kanssa tänne palattuamme värit puokkiin. Annoin kaikki kirkkaimmat ja vaaleimmat sävyt ja pidin itselläni vaan ne joita en oikeasti ennestään omistanut.





Meikkipohjaa en ole vielä kerinnyt kokeilemaan, mutta sävy vaikuttaa ainakin oikein hyvältä.

Päivänmeikkejä

Sex and The City iltamiin keskiviikkona tällainen violetti meikki. (Edes paintilla ei näitä kallellaan olevia saa oikeinpäin, koska se näyttää kuvat myös oikeinpäin)
Lisäsin vielä kuvien oton jälkeen kunnon mustat kissarajaukset:



Perjaintaina päädyttiin baariin ja as usual Paskalistaa kuunnellessa tekaisin tällaisen pronssimeikin. Varsinkin DJ Pösilön 7 minuuttinen suomennos Stairway to Heavenista kosketti:







Nyx pigmenttejä sävyjä Nude LP01, Mink LP19 ja Walnut LP23. Tumminta käytin kosteana rajauksiin.

Pariisin tuliaisia

Tässäpä osa hömpästä joka Pariisista tarttui mukaan.
Kaikki kotoisasti Hennesiltä :D (that's so me)



Ihana turkoosi-violetti meikkipussi. Pakollinen kesäpaletti (josta muuten kiva video H&Mn sivuilla) ja ihana aurinkopuuteri-korostusväri paletti (hankalan iso, mutta muuten erinomainen)



Pakolliset meikkitupsukat. Harmi, kun tänä kesänä siveltimet olivat synteettisiä. Kestävät vaan huonommin kuin aitoa karvaa olevat. Nuo luomivärisiveltimet muuten erinomaisen muotoisia.



Kaksi kynsilakkaa, molemmat sävyt aivan nappiin kesäksi ja kestäävät muuten tosi hyvin. Musta-glitteri maxi eyeliner, tätä en olekkaan vielä kokeillu.



Ihana suola vartalonkuorinta (tuoksu aika ärpäkkä, mutta kuorii varsinkin sääret tehokkaasti kesäkuntoon) käsilaukkuun minimanikyyrisetti ja jalkakuorinta.



Kahdet ihanat korvikset. Jännä, kun nuo valkokiviset ovat painavammat kuin nuo kultaiset ghettorenkaat :)

Jätän vaatteet ja laukut seuraavaan kertaan. Tässä jo kuvasaastetta kerrakseen, ehem...