maanantai 9. kesäkuuta 2008

Citric

Lemon Eyes:Semmonen penteleen ikkunamyyjä on nyt ahdistellut minua viime viikosta asti. Uskaltanut retale herättää jo kahteen kertaan.
Tuli perjantai aamuna pimpottelemaan ja jäi väkisin oven väliin jaarittelemaan. Sanoin sitten et joo ollaan opiskelijoita, eikä ole rahaa remonttiin. "Joo mut jos olette tämän asunnon omistajia niin onhan teillä rahaa.." Ihan niinkuin se hänelle kuuluisi. En ees alentunu sanomaan ettei meillä ole edes varaa lämmitykseen! Olin sitten siinä kylpytakissa ja sanoin et joo ootappas kun pukaisen ja sitten se vaan jatko sitä häiriköimistä. Ai niin eka kysymys oli et ollaanko saksalaisia!
Vissiin Kullan sukunimen perusteella näin ja sanoin et joo ei todellakaan olla ja sitte se rupes kehuu pohjoismaita ja sai itsensä kutsuttua meille tänään seitsemäksi.

Se haluis tehdä meille "ilmaisen" ikkunaremonttiarvion. Rouvitteli minua ihan häpeilemättä Rouva äSsäksi ja sekös saa ainakin minut näkemään punaista. Sanoin kaksi kertaa puhelimessa että en todellakaan ole rouva ja tämä sitten et "ahaa Herra äSsän tyttöystävä". Mä pidättelin nousevaa ääntä ja sanoin et olen ihan neiti L ja sillä siisti niinhän ovessakin lukee!!! No tosiaan hän ja hänen ainakin yhtä mairea kolleegansa ovat nyt soittaneet kahdesti tänään ja viimeisellä kerralla sain sanottua ettei todellakaan kiinnosta ja kiitti hei. En nyt sitten ole 100% varma onko se tulossa nyt tunnin päästä vai ei...

Siksi sotamaalaus päälle ja oikein kunnon vaatteet ettei tarvii hävetä. Muuten kämppä ei ole kyllä ihan parhaassa kunnossa. En ees oikeesti tiiä miksi!Leishi-pigmenttejä ja Hennesin uusi musta glitterirajaus. Tosi hyvälaatuinen ja saa makeat rajaukset. Ei suositella herkille silmille eikä piilolinssien käyttäjille (eli vesirajaan tätä ei kannata laittaakkaan)Olen muuten päättänyt olla avaamatta ovia muille kuin postimiehelle joka tulee aina samaan aikaan 8.30. Meillä ei ole mahdollisuutta nähdä kuka soittaa alhaalta ja jos avaan alaoven summerilla niin kuka tahansa pääsee tänne yläkertaa ja ovisilmääkään ei ole... Kaiken maailman mittarinlukijaa ja Jehovaa lappaa harva se päivä. Pelottaa.

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Nätti meikki! ja oho, sielläpäs on vilkasta "kaupustelua"! ja aika ikävääkin.. Meidän talossa kävi ennen kaikkia outoja ruusu ja taulukauppiaita ja jopa rappusten alle majoittui kodittomia juoppoja kunnes tuli ovikoodisysteemi rappuun. Lehtimyyjät on tosi äsyttäviä täällä! ne on yrittäneet soittaa kaikilla eri numeroilla jo ainakin kaksi viikkoa.. Onneksi löysin netistä että kyseinen numero on lehtimyyjän numero niin ei enempää tarvinnut arvailla että kuka mahtoi olla.

manana kirjoitti...

*~sl: Todellakin ällöttävän lipevä tyyppi oli tämä. Onneks tosiaan nykytekniikalla saa pidettyä epätoivotut tyypit ulkona. Arvaas kun täällä ne lehti/kirjamyyjät on kaupassa odottamassa kassan jälkeen ja lyövät sitten semmosen kanta-asiakaskortin käteen, (eivätkä ota takaisin) ettei sitten voi edes lähteä menemään! Olin kyllä ekalla kerralla aika ihmeissäni enkä osannu oikeen sanoa mitään!
Suomessa mulla olikin salainen numero, niin eipä yhtään kertaa lehtimyyjät soitellu :)

*~SL kirjoitti...

ahaa no hyvä tietää tuosta systeemistä jos Ranskaan vielä joskus suuntaan! minähän en osaisi sanoa tai tehdä mitään jos joku kortti lyötäisiin käteen..
Minullakin on salainen numero, mutta jostain vaan ne lehtimyyjät osaa siihen soittaa. Tänään sanoivat että saan ilmaiset lehdet 3kuukaudeksi mutta maksaa silti 4€ :D ja kerran minun huijattiin jopa voittaneen ulkomaanmatka! kyllä ärsytti!