sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Pariisin tuliaisia

Tässäpä osa hömpästä joka Pariisista tarttui mukaan.
Kaikki kotoisasti Hennesiltä :D (that's so me)Ihana turkoosi-violetti meikkipussi. Pakollinen kesäpaletti (josta muuten kiva video H&Mn sivuilla) ja ihana aurinkopuuteri-korostusväri paletti (hankalan iso, mutta muuten erinomainen)Pakolliset meikkitupsukat. Harmi, kun tänä kesänä siveltimet olivat synteettisiä. Kestävät vaan huonommin kuin aitoa karvaa olevat. Nuo luomivärisiveltimet muuten erinomaisen muotoisia.Kaksi kynsilakkaa, molemmat sävyt aivan nappiin kesäksi ja kestäävät muuten tosi hyvin. Musta-glitteri maxi eyeliner, tätä en olekkaan vielä kokeillu.Ihana suola vartalonkuorinta (tuoksu aika ärpäkkä, mutta kuorii varsinkin sääret tehokkaasti kesäkuntoon) käsilaukkuun minimanikyyrisetti ja jalkakuorinta.Kahdet ihanat korvikset. Jännä, kun nuo valkokiviset ovat painavammat kuin nuo kultaiset ghettorenkaat :)

Jätän vaatteet ja laukut seuraavaan kertaan. Tässä jo kuvasaastetta kerrakseen, ehem...

4 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Nuo siveltimet ovat kauniita.:) Ja meikkipaletti houkuttelee! Harmi, että meikkini rajoittuu ripsariin ja kulmakynään.:/

*~SL kirjoitti...

Ihanat korvikset ja kivoja meikkejä ostit!:) aina kun käyn täällä blogissasi, tekee mieli rynnätä ostamaan lisää värikkäitä meikkejä!
minulla muuten hajosi matkalaukussa yksi h&m pyöreässä paketissa ollut luomiväripaletti, pirstoutui ihan murusiksi Nizzan matkan jälkeen..

Stazzy kirjoitti...

shoppasin ebaysta siveltimiä ja jotain luomivärikilmalleasioita siinä tuli mukaan. Mitähän mää niille teen... :o

manana kirjoitti...

moumou: Ne on todella hyvän muotoiset ja kokoiset. No nyt kesällä on hyvä aika päästä erinäisistä rajoituksista ja kokeilla jotain uutta :)

*~sl: kiitos! Kuulostaa hyvältä. Meillä molemmilla tällainen väriaddiktio :D

stazzy: hohoo! nyt vaan otat ne mukaan joku ilta ja katellaan mitä niillä saa aikaiseksi!!