torstai 5. kesäkuuta 2008

Rainy day

Kivaa, kun sataa ihan kunnolla välillä ja 26 asteen helle on lauhtunut keväiseen 19.

Tässä siis Jennin toivoma kulta-vihreä lookki ilman rajauksia. Olin loihtinut tämän maanantaisille Riikan läksiäisoluille.

Käytin tähän Nyx kultaista Ultra Pearl Manian sävyä LP 17 Yellow Gold Pearl ja uutta Natur Mineralssin vaaleanvihreää sävyä Teal.

Ja miksi noin tuskainen suu-auki horotus... aivan karmiva allergia :(1. Natural Minerals Teal
2. Nyx Yeallow Gold
3. Kultaa tai beigeä todella kevyesti korostukseksi
4. H&M Bronzing & Highlight powder vaaleakorostusväri
5. Samasta tuo aurinkopuuteripuoliToiveena oli siis ilman rajauksia look eli tässä on tärkeässä asemassa ripsiväri. Hyvin taivutettuihin ripsiin siististi väriä ja erityisesti juuristä lähtien ettei jää sitä vaaleaa "juurikasvua". En ole nyt varma et miten värit vastaavat sitä mitä kysyjällä oli mielessä, mutta tässä ainakin todella keväiset ja raikkaat värit :)

7 kommenttia:

Pupuce kirjoitti...

Kiitos, Sanna! :) Hieno meikki ja aika samanlainen kuin se, mitä hain takaa. Siinä vain taisi jopa mascarakin puuttua...?

Terkkuja! :)

MouMou kirjoitti...

ja tässä hyvä esimerkki siitä, miten nude huulimeikki tuo silmät esiin:)

manana kirjoitti...

pupuce: eipä mitään, kiva oli tehdä! Tuonhan voi tokikin ilman ripsaria toteuttaa. Minä nyt en vaan ehkä vaaleine ripsineni olisi parhaimmillani ilman :D

moumou: eikös vaan! Muutenkin tuon vihreän kanssa olisi aika hankala löytää mitään tummempaa joka kävisi yhtä hyvin.

*~SL kirjoitti...

Minullakin on allergia, ihmettelen miten se vieläkin kestää vaikka on jo kesä, täälläkin muuten +25C :o
kivan värinen meikki!

manana kirjoitti...

*~sl: ikävää tuo allergia. Se ei vaan tänä keväänä tunnu rauhoittuvan. Osaksi tietenkin, kun puuttuu kunnon lääkkeet..Täällä "omalääkärini" määrää vaan kuukauden määrän ja sitten jää aina puuttumaan. Siellä pitäisi muka laukata joka kuukausi samaan asiaa pyytämässä. Minä kun luulin et allergia on aika pysyvä sairaus ja tuskin on ihan heti paranemassa :(

Pupuce kirjoitti...

Siun pitää pyytää ne allergialääkkeet "à renouveler". En tiiä, monta kertaa omalääkäri voi merkitä, mutta miun ol laittoi migreenilääkkeet 3 kertaa uusittaviksi.

Terkkuja ja kiitti vielä tuosta meikistä!

manana kirjoitti...

pupuce: noh oma lääkäri antoi kerran yhden kerran uusittaviksi. Siksi vaihdoinkin uuteen lääkäriin. Ne ei tosiaan anna jos ei erikseen pyydä. Ihmettelen vaan edelleen miten valtiolla on varaa maksaa noita täysin turhiä lääkärissä käyntejä?? Vai riippuuko se tosiaan kokonaan lääkäristä, että minkälainen on käytäntö uusintojen kanssa...