tiistai 17. kesäkuuta 2008

Pro 120 full color palette

Mietin tuossa, kun kuulin hyviä arvosteluja, et tilaisinko Ebaystä tälläisen jättiluomiväripaletin.Tämä jysäkkä lähtis 14€ postikuluineen. Ongelma vaan taitaa olla se, että mulla meikkejä alkaa olla jo huolestuttava määrä. Ja sitäpaitsi tuntuu, että tuommonen saattais olla tosi hankala käsiteltävä ja jos tippuu niin kaikki menee kerralla...

I recently heard great things about this pro palette and saw some impressive swatches.
So this pretty thing can be purchased at Ebay for 14€ postage inc. The only thing that worries me is that I already have MORE than enough makeup and especially eyeshadows. Another thing talking me out of buying this mega palette is the danger factor. If you drop it you lose all at once..

6 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tuo on kyllä todella edullinen ja värejä löytyy laidasta laitaan. Minä sanon, että tilaa.:)

manana kirjoitti...

moumou: Ihan totta. Kyllä mä taidan sijoittaa tähän ihanuuteen :)

Haju kirjoitti...

Hei, on tässä kaverin kanssa mietitty, että tilataan ebaysta vastaava meikkisetti. Miten sulla onnistu ton tilauksen kanssa, mistä tilasit ja onko millasia ollu?

manana kirjoitti...

Haju: Tämä paletti on ihan paras, käytän melkein päivittäin. Paletissa on siis kimelteisia ja mattaluomivärejä ja aivan mahtava valikoima. Taisin ostaa englannin ebaystä eli ebay.co.uk ja jotain alle 10£ postikuluineen. Etit vaan 120 palette ja varmistat, että myyjällä on hyvät suositukset. Luulen, että useimmat Hong Kongin myyjät lähettävät Suomeen, kannattaa lukea hyvin myyntiehdot ja postikuluja kysyä jos ne ei ole selvästi esillä. Suosittelen tätä palettia lämpimästi :)

Haju kirjoitti...

Kiitti tiedosta. :D

manana kirjoitti...

Haju: eipä kestä:)