maanantai 19. toukokuuta 2008

TilauksiaViikko sitten päädyin tilaamaan Ebaystä kivan hopeisen amulettirannekorun. Ihan ilman mitään erikoisempaa syytä, paitsi noh ehkä naurettava 5,60€ hinta. Kiinalainen myyjä vaikutti ihan luotettavalta positiivisten kommenttejen valossa. Maksoin korun joskus illalla ja seuraavana aamuna huomasin, että myyjä olikin eronnut Ebaystä eli deletoinut tilinsä. Se on aina huono merkki ja ajattelinkin, että siinä meni rahat kankkulan kaivoon.
Paypalillä maksamisessa on kuitenkin se hyvä puoli, että ostajan rahat ovat aina turvattuja. Ostitpa miten pienellä tai suurella summalla (johonkin 500€ asti ilmaiseksi) voit ongelmien ilmetessä pyytää rahasi takaisin. Myyjälle Paypalhän on maksullinen palvelu. Joka tapauksessa ajattelin laittaa rahojentakaisinpyynnön menemään; viikon varmistusajan kuluttua. Nyt oli sitten kuitenkin viikonloppu ja asia unohtui.
Tänä aamuna postiluukusta löytyi kuitenkin pieni paketti Hong Kong Postista :)
Onneksi en ollu kerinny laittaa mitään takaisinperintää päälle!!Traagisinta tässä on se, että maksoin tosiaan 5,77€ kokonaisuudessaan. Koru oli 0,99$ ja postikulut 8,99$. Dollarin heikkoudesta kaikki irti... ja nyt huomasin postimerkeistä että Mr. Chen oli tosiaan maksanut 6,10$ postikuluja. Hän oli siis hyötynyt kaupasta 3,88$ eli 2,49€. En ihmettele yhtään miksi Ebay kauppa ei hänelle ole kovinkaan tuottoisaa...

Kiitos kuitenkin Mr. Chenille, rannekkoru on aivan ihana ja tuli kauniissa turkoosissa lahjapaketissa :)

Eikä siinä vielä kaikki! Tilasin Austarialaiselta paradise4shopperilta mineraalimeikkijysäkän.
22 mineraaliluomiväriä 3g paketeissa. 3 meikkivoidenäytettä 10g purkeissa. Peiteväri, finishing veil viimeistely puuteri, ruskea rajausväri, aurinkopuuteri, poskipuna, virheä ja keltainen korjausväri, kaikki 5g purkeissa. Ja vielä kaksi lahja näytettä ja käyttöohjeet. Kaikki yhteensä postikuluineen 12,53€. Tällä viikolla pitäis ilmestyä näitten.
Ajateltiin nimittäin Mintun kanssa tilata mineraalimeikkivoiteet ja pitkän vatvomisen ja vertailun jälkeen minä ahneena totesin et jos saan Bare Mineralssin hinnalla tämän määrän tavaraa niin...


Tässä infoo myyjältä. Luotan että kaikilla englanti hallussa :)

Our bare minerals (Natur MineralsTM) vs Bare EscentualsTM

All colors are selected carefully and concluded the most popular colors. The colors can be mixed at will to create more colors you want.

Natur MineralsTM are more natural and have much less coverage than Bare EscentualsTM. Your skin can breathe freely by using Natur MineralsTM and you won't have the feeling of wearing a mask, while Bare EscentualsTM may choke your pores.

Natur MineralsTM don't contain bismuth oxy chloride which can cause irritation, hyper susceptibility and redness. It is suitable for all kinds of skin condition, while Bare EscentualsTM contains bismuth oxy chloride.

7 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kaunis rannekoru!<3 Onneksi ebay-hässäkkä selvisi eikä tarvinnut ruveta selvittelemään raha-asioita.:)

jenni! kirjoitti...

Suloinen! Itse en ole tajunnut tuota rahojenperintä-juttua, monesti on mennyt rahat kaivoon kun tuote ei ole saapunut tai on mennyt vaikka rikki postissa, mikä on tosi ikävää. Onneksi kaikki meni hyvin sinulla :)

Stazzy kirjoitti...

Hmpf.
Mä en tosiaan tiedä, onko mulle pakettia vai ei, kun Claire-le-theatre häippäsi Saksaan viikonlopuksi, ja vei postilaatikon avaimen mukanaan. Eli jos postimies on käyny, niin saapumisilmoitus on siellä lukkojen takana.

manana kirjoitti...

moumou: kiitos! hyvää tuuria varmaan :)

jenni!: kiitos! Siksi se Paypal on myyjille maksullinen, että sitten voi daan korvata "huonojen" myyjien töppäyksiä. Kukaan ei yleensä korvaa postin rikkomisia, jos et ole erikseen maksanut vakuutusta. Hyviä ja huonoja puolia.. %utta onneksi tällä kertaa meni näin :)

stazzy: Voihan Claire. Ja tietenki ainut avain. Pitäskö teijän teettää vara-avain ja jättää se suosiolla kotio eikä kuletella mukana?

*~SL kirjoitti...

Ihana koru!

manana kirjoitti...

*~sl: kiitos, varmasti tulen paljon käyttämään!

Irshad kirjoitti...

Natur MineralsTM is excellent products and it is really suiteble for many skin condition, one of my frient use this for Vitiligo treatment which is a skin condition in which milky white patches appear on the body,