torstai 15. toukokuuta 2008

Hei taas

Palailtu on Saksasta ihanan kevätsateen kastelemana.
Nyt kuitenkin ikävä velvollisuuteni on laittaa kommenttien valvonta päälle, koska näkyy anonyymi mainostaja eksyneen jostain syystä tännekkin.

Saksan pienet ostokset:Essencen uusi kumiharjainen ripsiväri ja Halloween-henkinen oranssi kynsilakka (kevätkokoelmasta kylläkin)Pikkuprinsessapinnejä hermojaraastavan otsatukan nujertamiseen ja Essencen ihana vaaleanpunainen huulipuna 03 Sparkling Angel.

Piti ottaa kuvia tämänpäiväisestä "yleisestä mielenosoituksesta", mutta se olikin jo laantunut, kun palailin kaupunkiin yhden aikaan iltapäivällä. Ihmiset siis vastustavat palvelujen vähentämistä jne jne. DNA:an mukaan 3000-4000 tuhatta osanottajaa.

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kivoja ostoksia, sieltä saa kaikkia sarjoja mitä ei täällä ole.. Olisi pitänyt siellä Nizzassa katsoa enemmän meikkejä! mutta kun oli veli mukana joka ei suostunut tulemaan meikkikauppoihin ;D

Stazzy kirjoitti...

Näh, ei sitä pakko oo laittaa. Mulla ei oo eest tota kirjainlitaniaa, ja tähän mennessä on tullu tasan kaksi (2) spammia. Laittaa sitten jos alkaa harmiksi saakka olemaan.

manana kirjoitti...

*~sl: voihan veli! Ei täältä Ranskasta niinkään kosmetiikkaa tule ostettua, mutta Saksasta joka kerta jotain tarttuu mukaan :)

stazzy: no niitä nyt oli 7 poistettavana, niin että hermostuin. Katselen miten menee ja varmaan poistankin tuon jos nyt jää häiriköinti tuohon.