perjantai 16. toukokuuta 2008

Ulos

Okei, okei mä rauhoitun nyt ja lähden tästä kohta miten kartsalle kunhan kulta soittaa ja ilmoittaa päässeensä vappaalle. Intouduin Paskalistan sulosävelin säestettynä, rakkaimman Ansun synttärien kunniaksi meikkaantumaan ja tässä lopputulos:Nyt joku tekniikanihmelapsi sais selittää miksi jotkut kuvat heittääntyy itsekseen kyljelleen vaikka ne koneella ovat oikeinpäin? Tässä vaiheessa en enää voi kääntää kuvaa... Weird.

Anyway nyt näitä kieroja kuvia:Sekoitin todella vaaleaan Infaillibleeni hieman Yves Rocherin kevyttä meikkivoidetta sävyssä 54 beige rosé ja sain näin hieman kesäisemmän ihonvärin. Poskipunana lempparini Hennesin Cheek Blush Summer Night sävyssä, vain kahta alempaa väriä.

Silmien pohjustukseen Rimmelin Eye Gloss voideluomiväriä sävyssä 011 Portobello. Leihi-pigmenttejä violetti 51 & harmaanhopeinen 3, Rimmelin Exaggerate eye liner musta ja uusi todella hyvä Essencen Maximum Definition volume ripsari.

Ja kynsiin kans uutta Essencen kynsilakkaa 09 Get the fever, tosi räväkkä väri ja jo yhdellä kerroksella kunnon väri:

3 kommenttia:

Jaanaba kirjoitti...

Mukava nähdä kokonainen naamakuva! ihan erilainen kuin tossa vasemmassa ylälaidassa oleva kuvasi. Tämä vahvistaa käsitystäni, että valokuvista ei tosiaankaan välttämättä saa käsitystä, minkä näköinen ihminen oikeasti on.

Stazzy kirjoitti...

Koneen ohjelma tunnistaa kameran käskyn kääntää kuvaa, blogger ei.
Se kuva kannattaa käydä vaikka gimpilla kääntämässä oikein päin, tallentaa, ja vasta sitten ladata tänne.

manana kirjoitti...

jaanaba: Kiva kuulla! Tuo mustavalkoinen onkin varmaan 4 vuotta vanha ;)

stazzy: sieltähän se tekniikanihmelapsi ilmoittautuikin reippaasti! kiitos neuvosta teenpä näin tulevaisuudessa :)