keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Pientä shoppailua/remontointia

Niin siitä Shu Uemuran puhdistuksesta piti kertoa... Sain siis kokeiltavaksi herkän ihon öljyn ja nyt olen sitä käyttänyt jo about viikonpäivät ja ihan kaikki meikithän se surutta poistaa. Ei jätä silmiin mitään kalvoa joka joskus saattaa öljypohjaisista meikinpoistoaineista jäädä. Puhdistaa ihon ja meikin perusteellisesti, muttei missään nimessä kuivata ihoa. Näitä on olemassa kuutta eri laatua: normaalille, kuivalle, herkälle, aikuiselle, rasvoittuvalle iholle ja vielä ihoa kirkastava/vaalentava öljy. Ja kahdessa eri koossa 150ml (kestää about 4 kk käytössä) tai 400ml (noin vuodeksi). Näitä käytetään kuivalle iholle kuivilla käsillä ja sitten hieronta ja lämpimällä vedellä emulsiointi ja huuhtelu. Shu Uemuralta löytyy erikseen kolme kasvovettä kosteuttava, ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä ja korjaava kasvovesi.

Meillä on ihan täyskaaos kotona ja tekemistä riittäisi yötä myöten. Valmista ei mitenkään tule ennen ens keskiviikkoa, kun pitää laittaa sähköt kuntoon ennen maalausta/tapetointia. Uudet ikkunatkin pitää laittaa ja vielä mitä kaikkee! Tapetit olkkariin on tilattu ja vierashuone antaa vielä odottaa, kun ei löydetty just sopivaa. Olisin ihan vaan etsiny sellaista jotain helmenhohtoista vaaleeta, mutta kun ei.
Olohuoneeseen otettiin kahdelle vastakkaiselle seinälle tämmöstä:Maanantaina kerkesin piipahtaa Saksassa ja uudet Essencet odottivatkin jo hyllyssä!Catricenkin uusia lakkoja oli Müllerissä ja kynsienhoitoon P2:selta kovettajaa, päällyslakkaa ja kuivatussuihketta.Essenceltä kolme uutta lakkaa, luoliväri ja sivellin. Ja kyllä, nuo Iron Mermaid ja Where's the Party ovat melkein samansävyisiä :)

EDIT 17.03:Unohtui tämä tämä kuva eilen! Peukussa Hello Holo (essence), etusormessa You belong to Me (essence), keskisormessa Iron Mermaid (catrice), nimetomässä Dirty Berry (catrice) ja pikkurillissä Where is the party (essence).

Ups I forgot this yesterday! On my thump - Hello Holo (essence), index- You belong to Me (essence), middle - Iron Mermaid (catrice), ring- Dirty Berry (catrice) and little - Where is the party (essence).

english: Last week we finally ordered wallpaper for our living room. The renovation of our house isn't advancing as hoped though and it certainly will not be ready for next wednesday. Fortunately this monday I had the time to check out the new Essence products. I got two Catrice polishes too and some nailcare stuff from P2. I did a manicure with the Diamond Perfecteur and Hello Holo Glitter top coat and I'll try to post that tomorrow.

Ei kommentteja: