torstai 17. maaliskuuta 2011

Diamonds & Glitter

Hokasinkin tuossa, että eilen mainitsin tästä manikyyristä enkuksi, mutten suomeksi.. mikäliene ajatuskatko siinä iskeny :)

Tässä lakkauksessa ideana oli kestävyys, jo noin remontointia ajatellen ja yleinen kaiken kanssa sopivuus:Pohjana kaksi kerrosta P2:sen Diamond Perfecteuria joka on ihan ok tuote noin 1,75€ hintaiseksi, mutta jää himpun verran raidalliseksi huonon siveltimen johdosta... Ei siis korvaa missään nimessä Trindin Nail Repairia :(Kynsien kärjissä Essencen freestyle-tipperi, mutta kun sillä ei tullut tarpeeksi hilettä niin lakkasin koko kynnet Essencen uudella 03 Hello Holo Glitteri päällyslakalla.Minusta oikein sievä ja tyylikäs manikyyri, paitsi että huomenna Diorillehan tämä ei passaa, eli tänä iltana menee vielä vaihtoon.english: As promised my white/silver mani for extreme use. I mean this should stay put while I'm removing wallpaper and washing walls etc. I used two coats of P2's Diamond Perfecteur as base. Unfortunately this goes on a bit streaky (it maybe the lousy brush) and it definitely does not replace my favourite white/care polish, Trind's Nail Repair. The tips I lined with Essence's freestyle-tipper, but it didn't have enought glitter so I painted my nails with Essence's new 03 Hello Holo top coat for a total glitter-effect.

5 kommenttia:

pupupupu kirjoitti...

Onpas nätit! Mutta miksi ne ei käy Diorille, pitääkö siellä olla Diorin omat kynsilakat?

Sanna kirjoitti...

pupupupu: Kiitos! Joo mielellään aina merkin omilla tuotteilla pitäs laittaa, koska asiakkaat tosi usein kyselee :)

Stazzy kirjoitti...

Mulla on tuon P2 diamond -sarjan se väritön lakka, ja se on muuten tosi hyvä, mutta sivellin on tosiaan kökkö. Liian mitätön.

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Onpa harmi, mä luulin et ois vaan tuohon yhteen sattunu... Ihan kuin katajanoksalla yrittäs levittää tuota :D

Melanie kirjoitti...

It's gorgeous! I love the glitter