keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

MNY 807A

Meillä alkaa jo olla selviä keväänmerkkejä ilmassa! Voisi jopa sanoa, että vihdoinkin. On satanut jo niin monta viikkoa, että alkaa mittari olla täynnä sitä kylmyyttä ja harmautta. Nyt on kivat 11 astetta varjossa, linnut laulaa ja ilmassa pörrää jotain pientä ötökkää :)

Ensi viikolla luvassa tapetinpoiston lisäksi kivoja uusia työympyröitä. Niitten tiimoilta mun pitääkin tästä lähteä kaupunkiin visiteeraamaan yhtä paikkaa, siitä sitten enemmän kun olen saanu jotain konkreettistä käteen.

Käsistä puheenollen:Kynsillä on uutta MNY:n I'm a Material Girl-kokoelman 807A lakkaa.Tästä tekee erityisen keväisen juuri tuo ihana läpikuultavuus ja oli muuten superhelppo ja mukava levittää!Meinasin tuossa pätkästä kynnet lyhyeksi, mutta onneksi en sitten kuitenkaan. Ehkä sitten ensi manikyyrissä, kynsien pituus riippuu niin paljon siitä minkälaista lakkaa niihin haluaa laittaa... Varsinkin tällaiset läpikuultavat eivät minusta näytä kivoilta tosi lyhyissä kynsissä, niihin sopii enemmän peittävät lakat.english: I just did my nails with MNY's new 807A polish from the I'm a Material Girl LE. This cool pink has just the right transparency to make it a spring polish.

4 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Tosi ihana sävy tuossa lakassa!

Sanna kirjoitti...

Harvemmin näin hyvin laatu ja oikea väri päätyvät samaan lakkaan :)

Annu kirjoitti...

http://annunavaramaailma.blogspot.com/

Sanna kirjoitti...

Annu: Saat kyllä toimia vierailevana tähtenä täälläkin :)