perjantai 25. helmikuuta 2011

Sold Out For Ever

Mulla piti olla se Nars-viikko vielä tässä meneillään, mutta kas kummaa...

Tiistaina menin töihin ja meitä olikin kolme tyttöä + hieno standi promoamassa merkkiä. Toinen tytöistä oli harjoittelija ja toinen tuli Pariisista asti tänne koko viikoksi. Budjetti tälle keikalle oli vissiin vähän ylimitoitettu, koska heti tiistaiaamuna alkoi painostus, että tänään on sitten myytävä 2000€ edestä merkin tavaraa. Sehän ei ollut mitenkään mahdollista, koska Sephora oli tyhjä melkein koko päivän ja vain harvat ihmiset suostuivat edes meikattaviksi, saati ostivat mitään. Ja keskiviikko aamuna sitten sain ukaasin, että jos tulos ei kohene huomattavasti iltaan mennessä he ottavat jonkun muun minun tilalle. "Pariisissa aina työnvälityksen ihmiset myyvät aina ihan hirveenä!!" niinhän siellä Pariisissa tosiaankin...
Minä sitten meikkailin siinä kaikki käsiini saamani ihmiset ja sain about 10 tuotetta myytyä ja jäin vielä yliaikaan myymään viimeisen huulipunan puheripulista kärsivälle rouvalle. Ennen lähtöään se Pariisin tyttönen sanoi, että "joo huomiseen Sanna, tule töihin vasta 11.30" Ja kun olin jo liikkeestä ulkona, kun kuuntelin viestin vastaajasta jossa työnvälityksen ihminen kertoi, että kyseisen merkin vastaava oli päättänyt lopettaa minun sopimuksen... Kiva homma, nimittäin jätin sivellinpussini ja työkengät liikkeeseen, koska jäin ihan siihen luuloon, että minua tarvittaisiin vielä loppuviikosta. Ja eilen sitten sain työnvälityksen ihmisen puhelimeen ja sanoin suoraan oman mielipiteeni "pieleen" menneestä keikasta. Ihan oikeesti! Yksikin tyttö olisi halunnut ostaa luomiväri duon... Meillä ei ollut sitä vaikka testeri napottikin hyllyssä. Noh, sitten hän olisi halunnut poskipunan, kappas sitäkään ei ollut saatavilla!! Pikkusen ärsytti ja suorastaan nolotti, kun mulle oli vaahdottu siitä miten merkki luottaa meihin ja miten tätä keikkaa on odotettu ja suunniteltu jo KOLMEN kuukauden ajan!! Ei tullut pieneen mieleen tarkastaa tuotegrilli ja varmistaa, että kaikkea on saatavilla! Idiootit, miten muuten varaudutaan tuommoseen promokeikkaan!

Merkin vastaava oli laverrellut työvälitykseen, että olisin muka saanut vähemmän tuotteita myytyä kuin se harjoittelijatyttö, vaikka se ei mitenkään ollut mahdollista. Pariisin ihminen oli antanut meille molemmille paperilaput joihin piti merkitä kaikki myymämme tuotteet ja illalla lähtiessäni tiesin kyllä tasan missä kukakin oli myynneissään :D Noh, mutta nyt pitää vielä erikseen lähteä viemään tämän kyseisen merkin pinssiä takaisin sinne Sephoralle. Pikkusen vaan ketuttaa, koska olisin hyvin voinut sen sinne jättää jo keskiviikko iltana kotiin lähtiessäni jos se pariisin pimu olisi vaan kehdannut sanoa mulle päin naamaa, että aurevoire eikä tarvii tulla enää huomenna!!!!!!

Varasinpa sitten oikein ravintolasta pöydän meille täksi illaksi, ettei tarvii ihan vaan noiden törppöjen ja sen kirotun pinssin takia lähtee kaupunkiin asti :)

Kynsillä jo aikoja sitten ostettu Catricen Sold Out For Ever:Mainitsin tuossa edellisessä postauksessa tämän yhdeksi viime vuoden lempparilakakseni. Siis, että kyllä tätä on tullut jo käytettyä useamman kerran, en vaan ole saanut blogiin asti kuvattua.Kerrassaan aivan ihana vaalea, puuterinen, veden vihreä jossa on todella huomaamatonta vihertävää glitteria. Tämä ihanuus sopii ihan kaiken kanssa!english: I bought this polish last year and I mentioned in my last post as one of my favourites. So evidently I've already worn this many times, I just haven't blogged about this yet :)
240 Sold Out For Ever from Catrice is a pale dusty light green with a metallic green sheen and I think it's just about perfect!

Ei kommentteja: