maanantai 14. helmikuuta 2011

Last week's finds

Tänään piti olla se toinen Diorin koulutus, mutta minua tarvitaankin töissä kuulemma enemmän... ärsyttää sinänsä, koska tämän päivän jälkeen ei ole muita sovittuja töitä kuin ensi viikon Nars-putki. No onhan onneksi se toinen koulutus huomenna, minne pääsen ja tänään on kuitenkin viimeinen -20% alennuspäivä, että saattaa olla kovakin ryysis. Hoidan siis työni niin hyvin, että kelpaan töihin ilman merkin omaa koulutusta, mutta minua ei kuitenkaan palkata uuden vastaavan äitiysloman sijaiseksi... Ihan perusmeininkiähän tämä! Nautitaan kuitenkin tästä ystävänpäivästä :)

Viime viikon Saksan shoppailuja:



Uusia lakkoja tottakai! Kotona huomasin, että tuota Choose Meetä mulla onkin jo kaksi...



Tosi kivoja uutuuksia P2:selta, mm. tuo vaalean violetti paletti ja uusi pyörivä ripsari (ei yhtään kopsattu Diorilta... eipä tosiaankaan) Tuon ylemmän paletin ostin jo aikaisemmin, kun se oli alennuksessa. Alverdeltä kans pukkaa ihan mahtavia juttuja, nimittäin tuo voidemainen peiteväri (tarpeeksi vaalea!) ja luvassa myös uutuuksia kynsien hoitoon ja jopa hajuvesiä. Ja vielä uutena ostoksena tosi hyvä musta automaattirajaus Essenceltä.



Parit luomivärisoolot MNY:ltä ja näistä sain heti kehuja töissä. TODELLA kauniit sävyt ja mahtava metallinen hehku. Hintaa päätähuimaavat 1,95€/kpl! Kuvassa tavallisella pohjustuksella ja mustan voidemaisen kynän päällä:



english: Some of my make-up finds from last week. I found some great stuff from Essence, P2, Alverde and MNY. The P2's revolving mascara is pretty good, though I think the original idea came from Dior :) And I was especially happy with these MNY eye-shadows, they are so pigmented and the colours are really lovely.
Happy Valentine's day everyone!

Ei kommentteja: