lauantai 12. helmikuuta 2011

Guest Blogger - Liisa

Viikon blogihiljaisuus taas takana, mutta mulla on kyllä ihan hyviä syitä! Alkuviikosta sain ihanan vieraan Sveitsin maalta ja sitten vietettiinkin laatuaikaa tyttöjen kesken ja vähän tuli siinä sivussa shoppailtuakin :)

Vieraileva bloggaaja on tällä viikolla Liisa:Mä olin Diorin koulutuksessa tiistaiaamuna ja vieraani oli tutustunut lakkakokoelmaani sillä aikaa ja tällainen oli lopputulos!Peukussa H&M:n Velvet Touch, etusormessa H&M:n Creme de la Creme, keskisormessa Essencen 01 Always hippie, nimettömässä Essencen 04 Humpty Dumpty ja pikkurillissä Diorin 226 Timeless Gold.Yhteiskuvaan saatiin vielä ihanat sormuksetkin!english: My guest blogger this week is Liisa from Switzerland and she picked out some of her favourite polishes from my collection :)

4 kommenttia:

pupupupu kirjoitti...

Sopivatpa kauniisti nuo kynsilakkojen sävyt yhteen. Hyvin valittu, ihanan harmoninen kokonaisuus. Ei yhtään levoton, vaan oikein tyylikäs!

caffè kirjoitti...

Näyttääpä muuten hienolta värisarjalta! Sopivan harmoninen kokonaisuus vaikka värejä/sävyjä on useampi. Tuollaisen yhdistelmän voisi toteuttaa itsekin.

-SL kirjoitti...

hienot sävyt

Sanna kirjoitti...

pupupupu: Liisalla on selvästi värisilmää ;)

caffè: Hyvä idea, varsinkin jos ei osaa päättää vain yhtä sävyä :)

-SL: Sitä ite aina unohtaa, miten kivoja sävyjä omista kokoelmista löytyykään :D