maanantai 17. tammikuuta 2011

Humpty Dumpty

Onpas taas aika vierähtäny viime postauksesta ja vuosikin on vaihtunu ja mitä kaikkea muutakin...
Siis viime kerrallahan jäimme siihen, että Suomeen jouluksi lähtökään ei ollut varmaa ja loppujen lopuksihan pääsimme viiden tunnin odottelun jälkeen matkaan. Joulu meni kivasti niinkuin aina, kivoja lahjoja annettiin ja saatiin jne. Kiireellä hankittu joulukuusi oli super näpsäkkä ja ilmatkin suosivat lomalaisia.Sitten kun palailtiin tännepäin toissa lauantaina onkin ollut ohjelmaa ihan loputtomasti. Stazzy oli viime viikon meillä käymässä ja kokeiltiin paikallisia ravintoloita ihan olan takaa. Olin koko viikon töissä (todella outoa näin tammikuun aluksi) ja siinä välissä kerittiin katsastamaan myös hieman alennusmyyntejä. Huomenna pitää vielä ennen töihin menoa käydä uudestaan ihan ajatuksen kanssa katsomassa takkia ja kenkiä. Viime viikolla ei ryysiksen takia saanu oikein mitään katsottua kunnolla.
Viime torstaina oli tosi kiva Laura Mercier-päivä, koska meidän myyntipisteessä oli vieraileva tähti Pariisista käymässä, nimittäin Haussmanin LM:n myyntipäällikkö. Oli tosi ihana seurata hänen työskentelyään, kysellä kaikkea ja saada osallistua meikkien tekoon. Varsinkin Laura Mercierin Flawless Face-ihon meikkausruriini tuli paljon tutummaksi ja muutenkin sain kaikkea pientä hyödyllistä infoa. Hienoa oli huomata miten hyvin hän tunsi tuotteet ja kirjasi asiakaskorttiin jo etukäteen kaikki tuotteet ja sävyt mitä hän tulisi meikissä käyttämään.

Viime lauantaina olin taas Diorilla ja sain valmistella uudet kevään meikki-lookin grillit valmiiksi, eli näperrellä kaikki paketit auki ja järjestellä tuotteet grilliin. Ne on laitettu esille tänään ja huomenna palaan taas sorvin ääreen ja odotan, että pääsen itse kokeilemaan ainakin uutta Diorshow 360-pyörivää ripsaria :)

Viikonlopun kynnet, eli uutta Essenceltä:Oikein nätti ja raikas hileinen violetti. Tämä on jo ennen joulua julkaistusta Fairytale-kokoelmasta.Huonona puolena kestävyys, nimittäin Mavalan Colorfixistä huolimatta lohkeili jo seuraavana päivänä :(english: Wow, it's been over three weeks since my last post, and I apologise for the silence. Last time I told you that we weren't even sure weather if we were going get to fly or not. Well our flight was cancelled but we got on the next flight and finally had to wait only five hours at Frankfurt. Christmas went well, as always and I got some lovely presents and got to give some to my loved ones too :)
After we returned home on Saturday the 8th I've been working non stop and we've also had
a house guest.
Last Thursday I had a really special day at Laura Mercier. We had Marine from Paris as a guest star and I got to see her work her magic on the clients and pick her brain a bit on the side. She did some wonderful looks and I was in awe of her professionalism and her impeccable knowledge of the products. She wrote every shade and product down on the face chart before starting the look, talk about knowing your products! I got the prepare the clients and their face make-up, I'm now so much more familiar with the flawless face-technique. What a great experience! And last Sunday I got to prepare the new make-up look for Dior, it's being launched today... But yeah, more about that tomorrow, I'll test the new Diorshow 360 mascara asap and tell you what I think about it. Nails are from his weekend and the polish is from Essence's Fairytale-look and it's called 04 Humpty Dumpty. I love the colour but it chipped pretty badly the very next day, even though I was wearing Mavala's Colorfix as top coat...

3 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Vau, pyörivä ripsari?! Pakko testata silkasta uteliaisuudesta, vaikka Diorshow ei lempituotteisiini kuulukaan.

Kiva kuulla, että pääsitte kuitenkin Suomeen ja takaisin lumikaaoksesta huolimatta.

-SL kirjoitti...

Hienot kynnet! kiva oli lukea kuulumisia pitkästä aikaa
tiedätkö muuten mikä kynsilakkamerkki ei haisisi liian voimakkaalta? kun saan päänsäryn, tai onkohan niissä edes eroja..

Sanna kirjoitti...

Fifi: Jos et tykkää aikaisemmista versioista, tämäkään ei ehkä ole lempparisi... Tässä on nimittäin todella paksu harja ja putkilossa iso suuaukko joten tällä saa helposti liikaakin volyymiä :)

-SL: Kiitos! Hmm, nyt ei tule kyllä heti mieleen muuta kuin nämä lapsille suunnitellut Piggy Paint-lakat: http://www.piggypaint.com/ Ovat myrkyttömiä ja hajuttomia :)