keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Timeless Gold

Eilen oli kyllä supertylsä päivä, asiakkaita oli ihan vaan pari ja nekin olivat tosi outoja... Siis tyyliin, että puhuvat yksinään ja jutut olivat ihan käsittämättömiä. Pukeutuminen oli myös hyvin persoonallista ja kaikki halusivat tietenkin itse kokeilla kaikkea. Iso lierihattu päässä saattaa olla vaikea saada ripsiväri osumaan sinne oikeeseen kohtaan, tökkäämättä itseään silmään esimerkiksi ;)
Kyseiset rouvasihmiset olivat kaikki ulkomaalaisia, vaikea äkkiä määritellä, että mistä ihmeestä olisivat kotoisin. Auttavaa enklantia onneksi väänsivät kaikki, että saatiin kaupat tehtyä.

Kokeilussa Timeless Gold-lakka Diorin joulumeikkikokoelmasta:Aivan ihanahan tämä on, ei liian kultainen ettei riitele hopeisten korujen kanssa.Aluslakkana Trindin Nail Repair ja päällyslakka Mavalan Colorfix.
english: Timeless Gold is from Dior's Christmas 2010 make-up collection. I love the fact that it's not too yellow so it doesn't clash with my silver jewellery. The new rounded brush is really easy to use, and yes, I did have some doubts...
As base I used Trind's Nail Repair and as top coat Mavala's Colorfix.

7 kommenttia:

Vivian kirjoitti...

ihanan näköiset nuo Diorin kynnet! kuinka paljon duollainen lakka muuten maksaa Ranskassa, kun Suomessa ne on aboute 25 € tai jotain :)

Vivian kirjoitti...

ihanan näköiset nuo Diorin kynnet! kuinka paljon duollainen lakka muuten maksaa Ranskassa, kun Suomessa ne on aboute 25 € tai jotain :)

Sanna kirjoitti...

Eikö ookkin näpäkät, jännä, että tätä lakkaa on vielä meillä myynnissa... Ei olekaan ollu niin iso suksee kuin oletin, siis ei loppuun myyty jouluna :O
Hinta meillä on 20,50€, just eilen laitoin uudet hinnat esille :)

BEAUTY SECRETS Tävling pågår! kirjoitti...

Ihana blogi!
Onko sulla jotain vinkkiä matta tummanharmaa kynsilakka?
Tuntuu että täällä Ruotsissa on kaikki kivat loppuumnyyty tai ei valikoimassa.

Halit:)

Sanna kirjoitti...

Kiitos :) Jaa-a ihan mattalakkoja tekee vain harvat merkit, mutta kivoja tumman harmaita on esim. Diorilla (uusimmasta kokoelmasta), ensikuussa julkaistaan viiden tumman lakan satsi, Mavalalla oli kans nätti (en osaa sanoa mistä kokoelmasta), Catricen (saksalainen merkki) London's Weather Report, Barry M:n (englantilainen merkki) Mushroom, China Glazen Recycle ja sitten vaan mattapinnan antavaa päällyslakkaa päälle :D Saattaa muuten olla, että tänä vuonna monikin merkki tulee vielä julkaisemaan harmaita, koska se tuntuu olevan tämän vuoden hittisävy! Halit takas :)

BEAUTY SECRETS Tävling pågår! kirjoitti...

Kiitos todella paljon vastauksestasi!:)
Se Diorin uutuus harmaa on pakko saada! Näyttää juuri sellaiselta mitä etsin:)

Sanna kirjoitti...

Eipä kestä, se on ollu kyllä tosi suosittu, kun meiltä ainakin on jo loppuunmyyty se 707 :)