keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Dior - Montaigne

Tässäpä lyhyt katsaus Diorin uuteen kevät meikkikokoelmaan, joka ainakin meillä täällä Ranskassa laitettiin myyntiin toissapäivänä eli maanantaina:Minusta jotenkin tuntuu, että tämän mallineitosen takia kaikki Diorin lookit muistuttavat entistä enemmän toisiaan. Useimmat asiakkaat kuitenkin ovat tähän mennessa vain kehuneet sävyjä ja tykänneet erityisesti kokoelman monipuolisuudesta:Huulille kokoelma tarjoaa kaksi Serum de Rougea (jumalainen huulilla, todella kevyt, mutta samalla peittävä ja sävyt aina ihan loistavia) Dior Rougea kaksi sävyä, kuten myös Dior Addict Ultra Glossia (mukana upea vaalean harmaa)Silmille kaksi uutta Dior Cannage palettia eli luomivärinelikkoa ja kaksi viisikkoa joista toinen Designer (pohjustuksella + eyelinerilla)Ja vihdoinkin myyntiin asti päässyt Diorshow 360 jota kokeilin eilen ja jota voin kyllä lämpimästi suositella kaikille. Tätä on yllättävän helppo käyttää, harja pyörii nimittäin aika hitaasti ja kahteen suuntaan. Laittamalla harjan ihan ripsien juureen saa harjattua kaikki ripset kauniille kaarelle ja lopputulos oli oikein siisti. Ei paakkuja ei sotkuja :)
Kokoelmassa mukana myös kaunis metallisen harmaa eyeliner-kynä, kaksi yksittäistä luomiväriä vaalean harmaa ja pinkki (tätä ei ehkä ole mynnissä kaikissa jälleenmyyntipisteissä). Kaksi kynsilakkaa, vaalean harmaa ja ihonvärinen vaalea nude. Ja mukana myös uusittu Diorskin Forever kivipuuteri. Meillä oli jostain syystä vielä kaksi ylimääräistä Dior Rougea esillä, jotka eivät ilmeisesti ole myynnissä joka paikassa. Eli kokoelma on siis todella kattava.

english: Here's a quick look at the new Dior Montaigne Spring make-up collection that was released (at least here in France) this Monday. And I did test the new Diorshow 360 mascara yesterday and I really liked it! It was surprisingly easy and fast to use and the result was clean yet sophisticated. You just place the mascara wand at the roots of your lashes and the rotating mascara does the work for you :)

Ei kommentteja: