keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Ulkosuomalaisten naisten foorumi?

Tulipa mieleen että, olisipa kiva jos joku osaava ihminen perustaisi ulkosuomalaisille naisille yhteisen foorumin. Siis samalla blogilista ulkosuomalaisten naisten blogeista ja miksei miehetkin pääsis mukaan, en vaan ole yhteenkään ulkosuomalaisen miehen blogiin vielä törmänny. Tuntuu, että monella ulkosuomalaisen blogilla ei ole montakaan lukijaa jo ihan sen vuoksi, että ihmiset eivät yksinkertaisesti löydä näitä blogeja! Olisi myös kiva jos blogea voisi etsiä maan ja aihealueen mukaan; opiskelu, ruuanlaitto, perhe ym. Meitä bloggaavia suomalaisnaisia, kun taitaa olla ihan jokaisella maailman kolkalla!

Ulkomaalaisesta kullastakin tipahdin joskus ulos, koska olen niin surkea kommentoimaan. Mitäs leidit olette mieltä?

Maanantain päivänmeikkiä ajattelin vielä pikaisesti laittaa tänne, kun kerran kuvatkin otin :)Pohjustus Alverdella ja käytin kolmea luomiväriä H&M: Exotic Pink kesäpaletista. Oranssi kakkonen silmänsisänurkkaan ja liikkuvalle luomelle. Ulkonurkkaan ja luomivakoon pronssista kolmosta. Kulmaluulla vaaleaa ykköstä. Rajaus alaripsirajassa ruskealla Essencen kajalilla 08, samaa hieman myös ulkoyläripsirajassa.Varjostuksiin Essencen Sun Club 01 aurinkopuuteri ja huulikiilto Summer of Love 01.english: Fotd from monday and as always I used the Alverde e/s base. I used the Exotic Pink summer palette from H&M. Orange e/s (2) in the inner corner of the eye and on the lid. Coppery e/s (3) focusing in the outer corner and crease. The lightest shade (1) on the browbone. I lined the lower lashline with Essence's kohl in 08 Teddy and winged it a bit outwards. I used the Sun Club shimmery palette 01 from Essence to contour my face and the lipgloss id also from Essence 01 Always Hippie.

9 kommenttia:

Zsuzsi kirjoitti...

Tuo foorumi-idea on tosi hyvä! Pitäisi vain löytää se osaava ihminen jostakin :D
Sulla on muuten tosi nätti meikki tänään!

Stazzy kirjoitti...

Siis foorumin tekoonhan ei juuri tietotaitoa tarvita.
Anna mulle vain vähän aikaa, että pääsen töistä kotiin :)

Idea oiva.

Jo kirjoitti...

Mahtava idea! Mutta onko pakko olla bloggaava ulkosuomalainen? Itse pyoriskelen esim Demi.fi:n ulkomaalaisessa poikaystava threadissa ja lueskelen joka paiva sinun ja monen muunkin ulkosuomalaisen blogeja...itselta ei vain tunnu aikaa loytyvan tyon, parisuhteen seka kahden koiranpennun keskelta!

Fifi kirjoitti...

Loistoidea, mä ainakin tahdon mukaan! vaikka olenkin vielä toistaiseksi vain osa-aikaulkosuomalainen. :)

Stazzy kirjoitti...

Paitsi että meillä tökkii netti kotona... mutta yksi päivä vielä niin saan sen toimintakuntoon...

Sanna kirjoitti...

Zsuzsi: Heh, Minttu jo innostuikin ja foorumi on pystyssä. Nyt vaan kirjautumaan mukaan :) Kiitos!

Stazzy: Tarvitaan vähän ainakin :D

Jo: No mielellään ulkosuomalainen edes jossakin määrin :) En sitten tiiä miten tiukat säännöt tulee..

Fifi: Tottakai :)

Stazzy: Niinhän se kaikilla!

Jo kirjoitti...

Siis mahan olen ulkosuomalainen...en vain bloggaa. Yhteensa ulkomailla asumista on kasassa jo paalle 15 vuotta, kolmeen otteeseen oon asunut Suomessa, vauvana, teinina ja kun olin vuoden tyoharjottelussa joten enkohan ma ole jossain maarin ulkkis. Nyt tosiaan Briteissa asunut 5 vuotta :) sita ennen Amsterdamissa ja Saksassa...

Sanna kirjoitti...

Jo: Pitkänlinjan ulkosuomalainen siis :) Stazzy on ottanut tämän asian hoitaakseen ja foorumi on jo pystyssä eli käy ihmeessä rekisteröitymässä: http://ulkosuomalaisbloggaajat.foorumit.fi/

Hanna kirjoitti...

Hieno idea näin sisäsuomalaisen näkökulmastakin :)