keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Soon I'll have them all!

Taas lähti pikkutilaus OCNailArtille, koska halusin hyötyä -30% alennuksesta ja ilmaisista postareista. Tässäpä siis epämääräinen kokoelma levyjä ja otin vielä lisäksi varakappaleen päällyslakkaa varastoon:Kaiken maailman mereneläimiä jotka sopivat varmaan hyvin sinisten ja turkoosien lakkojen kanssa.Kalifornia-levy jossa kiinnostaa ainakin tuo tarantella ja pääkallo.Kukkiahan ei koskaan voi naisella olla liikaa, nuo kaksoisperhoset onkin jo Essencen Stampy laatassa.Pari tarpeellista ranskalaista tippiä.Pari hetelmää.Varsinkin tuo paisleykuvio on niiiiin ihana!!
Levykuvat täältä.

english: Yes I fell again and placed a small order at OCNailArt, because I wanted to benefit from the -30% offer and the free shipping while it lasts :) Pictures from here.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin kohta sortumassa, pitäis vain osata valita levyt ;) millä koodilla teit ton? Kauanko toi tarjous on voimassa vielä? :o tietää sitte kiirehtiä.

*~SL kirjoitti...

vau erikoisia

Sanna kirjoitti...

*~SL: Heh :)

Anonyymi: Tällä kertaa käytin "amarena" koodia, niitähän on vaikka kuinka monta. Justiin sen takia tilasin, kun en tiedä miten kauan on voimassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo hedelmäkuvat! :D

Voisitko jossain vaiheessa tehdä jonkun meikkitutorialin?:)

Stazzy kirjoitti...

Piti ihan tulla ilmoittamaan, että mäkin tein viimein Konad-tilauksen!! Tosin Ebaysta, yhdeltä koralaismyyjältä. Yksi peruspaketti, pari extralevyä ja top-coat.

Ois sit tulossa M20, M32, M56 ja M22 :)

Sanna kirjoitti...

Anonyymi: Eikös olekin! Tottakai voin, tarkoitatko siis videota vai vain askel-askeleelta opasta?

Stazzy: No, mutta onneksi olkoon! Sitten vaan blogiin paljon kuvia ja infoo :)