torstai 25. marraskuuta 2010

Sisustusta

Joulu vaan lähestyy koko ajan ja sää käy kylmemmäksi ja jos vain mahdollista kosteammaksi... Kotiinlähtöön enää 27 päivää ja töitä ihan kivasti tiedossa ennen sitä. Luulin kyllä, että olis ollu enemmänkin keikkaa, mutta nyt mennään näillä, kaksi sunnuntaita on varattu Laura Mercielle ja muuten Dioria luvassa. Huomenna ja ylihuomenna taas suunta kohti Colmaria ja Sephoraa Givenchyn merkeisssä. Colmarin joulumarkkinatkin alkavat tänään, pitääkin käydä vähän niitä ihmettelemässä! Viima vuonna oli näytteillä ainakin superihania kilejä...

Sain muuten viikonloppuna taas "perintöä" yläkerrasta ja tällä kertaa varmaankin viimeistä kertaa. Kämppä alkaa nimittäin olla jo melko tyhjä. Sain neljä kivaa tuolia keittiöön ja tv-tason + keittiöjuttuja:



mm. tällaisia ihania Kahdenkerroksen väkeä-tyylisiä laseja :) Oli se enokin kuitenkin aika romantikko! Jäi ihan harmittamaan, kun en älynny kuvata yläkerran tapetteja muistoksi, ovat nimittäin aivan uskomattoman kauniita! Jopa kylpyhuoneen katto oli vuorattu tapetilla :D



Yläkerrassa alkaakin sitten ensi kuun alussa neljän kuukauden täysremppa. Aijai sitä ihanuutta, mahdamme olla melko valmiita muuttamaan pois siinä vaiheessa, kun remontti saadaan valmiiksi. Sitten onkin jo kevät pitkällä ja ainoahemaisevinparassiskoni saapuu harjoitteluun tänne :)



English: Christmas is approaching fast and I already got a small present in advance this weekend. Just some bits and pieces from upstairs (late grand uncle of my BF's). Like these cute glasses and some kitchen chairs etc. This weekend I'll be working for Givenchy again, at Colmar this time. I try to make time on my lunch break to check out their amazing Christmas market. Last year I got to see some adorable baby goats and eat pretzels under the decorations.

perjantai 19. marraskuuta 2010

No Mambo Jambo

Olisin mielelläni blogannut vaikka päivänmeikkiä tulemaan tänään, mutta tähän aikaan iltapäivästä on oikeesti jo niin pimeetä, ettei kuvaamisesta tule mitään. Onneksi kerkesin kuvata manikyyrin aikaisemmin.
Mulla on ollu tässä tällä viikolla tosi hyvä Laura Mercien uusi Crème Smooth meikkivoide testauksessa ja näin kahdella kokeilukerralla olen kovin ihastunut. Aivan kymppituote kuivalle iholle, hinta vaan on riipaisevat 60€...

Kynsillä pitkästä aikaa H&M:ää:



Ostin tämän jo jonkin aikaa sitten, enkä tähän hätään edes muista mistä :)



Tosi upen hehkuva smaragdinvihreä. Kahdellakin kerroksella jättää hieman läpikuultavan lopputuloksen. Kiva lakka näin juhlakaudelle!



english: I've been testing out Laura Mercier's new Crème Smooth foundation and so far I'm really impressed with it, especially great for dry skin. Today I'm wearing a new polish from H&M called No Mambo Jambo. I bought this a while ago and I can't even remember where and when exactly :) It's a really beautiful emerald green and with two coats you get a nice opaque finish. Dries really fast and I didn't wear any top coat today.

maanantai 15. marraskuuta 2010

Wissenbourg

Eilen meitä hellittiin aivan uskomattomilla 18 asteen helteillä ja sehän tarkoitti tietenkin sitä, että piti lähteä seikkailemaan jonnekinpäin maaseudulle. Kuvista ei ehkä helle niinkään näy, koska sää oli enemmänkin aika harmaa ja pilvinen. Harmaudesta huolimatta Wissenbourg yllätti meidät kauneudellaan ja saksalaisten asukkaiden määrällä:



english: Yesterday we had an unusual heatwave passing by us and we decided to go on another trip in the countryside. This time we headed out to Wissenbourg.

maanantai 8. marraskuuta 2010

Creme Velvet

Eilen oli aika outo päivä. Kullan äidinpuoleinen täti oli pitkän sairauden jälkeen nukkunut pois perjantaina. Eilen sitten anoppi ja toinen siskonsa tulivat iltapäivällä hakemaan meitä kotoa. Olin aika ihmeissäni kun kuulin, että olimme lähdössä katsomaan edesmennyttä kolmatta sisarta ja valmistelemaan tulevan keskiviikon hautajaisia. Jälkeenpäin ajattelin, että oli kyllä oikein hyvä, että käytiin ja huomasin miten kaikkia asianomaisia helpotti saada hyvästellä poismennyt kaikessa rauhassa ennen hautajaisia. En vaan osannut kuvitella, että täällä on tuollainen tapa, luulin, että se on vain ortodoksien perinnettä.

Harmittaa, kun mulla on tällä viikolla töitä just huomenna ja keskiviikkona, jolloin hautajaiset pidetään. Oisin mielelläni ollut paikalla ja ns. osana perhettä. Torstaina on taas pyhäpäivä ja monet siltailevat perjantain eli luvassa on neljänpäivän viikonloppu.

Jälkeenpäin kävimme vielä yhden anopin serkun luona kahvilla ja sain pitää sylissä aivan ihanaa pupua... Sen nimi oli sopivasti Lapinou :) Ihan vastaava veijari oli kuin tässä kuvassa. Muistinkin koko kotimatkan mitä oli tullut tehtyä, kun olin tukehtua ilman allergialääkkeitä.

Huomiseksi töihin laitoin tämmöset kynnet:



Olin kokeillu tätä jo aikasemmin mutten älynny ottaa sillä kertaa kuvia. Super nätti ja kerrassaan söpsä lakka, sopii just hyvin töihin.



010 Creme Velvet on P2:sen Ready to Wear- kokoelmasta .



english: Pretty and simple manicure for work. This is 010 Creme Velvet from P2's Ready to Wear LE .

lauantai 6. marraskuuta 2010

Pfaffenhoffen

Tässä kuvia viime maanantailta, oli aivan ihanan lämmin iltäpäivä:



Pfaffenhoffen on kiva, rauhallinen pikkukylä jossa on vieri vieressä mahtavia isoja taloja ja outoja vanhoja hökkeleitä. Itse kävelyreitti oli noin tunnin pituinen, rauhallisella tahdilla.Välillä oltiin metsässä ja sitten taas kaupungissa. Reitin loppupäässä kerkesi jo tulla pimeää ja nähtiin vaikka minkälaista loikkijaa peltojen reunoilla. Olivat vaan reippaasti nopeampia kuin allekirjoittanut kuvaaja.

torstai 4. marraskuuta 2010

Nothing else Metals

Kaksi kivaa päivää Diorilla takana ja huomenna taas uudestaan. Sain eilen kotiin lähtiessä kauheen kassin testereitä ja ilta menikin niitä ihastellessa :D Siitä onkin aika monta vuotta, kun viimeksi oon saanu testereita kilokaupalla kotiin kantaa... Sain myös vilkaista tulevan kevään uutuuksia ja ainakin ihana harmaa-pinkki meikkilook on luvassa.

Maanantaina oli sitten se pyhäpäivä ja käytiin taas tutustumassa Phaffenhoffen-nimiseen pikkukylään. Laitanpa siitä kuvapostausta viikonloppuna tulemaan.

Kynsillä Essenceä:



Mulla taisi mennä Essencen uusin Metallics-kokoelma ohi, kun testerigrilli oli jo viime viikolla yhtä lakkaa vaille tyhjä. Sain napattua vain tämän lakan. Pitää vielä tänään käydä Saksassa ja tehdä pitempi etsintäkierros eli toisin sanoen viettää virkistävää vapaapäivää :)



Kovasti olen ihastunut tähän lakkaan ja varsinkin tosi kauniiseen hopean vihreään sävyyn. Super helppo lakata tällä ja pysynytkin on ihan kivasti, jopa töissä.



english: Here's one of the new polishes from Essence's Metallics LE. This gorgeous metallic greenish silver is called 04 Nothing else Metals :)

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Haaste

Stazzy pisti pientä haastetta tulemaan ja kivahan tätä oli täyttää ennen töihin lähtöä:

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen « Mikä sinusta tulee isona?

Arkeologi! Ihan ekana toiveammattilistallani, vuosia.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?

Ihan perinteistä settiä Taotao, Maija Mehiläinen ja monta muuta... Ykkösellä oli kans joskus sarja aamulastenohjelmien aikaan josta tykkäsin ihan älyttömästi. Siinä oli oikeita ihmisiä (ei siis piirretty) ja aina joku opettavainen tarina. Muumit tuli sitten myöhemmin, kun olin jo koulussa, mutta Janssonin kirjoja tuli luettua pienenäkin. Olen satukasettien ikuinen fani.


3. Lempileikkejäsi?

Allergian vuoksi ei kotonamme ollut koskaan eläimiä, mutta kerran isä toi töistä jäniksen pojan jota sai sitten ihmetellä. Kesällä mökillä tuli ja tulee edelleen ihailtua sammakoita ja konnia.

4. Parhaat synttärisi ja miksi?

En osaa ihan erityistä sanoa... Synttärini osuvat usein pääsiäisen kanssa samaan aikaan ja se aika vuodesta on muutenkin aina kivaa :)

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?

Koululiikunnalla saatiin viimeinenkin halu liikkua tehokkaasti tapettua, mutta harrastin 6 vuotta klassista balettia. En kylläkään väitä, että olisin siitä koskaan pitänyt :)

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?

Elvis

7. Paras joululahjasi/muu lahja, jonka olet saanut?

Varmaan joku kauheen haluttu Barbie-juttu... Tai sähköurut?

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?

Ah vaikka mitä! Matkustaa Japaniin, omistaa oma kemppari ja pitää kesähäät!

Ja loppuun ihan random kuva maanantain Phaffenhoffen reissulta:

En nyt kerkeä listaamaan ketään, mutta jos tämä tuntui mukavalta niin kopsaa toki blogiisi!