torstai 25. marraskuuta 2010

Sisustusta

Joulu vaan lähestyy koko ajan ja sää käy kylmemmäksi ja jos vain mahdollista kosteammaksi... Kotiinlähtöön enää 27 päivää ja töitä ihan kivasti tiedossa ennen sitä. Luulin kyllä, että olis ollu enemmänkin keikkaa, mutta nyt mennään näillä, kaksi sunnuntaita on varattu Laura Mercielle ja muuten Dioria luvassa. Huomenna ja ylihuomenna taas suunta kohti Colmaria ja Sephoraa Givenchyn merkeisssä. Colmarin joulumarkkinatkin alkavat tänään, pitääkin käydä vähän niitä ihmettelemässä! Viima vuonna oli näytteillä ainakin superihania kilejä...

Sain muuten viikonloppuna taas "perintöä" yläkerrasta ja tällä kertaa varmaankin viimeistä kertaa. Kämppä alkaa nimittäin olla jo melko tyhjä. Sain neljä kivaa tuolia keittiöön ja tv-tason + keittiöjuttuja:mm. tällaisia ihania Kahdenkerroksen väkeä-tyylisiä laseja :) Oli se enokin kuitenkin aika romantikko! Jäi ihan harmittamaan, kun en älynny kuvata yläkerran tapetteja muistoksi, ovat nimittäin aivan uskomattoman kauniita! Jopa kylpyhuoneen katto oli vuorattu tapetilla :DYläkerrassa alkaakin sitten ensi kuun alussa neljän kuukauden täysremppa. Aijai sitä ihanuutta, mahdamme olla melko valmiita muuttamaan pois siinä vaiheessa, kun remontti saadaan valmiiksi. Sitten onkin jo kevät pitkällä ja ainoahemaisevinparassiskoni saapuu harjoitteluun tänne :)English: Christmas is approaching fast and I already got a small present in advance this weekend. Just some bits and pieces from upstairs (late grand uncle of my BF's). Like these cute glasses and some kitchen chairs etc. This weekend I'll be working for Givenchy again, at Colmar this time. I try to make time on my lunch break to check out their amazing Christmas market. Last year I got to see some adorable baby goats and eat pretzels under the decorations.

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Kuka siihen ylös nyt muuttaa / tekee remppaa? Onko se vieläkin serkuilla, vai myivätkö jollekulle?

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Joo siis se alakerran tätin veli eli pikkuserkku hänkin. Aikoovat laittaa valmiin asunnon sitten vuokralle, kun omistaavat itse jo jonkun palatsin maaseudulla :)