torstai 4. marraskuuta 2010

Nothing else Metals

Kaksi kivaa päivää Diorilla takana ja huomenna taas uudestaan. Sain eilen kotiin lähtiessä kauheen kassin testereitä ja ilta menikin niitä ihastellessa :D Siitä onkin aika monta vuotta, kun viimeksi oon saanu testereita kilokaupalla kotiin kantaa... Sain myös vilkaista tulevan kevään uutuuksia ja ainakin ihana harmaa-pinkki meikkilook on luvassa.

Maanantaina oli sitten se pyhäpäivä ja käytiin taas tutustumassa Phaffenhoffen-nimiseen pikkukylään. Laitanpa siitä kuvapostausta viikonloppuna tulemaan.

Kynsillä Essenceä:Mulla taisi mennä Essencen uusin Metallics-kokoelma ohi, kun testerigrilli oli jo viime viikolla yhtä lakkaa vaille tyhjä. Sain napattua vain tämän lakan. Pitää vielä tänään käydä Saksassa ja tehdä pitempi etsintäkierros eli toisin sanoen viettää virkistävää vapaapäivää :)Kovasti olen ihastunut tähän lakkaan ja varsinkin tosi kauniiseen hopean vihreään sävyyn. Super helppo lakata tällä ja pysynytkin on ihan kivasti, jopa töissä.english: Here's one of the new polishes from Essence's Metallics LE. This gorgeous metallic greenish silver is called 04 Nothing else Metals :)

2 kommenttia:

fashionedinfinland kirjoitti...

I H A N A väri <3

Sanna kirjoitti...

fashionedinfinland: Ihan tämän hetken kaunein metallilakka!