tiistai 20. heinäkuuta 2010

Mad about You

Paluu arkeen on sujunut rauhallisissa merkeissä, löysin eilen Saksasta kivat työkengät pitkän etsinnän jälkeen. Nyt vaan sitten odotellaan uusia keikkoja ja mielellään paljon niitä. Viimeisimmän keikan sekki tuli tänään postissa, ehdottamani tilisiirto ei ilmeisestikään ollut mahdollista... Outoa sinänsä, koska olemme työnvälitysfirman kanssa jopa saman pankin asiakkaita.

Saatiin vielä kotiin tullessa kutsu grillaamaan lähilammelle isoveljen ja jengin kanssa, siellä loppuilta vierähtikin mukavissa merkeissä. Perjantaina ehkä otetaan uudestaa, kun venäläisvahvistuksellamme on synttärit.

Leikkasin kynnet taas aika lyhyeksi, kun tässä tulee varmaan taas paljon lakkailtua uusilla hankinnoilla:Tämä neljäs lakka H&M:n hologrammisarjasta (kulta, hopea ja pinkki) oli ainoa jota en aikonut edes alunperin ostaa, mutta sorruin lopulta alehintaan...Ja nyt tuntuu, että tämähän saattaa olla näistä neljästä nätein ja ainakin erikoisin näkemäni sininen lakka. Yhtä aikaa sininen, violetti ja harmaa + hologrammi-efekti!english: This is the fourth holo polish from H&M's (silver, gold, pink) collection. I wasn't really going to get this at first, but the I got seduced by the lowered price. Finally I'm glad I got this because it's probably the rarest and prettiest blue polish in my collection. At the same time it's blue, purple, grey + the holo-efect!

2 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Kiva, että löysit kunnon työkengät! Mä yritin kaivella esille tietoja niistä mun Crocs-ballerinoista, joita käytin kirjakaupassa työkenkinä, mutta ilmeisesti krokojen mallisto on sen jälkeen muuttunut, koska en enää löytänyt ko. mallin nimeä eikä niitä ollut nettikaupassakaan tarjolla. Crocseja saa muutenkin Ranskasta kovin nihkeästi, jossain apteekissa lähinnä olen nähnyt...

Sanna kirjoitti...

Fifi: Tiiä sitten miten hyvät ovat ennenkuin pääsen ihan oikeesti testaamaan :) Joo en minäkään ole niitä balleriinoja missään nähnyt, paitsi, että sisko oli ostanu Turkista parilla eurolla... Kyllä harmitti ettei oltu puhuttu etukäteen, sain kuitenkin hopeiset sandaalit tuliaisina :D