lauantai 17. heinäkuuta 2010

Hei taas!

Onpa oudon vaikeeta päästä taas bloggausvauhtiin, mutta jospa tämä tästä :)
Aivan ihana loma oli ja meni, kaasosta tuli käly, pikkusisko saatettiin turvallisesti avioliiton satamaan ja niin edelleen. Saatiin kaasokollegan kanssa vielä näin ihanat muistot lahjaksi! Hauska juhannus, mahtavat polttarit, hirveesti touhuamista ja vääntöä ja sitten vielä ihanat häät päälle. Onneksi polttarit on vaan kerran vuodessa Erjaa lainatakseni ja lapsellisuus meni varmasti kaikilta osanottajilta...Kylläpä harmitti muuten lähteä Suomesta, kun kerrankin oli näin messevät helteet. Onhan ne samat täälläkin, mutta ei se vaan ole sama asia. Mökin järvessä oisin voinu lillua vaikka viikkoja, nähdä kavereita ja istua terassilla. Onkiminiseenkaan ei riittäny kolmesta viikosta siihen vaadittavaa aikaa. Kamulit saisivat nyt vaan ruveta varaamaan lentoja tännepäin, vink vink!

Kynnet ovat taas kerenneet kasvaa hieman ja saattaa olla, että Pii+kalkki-tabut (hiukset, iho ja kynnet) alkavat myös vaikuttaa. Aloin hermostua jatkuvasti lohkeileviin kynsiin ja otin siskon vinkistä vaarin.Kynsillä MNY:n ennen reissua ostamani kesälakka 107A. Aivan mahtava metallisen monivivahteisena hohtava pinkki.Laitoin kerrankin villisti ihan kolme kerrosta, koska väri on aika kevyt ja päätkin olivat jo alkaneet kulua. Päällyslakka Essencen Top Speed.english: Hello ladies, it's clearly been too long! I'm finding it a bit hard to get the blogging gear on again but, I hope it'll come back before long. What an amazing holiday, as always! The Maid of Honour became a sister in law etc. We got these Kalevala Koru bracelets as Maid of Honour presents with my wonderful MoH-colleague.
We had a fun midsummer, super bachelorette party, a million things to do and the best wedding in the world to top it all off... Unfortunately the photos I took are not blog appropriate material :) And not to forget, on my nails MNY's new summer polish in 107A
.

4 kommenttia:

Eeksa kirjoitti...

pakko myöntää vaikken haluaisi että polttarit on kerran vuodessa lipsahti minun suusta, mutta lapsellisuutta en ota niskoilleni :D ! oli aivan mahtavat polttarit ja häät ja oli tosi kiva nähdä teitäkin pitkästä aikaa! terkkuja olivierille ja hyvää kesän jatkoa! T: Eeksa

Sanna kirjoitti...

Eeksa: Anteeks kulta, polttareissa taisikin lennellä niin paljon hauskoja juttuja, että menee vähemmästäkin tekijänoikeudet sekaisin :D Oisin mielelläni jääny pitemmäksikin aikaa, mutta taas jouluna viimeistään sinnepäin pakko päästä!! Kiitos ja samoin!

Ansu kirjoitti...

No ens kesänä sitten pidetään jollekin polttarit ja ehdottaisin että sulle rakas! <3

Sanna kirjoitti...

Ansu: No tottakai me pidetään! Tai sitten vaan sun polttareiden vuosijuhlat :D