tiistai 22. maaliskuuta 2011

You Belong to Me

Kylläpä on taas aika menny nopeesti! Ihan vasta odotettiin joulua ja nyt on kevät jo hyvässä vauhdissa ja huomenna saan käydä hakemassa pikkusiskon lentokentältä!!! Ihanat kaksi kuukautta meillä vielä edessä! Tässä saattaa pientä bloggaustaukoa olla tulossa, koska töitäkin on ensi kuussa vaikka kuinka paljon. Yritän ainakin kerran viikossa saada postattua.
Tänä perjantaina ja lauantaina olen taas omalla Dior-tiskillä. 01.04 meillä onkin erityinen VIP-päivä, jossa esitellään meidän uusi tiimi, kanta-asiakkaille :D Ja minä teen Patrician kanssa meikkejä, kesän uutuuksilla tottakai, koska ne lanseerataan juuri 01.04!! Aivan mahtava päivä luvassa, sampanjatarjoiluineen...

Tänään alkoi sähköremontti ja pojat lupasivat olla valmiita viimeistään perjantaina. Sitten päästään maalaamaan ja tapetoimaan, vihdoinkin! Vierashuone + olkkari kuntoon ja niin edelleen. Saa laittaa vähän pääsiäistä esille ja siivota kunnolla, kun tavarat saadaan paikoilleen.

Kynsillä uutta Essenceä:Oikein minttupurkan sininen, raikas uutuus tämä 53 You Belong to Me. Näitä uusia Colour & Go-lakkoja. Aivan ihania värejä ja helppokäyttöisiä (levitys, kuivuvat nopeasti) mutta kesto on todella heikonlaista.Kivaa tässä on just tuo hyvä peittävyys ja se että tämä sopii tosi hyvin lyhyisiin kynsiin. Päällyslakkana P2:sen 3in1 top coat.english: The day is here, finally! I'm going to pick up my little sister tomorrow at the airport and we are going to have an amazing two months together. She starts here intership the first of april and I'll also be working but at my Dior-stand that day. We're having a special VIP day to introduce our new team to our regulars. There will be champagne and make-up, especially the new summer collection! I might not post as often from here on because of my guest and work, but I'll try to blog at least once a week.

Anyway, here's todays mani with Essence's new 53 You Belong to Me polish. I used P2's 3in1 as top coat.

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Tormasin tanaan noihin Essensen meikkeihin ekaa kertaa taalla Hollannissa (joo, en osta meikkeja kovin usein, on niita varmaan ollut talla kauemminkin).
Mita mielta olet niiden tuotteista, siis muistakin kuin lakoista? Ostin smokey eyes paletin, ruskean (nimi on nakojaan 02 punk vibe) ja lakan - hinta ainakin oli ilahduttavan alhainen. Tanaan lakkailen kynnet ja huomenna testaan luomivarin, toivottavasti yllattavat iloisesti.

Sanna kirjoitti...

Henna: Essence on Euroopan ykkönen kosmetiikkamyynnissä mitattuna... eikä ihme, kun hinnat ovat varmasti markkinoiden alhaisimmat. Laatu on erinomainen tietyissä tuotteissa. Itse olen tyksinyt mm. kynsilakoista. Myös uusimmat trendivärit ovat heti saatavilla ja kausimeikit ovat usein todella nättejä. Mistä en erityisemmin ole pitänyt ovat merkin ripsarit ja meikkivoiteet, mutta muuten kynät, lakat, huulikiillot, poskipunat yms. ovat olleet täysin hintansaväärtejä, kokeilemalla löytää :) Kerro toki mitä olit mieltä!

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu...miksei päivityksiä 22.3. jälkeen?

terv.Tatja

BEAUTY SECRETS kirjoitti...

Kunpa päivittäisit taas, ikävä sun päivityksiä!!:)
<3

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä. Olisi kiva lukea uusia postailuja sieltä Ranskanmaalta =).

/Anskuli

Unknown kirjoitti...

What an adorable color! It's so sweet and it totally match with your skintone. I can't wait till I get my hands on this one. Thanks for showing!

I follow your blog now for a pretty long time and maybe you followed mine on Melaniesnailpolish (The Color Palette), but I moved to a new blog that fits my ideas. Maybe you would like to take a look at www.thecolorpaletteblog.blogspot.com
Maybe I see you there :)