sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Natural Green

Luminen sää jatkuu ja ranskikset nugetteineen lämpiävät uunissa. Kulta on aivan omissa maailmoissaan Far Cry 2 kanssa eli yritän viihdyttää itseäni ja ajattelin kokeilla uusia meikkejä.



Käytin siis luomivärinä ainoastaan Basic Conceptin vihreää irtoluomiväriä. Koko liikkuvalle luomelle ja häivytin sen Essencen vaaleaan beigeen kulmaluulle. Tummensin lopuksi luomivakoa mustalla kajalilla. Alaripsirajassa irtoluomiväri on levitetty kostealla rajaussiveltimellä.



Poskilla Essencen Sun Club aurinkopuuteri 01 ja huulilla Infinite Womanin yhdistetty rajaus ja huulikiilto.



Todella luonnollinen ja helppo meikki. Tähän voi käyttää ihan mitä vaan väriä ja tehostaa vaikutusta kostealla siveltimellä.


in english:
Sundays are so boring so I decided to play with my new makeup. On the lid I used Basic Concepts new Shimmer Dust in nr.1 and I blended it with a pale beige from Essence on the brow bone. I defined the crease a bit with a black khol on top of the eyeshadow. I applied the Shimmer Dust on the lower lash line with a damp liner brush to achieve a clean line. On the cheeks Essence Sun Club 01 and on the lips Infinite Woman's combined lip liner-lip gloss.

Ei kommentteja: