torstai 30. syyskuuta 2010

Funky

Koti on valmis vieraita vastaanottamaan ja sateesta huolimatta alkaa meillä olla aika jännät tunnelmat :) Kulta sai tämän ja huomisen sairaslomaa, reppana on ihan kippeenä. Toivottavasti ei meihin muihin sitten tartuta, jaksoi kuitenkin vielä leipasta kriikunatortun vieraille.
Ihan uutena aluevaltauksena tein muuten eilen illalla hilloa noista kriikunoista :D

Minä lähdenkin tästä kohta seikkailemaan Ranskan rallin tukkimaan keskustaan ja juna-asemalle hakemaan äitiä ja kummitätiä! Tästä alkaa sitten viiden päivän me naiset-putki!

Kynsillä vanhaa P2:sta:



P2:sen sivuilta ei enää löytyny tätä lakkaa, mutta tämä tuntuu taas niin ajankohtaiselta, koska useammalta luksusmerkiltä on tänä syksynä julkaistu hopeahipleistä mustaa.



Kyseessä on 012 Funky. Ihana peittävä ja kestävä musta.



english: Today is a special day! My mum and godmother are coming to visit and I'm about to go get them from the railway station. I'm afraid there might be some traffic because the Rally of France is starting here in Strasbourg today.
I think we are going to have a hectic five days ahead of us so I decided to dig up my old favourite polish from P2. I wanted something that goes with everything and lasts more than a day. This colour is unfortunately no longer available... It's really sad because this is one of my favourite blacks and totally in style this autumn.

maanantai 27. syyskuuta 2010

New Mint and a Key

Perjantaina olinkin ensimmäistä kertaa Too Faced edustajana entisessä työpaikassani keskustan Sephorassa. Heti aamusta tapasin sen ihmisen joka silloin kaksi vuotta sitten palkkasi minut ja erottikin sitten. Hän oli oikein muikeena ja toivotti tervetulleeksi ja kyseli tämän hetkisistä työkuvioistani, olinkin tosi kiva sanoa, et joo kiitos kivasti menee :) Kaikki entiset työkaverini muistivat vielä minut ja vaihdeltiin päivänmittaan kuulumia joka suuntaan. Itse työ oli puuduttavaa, koska asiakkaita oli naurettavan vähän. Vieressä touhusi Aixista tulleita meikkikoulun tyttöjä Givenchyn meikkitiskillä ja hekin valittelivat porukan vähyyttä. Sain päivän aikana myytyä peräti kolme tuotetta :D Ja olin tuosta suorituksesta vielä ylpeä, koska jos en olisi ollut paikanpäällä tulos olisi ollut merkille tasan plus miinus nolla. Mahtaneeko tästä nyt tulla uusiutuva työrupeama, epäilen...

Vietin kivan ruokiksen läheisessä Bistro Romanissa ja otin tosi hyvän Cesar-salaatin ja sitten poikkesin vielä viereiseen Claire'siin ja löysin näin kivan kynsilakan:



En nyt osaa sanoa onko tämä se kuuluisa Dream Catcher, koska en millään löydä nimeä pullosta... Kuitenkin aivan ihana vaalea minttu. Pullossa näkyy hieman hopeista helmiäistä.



Tänään tuli postissa taas yks näitä mun Ebay hurahduksia, nimittäin tällänen avain riipus... Ehkä hieman havaittavissa Kingdom Hearts innostusta ilmassa ;D



english: Last Friday was my first Too Faced-day at the local Sephora and it was not the busiest. I actually had a total of three customers that actually bought something from me :) And yet I was pretty happy with that, because if I hadn't been there the result of the day would have been a big 0. Also last Friday I found this light mint polish from Claire's. I can't figure out weather if it is the famous Dream Catcher or not because there's no name on the bottle. The polish has a light silver pearl to it.
Today I got my newest Ebay purchase and I can totally see a slight Kingdom Hearts inspiration here :)

torstai 23. syyskuuta 2010

Thirsty!

Kolmen päivän Dior-iltapäiväputki on nyt takana ja huomenna olis vielä se Too Faced-keikka ennenkuin voin rueta odottelemaan vieraita. Tänään on tasan viikko siihen kun äippä ja kummitäti tulevat! Taas iskee jännä olo, kun ei ole mitään keikkoja sovittuna ensi viikolle ja seuraava on vasta ensi kuussa... Toivottavasti jotain, vaikka pientäkin, ilmaantuis ennen kuun vaihdetta.

Tänään mulla oli koko päivän suu messingillä, nimittäin sain aamusta ostettua meille lentoliput jouluksi ja vielä ihan naurettavan halvalla :)

Kynsillä verenpunaista:



Tämäkin lakka on Essencen Twilight-kokoelmasta ja sen nimi on 02 Thirsty! Tätä oli oikein ilo levittää, koska koostumus on superohutta, mutta silti peittävää.



Värikin on oikein kaunis, ainoa toivomisenvara jää kestoon, koska sain jo töissä monen kynnenpään ärvöttämään päällyslakasta huolimatta.



english: Today I have for you another polish from Essence's Twilight LE. This blood red is called 02 Thirsty! I love the colour and the application was really pleasant, the only problem is the poor endurance... I wore this to work today and it chipped from several nails even though I had used a top coat. I'm pretty excited about tomorrow, because it's going to be my very first time working for Too Faced Cosmetics at Sephora :)

maanantai 20. syyskuuta 2010

Sooo Cool

Perjantaina oltiin vähän ulkona ja terassilla, varmaan viimeisiä kertoja, koska oli jo melko arktinen meininki... Kävin sitä ennen kartsalla ja sain ihan peräti farkut ostettua New Lookista. Yhtään ainoaa kivaa paitaa/mekkoa tai mitään ei löytyny. Varsinkin Dior-päiville ois kiva pukeutua vähän paremmin. Sain taas torstaina puhelun toisesta työnvälityksestä ja keikkaa pukkaa taas Givenchylle. Sen takia jää kyllä valitettavasti Pariisin blogimiitti väliin tältä kertaa... Tällä kertaa työkeikka on Colmarin Sephorassa ja siihen kuuluu taas koulutus Pariisissa :) Jospa sieltä sitten jotain päällepantavaakin löytyis!

Päivänmeikki perjantailta:



Pohjustus Alverdella ja sen päälle koko liikkuvalle luomelle mustaa Smokey eyes kynää Essenceltä. Sen päälle tumman violettia (3) uudesta Essencen 06 Sooo Cool luomivärinelikosta. Kulmaluulle valkoista (1) samasta paletista ja luomivakoon nelosta ja sen tummennukseen mustaa Essencen Werewolf or Vampire luomiväri-duosta. Alaripsirajaan myös mustaa kynää ja sen päälle violettia luomiväriä.



Meikkivoide Diorskin Nude, poskipuna HR Blissful ja ripsiväri P2:sen Beauty Insider.



Huulikiilto Infinity Womanin nro. 8 Rose Sugar.



english: To brake the long line of nail posts, here's my fotd from Friday. I used Alverde's e/s base up to brows and Essence's Smokey eyes jumbo pencil all over the lid up to crease. I patted a dark purple from Essence's 06 Sooo Cool e/s quattro (being discontinued, so hurry if you want to grab any of these palettes). I applied the purple up to crease and blended it with number 3 pink into the white (1) on the browbone. I darkened the crease with the shimmery black from Essence's Werewolf or Vampire e/s-duo. Smokey eyes pencil also on the lower lashline with the purple e/s on top. Foundation Diorskin Nude, blush HR Blissful, Mascara P2's Beauty Insider and the gloss Infinity Woman's nro. 8 Rose Sugar.

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hide Bella Hide

Nyt ei ole kyse Twilightista, tai siis on, mutta vain kynsilakan muodossa...
Tänään on taas Dior-päivä luvassa tällä kertaa vain iltapäivä 14-19.30. Olisin mielelläni ottanu päivänmeikkikuvia, mutta ilma on niin surkea ja sisälläkin todella pimeää. Kokeilin tuossa ensimmäistä kertaa Diorin Nude meikkivoidetta ja täytyy sanoa, että ihan mahtavaa tavaraahan tämä on! Vaalein sävy 010 on todella luonnollinen ja iho näyttää todellakin itseltään, vain paremmalta! Lopputulosta voisi verrata Maybellinen Affinitoneen, luonnollinen ja hehkuva lopputulos ilman mitään näkyvää glitteri tai helmiäistä. Levittyy todella kauniisti siveltimellä, kun laitoin alle Laura Mercierin Mega Moisture päivävoiteen. Tarvitsee pientä peittelyä jos ihossa on näkyviä ongelmakohtia. Saman Nude-sarjan peitevoide on uusi lempparini, sormilla vaan ihanan peittävää ainetta taputellen ja lopputulos on täydellinen.

Kynnet ovat taas hopeiset:



Tämä on siis Essencen Hide Bella Hide Twilight-kokolemasta. Kiva ja kestävä hopeinen, ohuehkosta koostumuksesta huolimatta lopputulos on peilimäisen kiiltävä.





Tämähän ois käyny niin hyvin tuon viime lauantaina tavatun pikkukisulin kanssa!! Toinen oli vaan kaksi kuukautinen ja kahteli vaan ympäriinsä silmät ristissä :) Arvatkaas oliko pehmee...



english: My newest favourite foundation has to be Dior Nude. The lightest shade 010 is perfect for me and the result is natural and dewy without glitter or pearl. I would have taken face of the day photos but the weather is totally crappy at the moment and it's really dark inside. I'll try again tomorrow :) Instead here's my latest mani with Essence's Hide Bella Hide polish from the Twilight Collection. I rather like this one, even though the formula is very light the result is mirror-like. I think this would have matched perfectly with this adorable kitty I met last Saturday... She was only two months old!

torstai 9. syyskuuta 2010

H&M Pure White

Jei! Huomenna julkaistaa uusin osa Kingdom Hearts sarjasta! Tällä kertaa mukana on ainakin tuhkimo, muista en vielä tiedä, koska en ole halunnut nähdä mitään kuvia tai videoita ennen pelin julkaisua. Kingdom Hearts on siis pelisarja joka yhdistää Final Fantasyjen ja Disneyn henkilöjä + tietenkin sarjassa on omat päähenkilöt. Tämän kertainen osa Birth by Sleep julkaistaan PSP:lle juuri sopivasti, kun olen saanut Crisis Coren pelattua loppuun. Psp on ehdottomasti ollut yksi parhaista synttärilahjoista, ever! En edes tiennyt tarvitsevani kannettavaa pelikonsolia, mutta pelien ja konsolin laatu yllätti positiivisesti.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep kotiutuu Amazonilta toivottavasti viimeistään lauantaina:



Siihen sopiikin jo parinviikon takaiset kynnet, jotka ovat jääneet esittelemättä! Pleikkari teemalla jatketaan... tämä on viimeinen niistä H&M:n Summer Nails lakoista.



Kiva perusmattavalkoinen, levittyy yhtä kivasti kuin muutkin paketin lakat. Ainoa miinus ehkä siitä, että kuten kaikki valkoiset, tämäkin likaantuu nopeasti, kaikki lika ja naarmut näkyvät rumasti. Väri sopiikin kivasti lyhyisiin kynsiin.



Muuten oikein kiva ja ennenkaikkea raikas väri, hyvä pohja ihan minkälaisille leimauksille tahansa.



english: Tomorrow is (finally) the European release date for the newest Kingdom Hearts game called Birth by Sleep. I love the whole series and this is the perfect time to get a new game for the PSP, because I just finished Crisis Core. Kingdom Hearts is a series of games that combine characters from Final Fantasy-games and Disney. This time we get to meet at least Cinderella, but I don't want to know too much about the game before I get to play it myself.
And now a funny connection between my PSP and my nails from last week :) This is the last part of the H&M's Summer Nails 4-pack and it's called Pure White. The quality is just as nice as with the other polishes, only downside is that it gets dirty fast like anything white.

tiistai 7. syyskuuta 2010

High Waist Pink + Crackling

Tänään piti olla töitä LM:llä, mutta lakkoilevat liikenneyhteydet siirtävät sen ensi maanantaille. Kollegani eivät valitettavasti pääsekään tänään koulutukseen eikä minuakaan tarvita. Toisaalta ihan sama istua kotona, kun sataa taas kaatamalla ja meteofrance lupaa samaa keliä koko viikolle...

Luin muuten yhdestä paikallisesta muotiblogista, että tänne Strasbourgiin on avattu viime viikolla tämmönen COS-liike. Kuulemma tämä on jotenkin yhteydessä H&M:ään?? Tietääkö kukaan kyseisestä puljusta enempää?

Tässäpä viime viikonlopun kynnet:



Uusi ihana pinkki Essencen Denim Wanted! kokoelmasta. Hyvä harja jolla saa kaunista ja siistiä jälkeä + hyvä peittävä väri = tykkään!



Sitten piti päästä kokeilemaan uutta P2:sen Crackling päällyslakkaa... Tämä on ihan superhelppo käyttää ja lopputulos on nähtävissä parissa minuutissa. Ja tämä mustahan sopii kaiken väristen lakkojen kanssa. Cracklingillä on matta finish, eli tässä mukana päällyslakkaa.




english: A gorgeous new pink from Essence's Denim Wanted! LE. I love the slim brush and the formula seems strangely light for this much coverage... And I had to pair this up with P2's new Crackling top coat in black! Pretty nice, ay? The Crackling polish has a matte finish do I added a clear top coat. Btw, does anyone know a clothing store called COS? I read from a local fashion blog that a COS-store has opened here in Strasbourg last week... It has apparently something to do with H&M??

maanantai 6. syyskuuta 2010

Dimanche à Donon

Eilen taas oltiin luonnonhelmassa. Elsasin alueen yhteen kuuluisimmista nähtävyyksistä kuuluu Donon, gallo-romaaninen palvontapaikka tuhannen metrin korkeudessa. Lähdettiin nousemaan seitsemänsadan metrin korkeudelta joskus kolmen aikaan ja viimeisimmälle huipulle pääsimme joskus vähän ennen kuutta. Nousu oli kyllä aika tiukka ja polku tosi kivinen, mutta näköalat korvasivat lopussa kaiken vaivan:



Jännä oli huomata miten ylöspäin noustessa maa ja kasvit muuttuivat kotoisampaan suuntaan... Oli aluksi pieniä kanervamättäitä ja sitten koko ajan suurempia, oli kangasrouskuja ja mustikoita. Ihan kuin Kainussa kerrassaan :) Tosiaan näköalat olivat aivan uskomattomat ja ilmakin suosi meitä raikkaalla kahdellakymmenellä asteella. Wikipediassa on uskomattomia talvikuvia samaisesta paikasta. Pitääpä joku kerta käydä katsastamassa Strasburgin arkeologisesta museosta paikalta löytyneet aarteet!

english: Yesterday we visited a place called Donon in the Vosgian mountains. It's a Gallo-Roman historic site at 1 km of altitude. We started the climb at approx 700 m and the last 300 m were obviously not the easiest :) But the view from the top was simply stunning!

perjantai 3. syyskuuta 2010

New Make-up

Pientä uutuuksien vyöryä oli havaittavissa eilen kosmetiikkahyllyillä Saksassa. Mitä tässä on menny, ehkä viikko, viimeisestä reissusta ja nyt Essence oli ladannut hyllyyn kaksi uutta kokoelmaa plus vielä puolet hyllystä alehintaan 0,95€! Peruslinjaan ollaan taas tekemässä muutoksia ja poistuvat tuotteet olivat kaikki samaan hintaan alle euron ja uusia tulokkaita luvassa varmaankin jo ensi kuussa.



Uusi Denim Wanted! kokoelma sisälsi kivoja värejä, mutta kuten voi odottaa, minulla oli jo suurinosa niistä varastossa, otin vain kaksi luomiväri duo:a ja kaksi kynsilakkaa.



Poistuvista tuotteista sorruin luomivärinelikkoihin, joista en omista vielä yhtään kappaletta. C'mon, neljä kivaa sävyä alle euron... Pakko hastrata siis! Ja vain tämä yksi vaalean oranssi lakka, hyllyssä ei ollu enää muita jäljellä.



P2:selta oli ilmestynyt kans ihania uutuuksia, tämän kuun kokoelma koostuu ihonpreppaamiseen kohdistuvistaa tuotteista. En edes kerinny mainita koko kokoelmasta täällä, ennenkuin se oli jo saatu kauppoihin. Otin kokeiluun meikkivoiteenpohjustuksen ja kiinnityssuihkeen. Uutuutena myös musta Crackling päällyslakka ja Place de la Concorde-niminen vaalean pinkki huulipuna.

english: Essence is yet again renewing their regular line and many of the products were only 0,95€. Two new limited editions were also out, We saw it First and Denim Wanted!. I only got a couple of things from Denim Wanted! and a few from the discontinued products. P2 is also out with a great new LE which focuses on prepping the skin. I got the Make-up base and the make-up fixing spray, also the new Crackling top coat in black and light pink lipstick 110.

torstai 2. syyskuuta 2010

Eau Sensuelle

Ihanat ja työntäyteiset kolme päivää ovat nyt takana. Asiakkaita olisi ehkä saanut olla enemmän, mutta kaikki tuntuvat odottavan ensi viikon New York-päiviä ja -20% alennuksia. Uudet huulipunat ja kynsilakat antavat edelleen odottaa itseään, niitäkin kyseltiin moneen kertaan. Ensi viikolla kassa epäilemättä laulaa ihan eri sävelmää, ja minähän olen tiistaina taas Laura Mercierillä. Seuraavan kerran Diorilla vasta 14.09. Ihan ikävä tulee :)

Tein häämeikin toissapäivänä yhdelle nuorelle tytölle tuolla syksyn lookin paletilla. Hän soitti heti aamusta ja pyysi päästä meikkiin, koska Saksassa kosmetologilla tehty meikki oli hänen sanojensa mukaan ollut katastrofi. Jännitin aika paljon ensimmäisen meikkiasiakkaani saapumista, koska en oikein luottanut omaan tuotetuntemukseeni. Varsinkin meikkivoiteita Diorilla on niin montaa laatua, tunnustelin niitä etukäteen ja mietin morsiamelle sopivia sävyjä. Tyttö tupsahti paikanpäälle jo ennen viittä koko perheensä kanssa, siis kaikki mummot ja papat + kaverit. Porukka oli tulossa suoraan hääpuvun sovituksesta. Tyttö näytti minulle kuvaa puvustaan ja sitten kyselin tarkkaan mitä hän odotti meikiltä. Hänellä oli sekaiho ja pyyhin ensin kasvot sekaihon uudella kasvovedellä ja kosteutin sen jälkeen mattapinnan antavalla Hydra Life fluidilla. Meikkivoiteeksi valitsin Foreverin sen hyvän peiton ja kestävyyden takia. Silmämeikin tein uudella Pink Design paletilla. Silmän sisänurkkaan valkoista, keskiluomelle vaaleanpunaista ja tarkka ulkonurkan v-muoto violetilla. Morsian halusi nestemäiset rajaukset ja tein ne Diorlinerilla (ihan paras sivellinpäinen nesterajaus). Alaripsirajaan violettia ja ripsariksi Diorshow Extase, tytöllä oli about upeimmat ripset ikinä jo omasta takaa!! Poskipunaksi valitsin raikkaan pinkin ja poskipäille vielä hieman hehkua Diorskin hohdepuuterista. Annoin tytön itse valita huulikiillon ja hän päätyi todella vaaleaan pinkkiin. Kiva kokemus ja jännitin taas ihan turhaan :)



Syksyn lookin lisäksi uutuuksista lempparikseni nousi Hypnotic Poison Eau Sensuelle edt. En ole koskaan ollut mikään Diorin hajuvesien fani, mutta tämä tuoksu on jotenkin niin täydellinen näin alkusyksyyn. Mukana YlanYlangiä, appelsiinin kukkaa ja paljon vaniljaa:



english: I so enjoyed my first three days at the Dior-counter and I even got to do a bridal make-up. Of course I used the products from the new Dior Smoky look and I turned out perfect. Besides the the look my new favourite is definitely the Hypnotic Poison Eau Sensuelle edt. It's the perfect perfume for the beginning of autumn with YlangYlang, orange flower and lots of vanilla.