perjantai 30. heinäkuuta 2010

Green & Black

Viileä perjantai onkin vierähtänyt mukavasti Ylex:ää kuunnellessa ja ajattelin pitkästä aikaa tehdä oikein päivanmeikkipostauksen! Huomenna on kullan slovakialaisen työkaverin läksiäis/hää-juhlat. Pari on siis mennyt kotimaassaan viime kuussa naimisiin ja nyt haluavat vielä erikseen juhlistaa tapahtumaa täällä Ranskassa asuvien työ-ym. muiden kaverien kanssa. Luvassa grillailua ja mitä moninaisempia tuontijuotavia :)

Päivänmeikissä aikalailla perinteikästä vihreää mustalla höystettynä:



Pohjustus Alverdella ja koko liikkuvalle luomelle vaaleanvihreetä ykköstä 120 pro paletista, erityisesti silmän sisänurkkaan keskittyen. Ulkonurkkaan tummempaa vihreetä ja luomivakoon metallista mustaa Essencen Smokey eyes-paletista ja rajaus yläripsirajaan mustalla Essencen Undead? rajauskynällä.



Alaripsirajan sisänurkkaan vaalean vihreetä ja ulkonurkkaan ensin voidemaista mustaa luomiväriä ja sen päälle tummempaa vihreetä. Uusi ripsari on Maybellinen Colossal, joka on kyllä ihan kiva käytössä, mutta en varmasti ostaisi sitä toista kertaa. Jopa ikivanhalla (siis kauan markkinoilla olleella :) Volum' Expressillä saa minusta näyttävämmät räpsyttimet.



Kulmaluulla jotain vanhaa hieman vihreeseen taittuvaa mattaluomiväriä.



Toisena uutuutena niinikään Maybellinen Affinitone meikkivoide johon RAKASTUIN jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Ostin tämän Anttilasta pahimpaan helleaikaan, kun häihin piti saada joku hyvin pysyvä meikkivoide ja tämä on kyllä juuri sitä. Koostumukseltaan uskomattoman ohut ja hyvin levittyvä ja silti peittää todella kauniisti. Suuri plussa myös siitä, että se kestää massiivista hikoilua ja jaksaa silti vielä illallakin näyttää raikkaalta! Sävy 02 Light Porcelain sopii myös vaaleimmalle nassulle :)



Huulilla Essencen Always Hippie kiilto ja sen päälle väriä tuomaan P2 huulipuna 010 Rodeo Drive. Kasvojen muotoiluun Essencen aurinkopuuteri 01 Ibiza sun.



english: I know I have been neglecting the makeup side of this blog and so here's my face of today. I used Alverde's e/s base and patted a light green shadow from the 120 pro palette all over the lid, focusing on the inner corner. In the outer corner I blended a darker green and in the crease a shimmery black from Essence's Smokey eyes-palette. I lined the upper lashline with Essence's Undead? eyeliner and as mascara I used Maybelline's Colossal. Foundation is also from Maybelline and I simply love this Affinitone foundation in 02 Light Porcelain. Lipgloss is Essence's Always Hippie and to give it more colour I added P2's lipstick in 010 Rodeo Drive on top of it. For the contouring of the face I used Essence's Bronzer in 01 Ibiza Sun.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Coastal Scents vol. 5

Tiistaina olikin piiiiitkä päivä töissä ja vaikka oli alennusmyynnit ja kaikkee, porukkaa oli taas kovin vähänlaisesti. Viereisen Diorin myyntitiskin mukava rouva päivitteli myös asiakkaiden vähyyttä ja kertoi olleensa jo 27 vuotta töissä samassa tavaratalossa. Hän myös kertoi käyneensä Suomessa joskus työporukalla ja oli sitä mieltä, että Suomessa mennään eteenpäin ja täällä vaan junnataan paikallaan. Voi muuten olla ihan tottakin...
Mulla oli kuitenkin, ihmisten vähyydestä huolimatta, pari ihan oikeatakin asiakasta ja molemmmat jopa ostivat jotain :) Toinen naisista puhui vain englantia ja kävin hänen apunaan vielä tulkkaamassa Chanelin tiskillä. Chanelin myyjä valitettavasti oli todella epäkohtelias ja antoi meidän odottaa vaikka kuinka kauan, kun hän vaihtoi kuulumisia jonkun kaverinsa kanssa! Minä kysyin, että anteeksi puhutteko englantia, muuten voin mielelläni tulkata tässä tälle maksavalle asiakkaalle, kyllä oli naama myyjättärellä harvinaisen rullalla :D Laura Mercier-tiskin vastaava (jota siis olin tuuraamassa) käväisi paikanpäällä juuri ennenkuin lähdin syömään ja juttelimme niitä näitä ja hän kyseli miten hyvin tulin tuotteiden kanssa toimeen. Tarkoittaneeko tämä nyt sitä, ettei luvattua koulutusta olekaan luvassa? Ruokatunnilla pistäydyin keskustan Marionnaud-liikkeessä, joka on samaa ketjua joissa viimeisimmät hajuvesikeikkani ovat olleet. Siellä olikin kaksi tuttua töistä ja Guerlainin Cristine olikin sinä päivänä promoamassa Clarinsia. Hän kertoi, kun Laura Mercier tuli puheeksi, että häntäkin oli kosiskeltu näihin päivän tuurauksiin ja hän oli kieltäytynyt, koska ei tunne sarjaa mielestään tarpeeksi hyvin. Hänelle oli myös tarjottu 20 tunnin sopparia kyseiselle tiskille, mutta hän oli kieltäytynyt siitäkin, koska sen lisäksi ei saisi tehdä keikkaa muille merkeille. Selvisi myös, että olemme itseasiassa molemmat samojen työnvälitystoimistojen listoilla. Siellä on selvästi myös joku nokkimisjärjestys miten töitä kenellekin tarjotaan, eli kenellä on eniten kokemusta jne...

Anoppikin sattui alkuillasta paikalle ja meillä oli harvinaisen mukava juttutuokio.

Unohdin kokonaan postata asiasta viime viikolla, nimittäin laitoin taas tilausta Coastal Scentsille:



1. Tapered Crease (mulla on jo kaksi näitä, ihan paras!!)
2. Small Pencil Crease Black
3. Chisel Fluff Large Shadow Brush
4. Chisel Fluff Medium Shadow Brush
5. Chisel Fluff/ Pointed Crease Duet
6. Short Handle Foundation Brush



Paketti tuli (kuten aina) todella nopeasti, se oli postitettu vielä samana päivänä, jona laitoin tilauksen menemään.



Kuten aina siveltimet tulevat hyvin pakattuina ja mukavana plussana pieni pigmenttinäyte.



Varsinkin tuo uusi meikkivoidesivellin vaikuttaa ihanalta! Ainoastaan tuo pienipäinen kynäsivellin saattaa pituutensa puolesta jäädä hieman vähemmälle käytölle. Postikuluineen näille tuli hinnaksi vähän yli 17€.



english: I totally forgot to post about my Coastal Scents order last week, and it already arrived today! I got six brushes, and as usual I got a pigment sample as a gift. All the brushes seem very nice and I'm especially happy with the foundation brush, because it's really soft and I personally prefer the shorter handle. The total for this order was about 17€.

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Essence Twilight Collection Haul

En edelleenkään todellakaan ole mikään Twilight-fani, mutta olen kyllä kovin ihastunut Essencen uusimpaan Eclipse-kokoelmaan. Valitettavasti kokoelma julkaistiin juuri pahimmoilleen pari päivää ennen reissuun lähtöä ja paluun jälkeen tuotegrillit olivatkin jo melkein tyhjiä. Kerkesin kuitenkin napata kaikki luomiväri-duot ja kolme kynsilakkaa:



Luomivärit ovat todella monikäyttöisiä ja niillä saa tosi helposti näyttävän smokey eyen. Näitä voi käyttää myös kosteana ja saada vielä paremmin tuon upean metallisen hohteen esiin.



Näitä paletteja on siis kolme: vaaleanpunainen, mustansininen ja violetti. Yhdistelemällä nämä riittävät vaikka mihin, noissa tummemmissa on nimittäin molemmissa samantyylinen hopeinen tuo pienempi puolisko. Ja sain tuossa äsken puhelun ja huomenna sitten taas Laura Mercier-tiskille 11.00! Halusivat vielä lisäksi varata minut 17-24.12 päiville jo tässä vaiheessa vuotta...



english: I'm still not a huge Twilight fan, but I'm really liking the new Essence Eclipse Limited Edition. Unfortunately it was released only a few days before we went on holiday and when I got back it was already sold-out. But I did arrive to snatch the three eyeshadow-duos and three of the five nail polishes. I didn't get to see any of the lipglosses, the eyeliners or the shimmer powder. That's what you get when you go on holiday... :D Anyway, I really dig these baked-style eyeshadows and the way these are so versatile. You can use these wet for an even more dramatic smokey eye-looks. I just got a call, so I'll be working again tomorrow at the Laura Mercier counter!

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Mad about You

Paluu arkeen on sujunut rauhallisissa merkeissä, löysin eilen Saksasta kivat työkengät pitkän etsinnän jälkeen. Nyt vaan sitten odotellaan uusia keikkoja ja mielellään paljon niitä. Viimeisimmän keikan sekki tuli tänään postissa, ehdottamani tilisiirto ei ilmeisestikään ollut mahdollista... Outoa sinänsä, koska olemme työnvälitysfirman kanssa jopa saman pankin asiakkaita.

Saatiin vielä kotiin tullessa kutsu grillaamaan lähilammelle isoveljen ja jengin kanssa, siellä loppuilta vierähtikin mukavissa merkeissä. Perjantaina ehkä otetaan uudestaa, kun venäläisvahvistuksellamme on synttärit.

Leikkasin kynnet taas aika lyhyeksi, kun tässä tulee varmaan taas paljon lakkailtua uusilla hankinnoilla:



Tämä neljäs lakka H&M:n hologrammisarjasta (kulta, hopea ja pinkki) oli ainoa jota en aikonut edes alunperin ostaa, mutta sorruin lopulta alehintaan...



Ja nyt tuntuu, että tämähän saattaa olla näistä neljästä nätein ja ainakin erikoisin näkemäni sininen lakka. Yhtä aikaa sininen, violetti ja harmaa + hologrammi-efekti!



english: This is the fourth holo polish from H&M's (silver, gold, pink) collection. I wasn't really going to get this at first, but the I got seduced by the lowered price. Finally I'm glad I got this because it's probably the rarest and prettiest blue polish in my collection. At the same time it's blue, purple, grey + the holo-efect!

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Hei taas!

Onpa oudon vaikeeta päästä taas bloggausvauhtiin, mutta jospa tämä tästä :)
Aivan ihana loma oli ja meni, kaasosta tuli käly, pikkusisko saatettiin turvallisesti avioliiton satamaan ja niin edelleen. Saatiin kaasokollegan kanssa vielä näin ihanat muistot lahjaksi! Hauska juhannus, mahtavat polttarit, hirveesti touhuamista ja vääntöä ja sitten vielä ihanat häät päälle. Onneksi polttarit on vaan kerran vuodessa Erjaa lainatakseni ja lapsellisuus meni varmasti kaikilta osanottajilta...



Kylläpä harmitti muuten lähteä Suomesta, kun kerrankin oli näin messevät helteet. Onhan ne samat täälläkin, mutta ei se vaan ole sama asia. Mökin järvessä oisin voinu lillua vaikka viikkoja, nähdä kavereita ja istua terassilla. Onkiminiseenkaan ei riittäny kolmesta viikosta siihen vaadittavaa aikaa. Kamulit saisivat nyt vaan ruveta varaamaan lentoja tännepäin, vink vink!

Kynnet ovat taas kerenneet kasvaa hieman ja saattaa olla, että Pii+kalkki-tabut (hiukset, iho ja kynnet) alkavat myös vaikuttaa. Aloin hermostua jatkuvasti lohkeileviin kynsiin ja otin siskon vinkistä vaarin.



Kynsillä MNY:n ennen reissua ostamani kesälakka 107A. Aivan mahtava metallisen monivivahteisena hohtava pinkki.



Laitoin kerrankin villisti ihan kolme kerrosta, koska väri on aika kevyt ja päätkin olivat jo alkaneet kulua. Päällyslakka Essencen Top Speed.



english: Hello ladies, it's clearly been too long! I'm finding it a bit hard to get the blogging gear on again but, I hope it'll come back before long. What an amazing holiday, as always! The Maid of Honour became a sister in law etc. We got these Kalevala Koru bracelets as Maid of Honour presents with my wonderful MoH-colleague.
We had a fun midsummer, super bachelorette party, a million things to do and the best wedding in the world to top it all off... Unfortunately the photos I took are not blog appropriate material :) And not to forget, on my nails MNY's new summer polish in 107A
.