keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Heipat vähäksi aikaa!

Olin sitten eilen töissä Laura Mercier tiskillä ja sain myytyä ihan peräti yhden huulipunan :D Ihan hyvä saavutus sinänsä, koska monet myyntipisteet tekivät 0-tuloksen. Meillä on ymmärrettävästikin jääny pakkaamiset vähän myöhäiseen ajankohtaan ja tämä päivä menee ihan tarkasti joka minuutti hyödyntäen. Frankfurtin linkku lähtee meidän juna-asemalta 17.00 ja lento Saksasta 22.10. Kotona Kainuussa ollaankin sitten vasta huomenna iltapäivällä...

Jätänkin teidät nyt tällä kertaa näin sulosävelien saattamana (takaisin tullaan 14.07).
Parikin kirosanaa pääsi ilmoille tuossa aamulla, kun huomasin Facebookista, että Nouvelle Star lempparini, Strabourgin oma punapää Benjamin oli vetäissyt maanantaisilla festareilla keikan:



enslish: We're off to Finland for three weeks now and I'll leave you to enjoy the summer and the sun. Here's a video from my favourite singer from this years French Idol, the red headed sweetheart is Strasbourg's own Benjamin. I can't believe I missed he's live performance on Monday's Fete de la Musique!

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Work, work

Olin just aloittamassa tämän päivän postausta iltapäivällä, kun sain puhelun töistä. Minua pyydettiin huomenna, näin viime hetkellä, töihin Printempsin Laura Mercier-tiskille. Hauska juttu sinänsä, koska minähän kävin heillä työhaastattelussa yli vuosi sitten enkä silloin saanut paikkaa. Tietenkin työnvälitystoimisto (joka nytkin minua sinne kyseli) unohti kertoa, että paikkoja oli kaksi ja pari muutakin tärkeää yksityiskohtaa... Nyt kuulemma toinen tiskin vakkareista on lomalla ja minut tarvitaankin nyt välttämättä päiväksi tuuraamaan. Lupailtiin vielä, että jos tämä nyt menee hyvin niin pääsen merkin omaan koulutukseen!
Käväisin siis tuossa aikaisemmin esittäytymässä tiskillä ja selvittämässä huomisen ohjelmaa. Itse myyntipisteen johtajatar vaikutti oikein mukavalta (ei ollut se laiha pieni ihminen joka silloin viimeksi haastatteli) ja lupaili myös, että jos minua tämä kiinnostaa niin voin saada keikkoja heidän pisteessä myös tulevaisuudessa :D Aivan uskomatonta!
Tänään olisi taas yksi Ranskan kesän kohokohtia eli Fete de la Musique, mutta paikallisliikenne on lakossa ja viimeiset ratikat ja linkut tännepäin lähtivät keskustasta 20.00. Joten kävimme nopsasti syömässä au Brasseurin terassilla ja kuunneltiin siinä jo ensimmäisen bändin keikkaa. Tosi harmi, että tämä mahtava koko kaupungin valtaava musiikkitapahtuma jää tältä vuodelta ohi, että kiitos vaan CTS. Oisihan tuollaisen pitkälle yöhön jatkuvan bakkanaalin voinu tietenkin järjestää muulloinkin kuin maanantaina :)

Huomenna siis pitkä päivä kuumassa ostosparatiisissa luvassa ja postaukset jota halusin ajastaa loman ajaksi jäävät tekemättä. Pitää yrittää keksiä jotain!



english: I was just starting on today's post earlier and I got a call from work and they asked me to replace someone at the local Laura Mercier counter at Printemps. So tomorrow I'll be at work and not making the posts I wanted to get done before leaving on holiday on Wednesday. I have to figure out something... This is one of those times having a lap top would really be nice :)

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Avenheim

Työpainotteinen viikonloppu takana, kotiinlähtö ja juhannus edessä! Ihanaa!

Ihan kempparin johtajattaren varottelujen mukaisesti perjantai ja lauantai olivat harvinaisen hiljaisia päiviä töissä, vaikka tänään vietettiin täällä isänpäivää. Naiset miellellään törsäävät itseensä, mutta kun pitäisi ostaa lahjaa rakkaalle isälle tai miehelle niin osataan olla kovinkin nuukia... Outoa muuten, että äitien ja isänpäivä ovat vain kuukauden päässä toisistaan, siksikin nuo kulutuserot huomaa vielä paremmin. Äitienpäivän asiakasvirtaa muistellessa... Eikä silloin todellakaan yhdellekään asiakkaalle tullut mieleen pihistellä. Ehkäpä naiset sitten shoppailivatkin isänpäiväksi jossain muualla kun hajuvesiosastolla?

Tänään käytiin taas maaseutukierroksella, tällä kertaa Avenheimissa:



english: I had a very busy weekend working and trying to get along with a very disagreeable clientele... Today was father's day here in France and it's simply astonishing how little women are actually willing to spend to celebrate the important men in their lives. Last month's mother's day was such success and now everyone was in a bad mood and clearly not interested in spending a dime.
Anyway, today we drove to Avenheim for another Sunday stroll in the countryside.

torstai 17. kesäkuuta 2010

Be my Millionaire

Huomenna taas töihin sitten ja laitoin kynnet siihen kuntoon, että kehtaa Yves Saint Laurentia edustaa. Sain nettipankkitunnukset jo tänään postissa ja ne jopa toimivat, uskomattoman nopeaa toimintaa!

Kynsillä tyylikästä hopeaa Catricelta:



Tämä on kolmas uusi lakka Catricen Ultimate Nail Lacquer-sarjasta ja täytyy sanoa, että kaikki kolme ovat olleet yhtä hyviä, niin laadultaan kuin väreiltäänkin.



Mä ajattelin pullon perusteella et joo tämmönen perus kiva hopea, mutta oikeesti tämä on todella peittävä ja upeasti metallinhehkuinen lakka, olematta mitenkään ällö. Oikea rusketuksen korostaja (ei siis mulla, kun mähän en rusketu :)



english: All the new polishes I've gotten from the Ultimate Nail Lacquer-line from Catrice have been superb. This latest one is no exception! This metallic, lustrous silver is 300 Be my Millionaire. I think it would work really nicely with some tanning action (not on me though, I don't get bronzed :)

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Cha Cha

Soittivat taas töistä tänään ja tarjottelivat töitä viikonlopulle, harmi vaan kun olen jo menossa sille YSL-keikalle. Toivottavasti näitä hommia riittää sitten myös lomanjälkeiselle ajalle ainakin yhtä paljon tai vaikka enemmänkin. Tänä sunnuntaina on sitten täällä isänpäivä ja siksi näitä keikkojakin on taas reilusti tarjolla. Voin vaan kuvitella mikä sesonki mahtaa olla ennen joulua :)
Sen uuden pankkitilin piti aueta tämän viikon alussa ja kovasti olenkin odotellut puhelua sieltäpäin. Pankkikorttiahan en enää kerkeä ennen lomalle lähtöä saada, mutta jos saan nettipankin auki niin voisin tehdä siirtoja suomalaiselle tilille. Jos joku etsii edullista ja toimivaa nettipankkia Ranskasta suosittelen Elcl:llää. Taitaa olla ainoa nettipankki joka hyväksyy asiakkaaksi ilman säännöllisiä palkkatuloja.

Kynsillä uutta H&M:ltä:



Pitkästä aikaa uutta hologrammilakkaa ja vielä näin nättiä beessiä!



Tämä lakka on todella helppo levittää ja kuivuu ohuen koostumuksensa ansioista nopeasti.



english: A new hologram polish from H&M! This nude prettiness is from the actual summer makeup collection and it's called Cha Cha.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Truchtersheim

Ihanaa! Naapurit ovat vihdoin lähteneet kesälomalle ja koko talo on yksin meidän :D
Eilen oli tarkoitus grillailla kaikessa rauhassa takapihalla, mutta ilmat eivät olleetkaan mitä parhaimmat ulkona istuskeluun. Kulta halusi lähteä mieluummin maaseutukierrokselle ja netistä löytyneistä kävelykierrosvaihtoehdoista valitsimme Truchtersheimin:



Kerrassaan valloittava pikkukaupunki se olikin ja selvästi rahakkaiden ihmisten asuttama. Välillä tuntui ettei oltaisi edes oltu Elsasin takamailla vaan jossain ihan muualla. Joistain taloista tuli mieleen Helsinkin ja joistain Kalifornian isoterassiset kartanot. Vanhat ja modernit talot seurasivat toisiaan loputtomilla pikkukaduilla, ihania valtavia puutarhoja silmänkantamattomiin ja jokapaikassa näki ihmisten välittämisen ja vaivannäön. Paikallisen eläinlääkärin vastaanoton pihalla oli hevostalli ja siellä sai käydä silittelemässä toinen toistaan suloisempia heppoja.

english: We made an amazing trip to the countryside eysterday! We chose the small town of Truchtersheim as our first destination. What a charming village and only 20 minutes from Strasbourg. Still totally in the calm of the countryside with horses and gigantic gardens. I loved the way modern houses mixed with the traditional Alsatian style and everything was really well looked after and cared for.

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Golden Roses

Jei! tänään tuli sitten postissa kovin odotettu palkkasekki. Rahaposti on vaan aina yhtä jännää! Huomenna on tapaaminen pankissa uuden tilin avaamiseksi ja ajattelin odottaa, että saan sen tilin auki ja laittaa sekin sitten sinne. Mitä sitä sinne vanhalle kortittomalle tilille rahaa työntää, kun sitä ei sieltä sitten saa ulos millään. Pitääkin muuten huomenna muistaa kysyä, että mitenkä sitten näiden sekkien kanssa toimitaan jos saan tilin nettipankkiin? Siis onko tarkoitus, että ne lähettää mulle töistä sekin ja mä avaan ja allekirjoitan sen ja sitten lähetän uudestaan menemään pankkiin? Että oisko mitenkään mahdollista hoitaa homma vähän yksinkertaisemmin? Eihän se tietenkään pankin käsissä ole jos työnantaja haluaa maksaa sekillä, mutta kun tällä uudella pankilla ei ole edes konttoria missään täällä lähellä. Elämä ja kevät sanon minä. Selvästi liian hyvään olen Osuuspankin asiakkaana tottunut.

Mutta sitten sitä eilen luvattua leimailua:



Tätä ruusukuvioo Konadin laatasta m54 on tullu käytettyä aika usein, mutta se on jotenkin niin kivan monikäyttöinen, kun se toimii ihan miten päin vaan.



Ja näyttää hyvältä miten päin vain, että saa vaan leimailla menemään :)



Aluslakka P2:sen Calcium Gel sen päällä kaksi kerrosta Catricen 150 Big Spender Wanted! (yksikin olisi toiminut) kuviot Konadin laatasta m54 China Glazen 2030-lakalla. Päällyslakka Essencen Quick Dry.



english: Some stamping fun for today! I added some roses from Konad's m54 plate to my yesterday's mani with China Glaze's 2030. I love this rose design because it works no matter how you place it, you can stamp a way and not worry about the placement. I used P2's Calcium Gel as base, two coats of Catrice's 150 Big Spender Wanted! and Essence's Quick Dry top coat.

torstai 10. kesäkuuta 2010

Big Spender Wanted!

Hellettä riittääkin sitten taas vaihteeksi... Tänään on niin kaunis ilta tulossa, että taidetaan tilata pitsat ja syödä ne ulkona takapihalla. Aamusta oli joku epämääräinen koulutustiedotussysteemi työkkärissä ja minä ajattelin ovelasti mennä tällä kertaa autolla. Mappyn mukaan sinne pääsee meiltä kolmessatoista minuutissa... Ehem no paikanpäällä ei ollu mitään toivoa löytää parkkipaikkaa ja aikani pyörittyä ympyrää iskin auton parkkiin Elsasin juomatehtaan työntekijäparkkiin aika kauas työkkäristä. Olin siis 10 minsaa myöhässä ja kiva poika tiskiltä sano et joo et voi enää mennä sisään, kun ovat jo aloittaneet, mutta täytäpä tämä lomake ja se on sillä selevä. Laittaavat sitten kutsun seuraavaan infotilaisuuteen. Että olipa taas niin turha reissu ettei mitään järkeä. Pitäis vaan aina muistaa lähtee tuntia ennen tai sitten vaan mennä sillä tunnin kestävällä linkulla. Semmonen tunarointi tälle päivälle.



Kynsillä taas uutta ihanaa Catricelta. Tämä upeus on 150 Big Spender Wanted!



Ihana vadelmanpunainen lakka kultaisella hohteella.



Oikein kiva hieman tummempi kesälakka, eikä niitä ainaisia pastelleja. Tämän kanssa kävis varmasti mainiosti kultaiset leimailut, pitääpä huomenna kokeilla.



english: The heat here is unsupportable and I'm afraid it's going to stay like this for a while...
I wanted to show another great polish from Catrice and this is called 150 Big Spender Wanted! I love the way this polish looks and feels summery without being light or pastel.
It's just the prettiest raspberry red with golden shimmer

maanantai 7. kesäkuuta 2010

I Sea You!

Höh, Glamourin edellinen numero jäi jostain syystä viime kuussa tulematta ja olin jo uusimassa tilausta, kun uusin numero tulikin viime perjantaina. Viime kuun lehden kerkesin jo ostaa irtona. Samalla tuli Ebaystä tilaamani hopeinen rannekoru, voit tätä Glamourin määrää ;) Kahdessa Ranskan Glamourin viime numerossa on ollut artikkeleita bloggaajista ja ne tuntuvatkin olevan kuuma puheenaihe täälläpäin. Kesäkuun numerossa esiteltiin isojen tyttöjen muotiblogeja ja nyt oli juttua superbloggaajia eli niitä jotka pääsevät esim. muotinäytöksissä eturiveihin, ihan uutta tietoa ainakin mulle :D



Laitoin kynnet uuteen uskoon ihanalla Catricen I Sea You! lakalla. Aivan kerrassaan upea väri ja hyvällä siveltimellä oli ilo maalata. Ei ollenkaan liioteltu tuo Ultimate Nail Laquer nimi.



Tämä on siis aika tummahko täysin hileetön petroolinsininen.



Lakka peittää tosi kivasti ja välillä tuntui, että sivellin olisi liiankin iso esim. pikkurillin kynttä maalatessa.



english: Here is the new Glamour magazine for July. The readers of the French Glamour have been getting to enjoy lots of articles about bloggers and blogging lately. Last month it was Big Fashion and this month its famous bloggers. How interesting to get to discover new great blogs and also get to see some behind the scenes stuff! Posing on the magazine my new silver bracelet from Ebay. As you can imagine I couldn't wait to try out my new Catrice polishes and here's the first one, a gorgeous dusty teal called 250 I Sea You!

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Lauantain reissu

Käväistiin tänään Offenburgissa ihastelemassa kesän alkua ja siellä olikin jotkut teknofestarit meneillään... Ihanassa vanhanaikaisessa kaupungissa hirvee saksalainen teknojytä pahimmassa lauantairuuhkassa. Mummot vaan jammaili mukana, harmi kun ei sattunu kamera mukaan... Eikä muuten aurinkorasvakaan, käsivarsia kutkaakin nyt oikein makeasti :D
Ihana ottaa tuolleen oma auto alle ja lähteä tuolleen ex tempore käymään jossain, ilmatoinnin puute vain kävi vähän tukalaksi :) Ensi kerralla voisi vaihteluksi katsastaa vaikka Stutgartin.

Mülleristä etsin Catricen uusia lakkoja, joista tietenkin juuri se jota eniten halusin, Sold Out Forever (nomen est omen) oli loppuumyyty...



Essenceltä halusin tuon nail art collector's casen ja kakkos paketin noita kynsitimantteja ja vara kappale Catricen erinomaisesta Maximum Resist ripsarista. Catriceahan ei saa tuosta meidän lähimmästä Saksan kaupungista Kehlistä jostain kumman syystä :(



Sitten näitä Catricen uusia lakkoja. Otin kolme lakkaa kokeiluun ja seuraavalla kerralla se Sold Out Forever on saatava! Catricen tuleva kesän meikkikokoelmakin on niin uskomattoman ihana, että toivottavasti se kans on ensi reissulla saatavana. Nämä lakat ovat siis 150 Big Spender Wanted! 300 Me My Millionaire ja 250 I sea You!



Ja Hennesiltä kätevä kännykkäpussi ja kesälakka Cha Cha. Mites teijän lauantai?

english: I did a bit of shopping today at Offenburg. I wanted to get some of the new Catrice polishes and unfortunately the one I absolutely wanted (Sold Out Forever) was sold out...
So instead I got some nail art stuff from Essence, a spare mascara from Catrice and three polishes from the new range. These are 150 Big Spender Wanted! 300 Me My Millionaire and 250 I sea You! I also got a pouch for my mobile from H&M and a summer polish called Cha Cha.

torstai 3. kesäkuuta 2010

Essence Twilight Collection

En todellakaan ole mikään Twilight-fani, mutta tämä tuleva Essencen meikkikokoelma vaikuttaa todella kiinnostavalta! Ihanan tummia syyssävyjä ja metallista hohtoa... Kauppoihin tämän kokoelman on luvattu saapuvan myös heinä-elokuussa:



essence twilight collection – duo baked eyeshadow
in three colours

Kolme baked-tyylistä luomiväriduoa 2,95 € kpl

essence twilight collection – glitter eye pencil
in two shades

Kaksi smokey eyes glitterikynää 1,45 € kpl

essence twilight collection – shimmer powder


Hohdepuuteri 2,45 €

essence twilight collection – lip gloss
es in four colours

Neljä tummaa metallista, tuoksuvaa huulikiiltoa 1,75 € kpl

essence twilight collection – nail polishes in five colours

Viisi mystistä kynsilakka sävyä 1,75 € kpl

This collection is due to be in shops from July/August.

kuvat ja info from Pinkmelon

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Aqua Shine

Heräsin tänä aamuna aika ilkeeseen kurkkukipuun ja myöhemmin lääkärissä todettiin, että kuumettakin on... Noh, pieni antibioottikuuri ja särkylääkettä, jospa se tästä. Ihmettelin just kullalle, että ei sitä pienempänä koskaan saanu mitään apua kurkkukipeeseen, siis koskaan! Mullakin oli aika usein kurkkukipee ala-asteikäisenä ja ihan sai yksikseen kärsiä, sanottiin ettei siihen ole mitään lääkettä. Nyt sain tosiaan antibiootteja, kahdet särkylääkkeet ja puuduttavan suihkeen. Ois tuommonen suihkekin ollu aika pop montakin kertaa :)

Kynsillä uusi Basic Conceptin 125 Aqua Shine:



Kiva metallinen vaaleanturkoosi, ei ehkä niin erikoinen kun mitä pullon perusteella oletin... Tämmönen köyhän naisen hologrammin korvike :)



Hyvin peittävä ja ehkä seuraavaksi kokeilen varpaankynsiin, hopeisten sandaalien kans vois olla aika kiva yhdistelmä!



english: Here's my newest polish 125 Aqua Shine and it's from Basic Concept.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Return to Paradise

Ihanan värikästä keskikesän kokoelmaa tänään esittelyssä Essenceltä. Tämä eksoottinen väri-ilottelu on luvattu heinä/elokuuksi meidän kaikkien Essence-fanien iloksi:





Kaksi baked-tyylistä luomiväritrioa 2,95 kpl
Two baked eyeshadow trios 2,95 a piece





Kolme huulikiiltoa 1,75€ kpl
Three lipglosses 1,75€ a piece





Kolme huopapäistä rajauskynää 1,95€ kpl
Three felt tipped eyeliner pencils 1,95 a piece



Viisi upeaa kynsilakkaa 1,75€ kpl
Five super colourful nail polishes 1,75 a piece



Vaalea hohdepuuteri 3,25€
A light shimmer powder 3,25€



Mattapinnan antavia papereita kasvoille 1,45€
Oil control papers for lasting matte effect 1,45€

tiedot ja kuvat täältä/info from Pinkmelon