sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Shockful

Hopeiset työkynnet on taas laitettu uusiksi ja muutenkin ollaan vietetty tosi rauhallista sunnuntaita kotosalla. Työkeikka oli mennyt paljon paremmin kuin uskalsin toivoakaan, koska sain tulattua myyntitavoitteen, tällä jos millään pitäisi saada lisää keikkaa :D Meitä oli töissä useampi animaattori näin äitienpäivän sesonkia varten ja muut tytöt neuvoivat kirjautumaan useampaan työnvälitystoimistoon samanaikaisesti. Pitääkin etsiä netistä näitä muita työnvälityksiä, kun en tiennyt oikeasti alasta mitään ennenkuin ottivat tuolta nykyisestä firmasta yhteyttä.

Raikkaan vihreää manikyyriä tähän sateiseen sunnuntaihin tarvittiinkin:



232 shockful on P2:n uusia lakkatulokkaita perusvalikoimasta tälle vuodelle. Pullon perusteella odotin hieman läpikuultavaa lopputulosta, mutta tämä onkin ihan peittävää laatua.



Tämä sitäpaitsi muistuttaa kovasti Primarkin pimeässä hehkuvaa vihreää... Ehkä hieman enemmän neon tyylinen tämä ja vähemmän keltainen.



english: Today I changed my silver "working girl nails" for this new bright green from P2. It reminds me of Primark's glow in the dark green, but maybe this is a bit more neon and less yellow. I think 232 shockful will make a great summer polish especially for my toe-nails :)

perjantai 28. toukokuuta 2010

Givenchy

Jalat ovat tuusana, mutta kivaa on ollut. Töissä siis :) Huomenna vielä viimeinen päivä tätä missiota ja varmaan kiireisin päivä luvassa. Täällä äitienpäivää vietetään nyt ylihuomenna ja varmasti kaikki viimeiset villahousut rynnivät viimehetken ostoksille.

Nyt on siis voimat lopussa ja ajattelin postata vaan pikaisesti hajuvesista joiden kanssa olen lätränny viime päivät:



Aromaattinen kukkaistuoksu vuodelta 2003. Sisältää viittä eri ruusua ja tähtianista.
Kuplivan raikas ja spontaani.



Itämainen kukkaistuoksu vuodelta 2006. Ensituoksussa valkoista timjamia, mandariinia ja saframia, sydäntuoksussa maxillaria orkideaa, liljaa ja Ylang Ylangiä ja ominaistuoksussa Tonka papua, vaniljaa ja tammea. Oma lemppari tällä hetkellä Givenchyltä (Hot Couturen lisäksi)



Vanha lemppari vuodelta 2001 on Hot Couture edp (saatavana myös edt:nä) Sain tämän äidiltä synttärilahjaksi jo silloin ilmestymisvuonna. Ensituoksussa vadelmaa, sydäntuoksussa magnoliaa ja pohjana kitkerää vetiveriä. Kerrassaan ihana tuoksu!



Tämän kesän kausituoksu Summer Vibrations on raikas ja kevyt. Sisältää mustaa viinimarjaa, frangipanier-pensaan kukkaa ja aaltojen roiskeita :D ehheheh embruns siis ranskaksi.



Uusin tulokas sarjaan tälle vuodelle on Ange ou Demon- le secret, eli tuoksu jonka sain koulutuslahjaksi. Kukkais-hedelmäinen tuoksu sisältää ensituoksussa karpaloa, vihreää teetä ja talvisitruunaa. Sydäntuoksussa Sambac-jasmiinia, valkoista pioonia ja vesikukkaa ja pohjana valkoista puuta ja myskiä sekä patsulia.

Tottakai palvelen kaikki puheilleni tulevat asiakkaat ja myyn siten kaikkia muitakin liikkeessa olevia merkkejä, mutta tässä pari oman merkin hyvinmyynyttä tuotetta esittelyssä. Tänään päästiin superkivojen asiakkaiden kanssa kaupoille niin huulipunien kuin meikkivoiteidenkin tiimoilta :)

english: I'm totally worn out from work and I just wanted to share with you some of the frangrances from Givenchy which I've been promoting these past days. I still have tomorrow to go, from this mission, so I'll be getting some shut eye early this evening :)

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Alverde

Huomenna siis taas töihin! Tänään käväisin postittamassa ebaymyyntejä ja shoppasin ihonhoitojuttuja Saksasta. Olen jo pitkään käyttänyt Alverden luonnonkosmetiikkaa ja huomasin päivävoidetta etsiessäni, että uusia kiinnostavia tuotteita oli ilmestynyt ja lemppari voiteestani oli saatavilla isompi koko. Tämä herkänihon jojoba-voide on aivan mahtavan paksu ja rasvainen, täydellinen atooppisen kuivan ja herkän ihon hoitoon. Entisen 30ml tilalla oli nyt 50ml samaan hintaan Alverden 20-vuotis synttäreiden kunniaksi. Ihanan koostumuksen lisäksi tämä on tuoksuton, haju-, säilöntä- ja väriaineeton + Saksan allergia- ja astmaliiton suosittelema! Hintaa vaatimattomat 3,25€... Otin samalla myös kaikille ihotyypeille sopivan silmänympärysvoiteen kokeiluun:



Essencen Top Speep pikakuivattaja vetää viimeisiään ja otin sen tilalle uudistetun version ja kesäisen vihreän lakan P2:selta.



english: I just love Alverde products! A really wide range of amazing natural cosmetics and makeup for only a few euros. All my German friends know what I'm talking about :) My Jojoba sensitive day cream was running out and I got +20% for free (50ml for 3,25€), happy 20 years Alverde! I also got an eye cream for all skin-types. Also my Essence Top Speed top coat was running out and I got the new version of that and a lovely light green polish from P2.

tiistai 25. toukokuuta 2010

Summer Cocktail

Tuntuu taas etten saa tällä hetkellä oikein mitään rakentavaa aikaiseksi, kun helle vetää veteläksi. Kiva, kun ylihuomenna pääsee jo töihin ja ilmastoituun ympäristöön :D

Tänään pitkästä aikaa luvassa kynsiaiheista postausta:



Tämä raikas vihreän turkoosi on P2:sen 050 Summer Cocktail ja kuuluu tämän kesän Sun Love-kokoelmaan:



Ja on taas reippaasti vihreämpi kuin mitä kamera haluaa toistaa... Vinkkejä tähän ongelmaan otetaan astaan :)



Kaunis tasainen ja metallisen kuultava pinta kahdella kerroksella.



english: Another great polish from P2's summer collection Sun Love. This is 050 Summer Cocktail and it is actually quite a bit greener than what my camera wants to capture (any tips to fix that problem?)

maanantai 24. toukokuuta 2010

Last Part of my Eyeshadow Collection

Me täällä suletaan mielettömässä helteessä ja vietettiin mukapyhäpäivää tylsästi minä kotosalla ja kultareppana töissä. 26 astetta varjossa alkaa olla jo ainakin minulle liikaa :) Olenkin keräilly materiaalia 50 faktaa Ranskasta postaukseen ja ottanu pienet siestat.

Viimeisessä luomarikokelman esittelyosassa järjestelyratkaisuja:



Silkkaa kaaosta...



Haluaisin vaihtaa tämän muovisen laatikoston johonkin vähän tilavampaan, korkeampaan ja tukevampaan, nimittäin noita laatikoita on hieman vaikea saada auki, kun ne ovat niin tupaten täynnä tavaraa :D



Meikkipussejakin on kertynyt parit ja niihin onkin helppo lajitella eri meikit tyyliin yhteen rajauskynät ja yhteen poskipunat jne.



Tässä kaikki poskipunat yhdessä paketissa.



Ja tässä ihan oikea meikkipussini jossa päivittäin tarvittavat hommelit kuten ripsarit, taivuttimet ja pohjustukset.

english: Last part of my e/s collection is about storage solutions. I'm not totally happy with the plastic drawer and I'm looking for a more spacious and sturdier drawer for my makeup. Inside the drawer I use makeup bags to separate different products.

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Eyeshadow collection part III

Perjantaiset juhlat meni oikein hyvin ja hauskaa oli varmasti ihan kaikilla. Meitä oli useampaa kansallisuutta edustettuna: parit ranskikset, venäläinen, kaksi bulgarialaista, yksi slovakki ja yksi marokkolainen... ja iltahan lopeteltiin normaaliin tapaan pokeripöydän ääressä :)

Tänään ollaan helteestä huolimatta tuohuttu kotosalla, istutin parvekelaatikoihin kukat, siivoiltiin juhlien jälkiä ja pelailtiin molemmat omilla koneillamme Sally's Studiota. Melkein olis kannattanu lähtee läheiselle rantsulle istuskelemaan...

Sitten jatketaan toiseksi viimeisellä luomivärikokoelman esittelyosalla!



Essencen irtoluomivärejä ja paletteja, näistä suurinosa on limited editioneja, itseasiassa ihan kaikki, paitsi tuo Smokey Eyes duo :D Muuten Essencellä vaihtuu perusvalikoimakin melkein kerran vuodessa, eli periaatteessa mitkään näistä ei ole saatavilla loputtomasti.



Sekalaista seurakuntaa Rimmeliä, markettijuttuja, Lancomea, Dioria ym:



Ja bonuksena poskipunia ja aurinkopuutereita HR:ltä, Essenceltä, H&M:ltä ja Yves Rocherilta.

english: Friday's party went really well and I think everyone must have enjoyed themselves as much as I did. We had several nationalities present: couple of Frenchies, two Bulgarians, one Slovak, a Russian and one Moroccan. And of course we finished the night with a party of poker as usual. Today it's been just chilling and I planted some new flowers and played Sally's Studio. Here's my second last part of my eyeshadow collection. The single e/s and blushes, and as you can see I'm a real Essence fan :D

perjantai 21. toukokuuta 2010

Perjantaita!

Mulla on vierähtänytkin koko päivä illan bileitä valmistellessa. Vaikka meillä ei koskaan mikään kaaos olekaan, aina on kiva laittaa paikkoja vähän extra kuntoon vieraita varten. Tänään olis kyllä melkein voinu istua iltaa ulkona grillin ääressä, kun lämmintä on kivat 20 vaikka aurinkoa ei ole viikkoihin näkyny. Tarkoittaakohan tämä nyt sitten vaan vielä lisää sadetta :D

Ajattelin pistää illalla uuniin Tarte Flambeita siltä varalta jos vaikka joku nyt on lähteny illanviettoon tyhjin vatsoin... Muuten telkussa mainostettiin, että Suomen Lidlissä on meneillään Ranskaviikot ja näkyi olevan myös meidän kotoisia Flammekucheneitä eli juuri näitä Tarte Flambeita, kannattaa kokeilla :D



Sain postissa töistä uuden YSL-sopparin ja soitin vielä kemppariin ilmoittautuakseni ensi viikon Givenchy-keikalle näin viikko etukäteen. Soittivat muuten eilen töistä ja kyselivät kansallisuuden ja oleskeluluvan perään... Loppujen lopuksi soittaja tyytyi passin voimassaoloaikaan, kun sitten itekin totesi, että enhän minä euroopan unionista tulevana mitään oleskelulupia tarvitse. Ei vaan ollut ihan varma asiasta...



Täysin irrelevanttina lisänä tähän vielä tämän viikon kynseilytarvikeshoppailut... Noita Emilyn uusia kynsitarroja on kiva päästä kokeilemaan!

english: I've been preparing all day for tonight's birthday bash. I'm going to make some traditional Alsatian Tarte Flambees and and all kinds of other snacks.
And as a totally irrelevant part to this post, my last weeks nail art shoppings, I just can't wait to try out those new Emily decals!

torstai 20. toukokuuta 2010

Eyeshadows Part II

Tänään onkin kullan synttärit ja kävin nakkaamassa sen leipomon kautta töihin aamulla :) Kävin sen jälkeen läheisellä superautomarketilla pyörimässä ja nappasin kullalle parit kirjat lahjaksi. Uusin Paasilinnakin olisi ollut tarjolla, mutta päädyin Levyyn ja Coelhoon tällä kertaa. Huomenna on kunnon bileet luvassa, porukkaa on kutsuttu vaikka kuinka ja innokkaimmat ovat jo varanneet yöpaikkansa meiltä. Muuten lähtisivät ihan huoletta ajelemaan autolla aamyöstä ja sehän ei ole hyvä idea... Askartelin lahjapaperin puutteessa tämmöset:



Käytössä Konadin laatat m17 ja m18 + neljä special polishia perusväreissä.



Jatkakaamme luomivärikokoelman esittelyä:



Ekana H&M paletit ja irtoluomivärit. Näissä on monta hyvää ja monta huonoa... Parhaita ovat nuo irtoluomivärit, joita ei taideta enää valitettavasti valmistaa. Näitä H&M paletteja tulee osteltua varsinkin matkoilla ja reissussa ovatkin käteviä kokonsa puolesta.



Sitten näitä eri nimillä myytäviä Ebayn irtopigmenttejä. Minun purkit on merkitty "Leishi", mutta olen nähnyt ihan samoja muillakin nimillä. Näitä saa eri kokoonpanoilla ja määrillä. Ihan kivaa peruslaatua, kivoja raikkaita metallisia ja helmiäissävyjä. Pitää yrittää pressata näitä kunhan löydän näille sopivat purkit...



MACin Cool Pleat palette jota on tullut todella vähän käytettyä (pitäskö laittaa blogikirppis pystyyn). Lancomen Star palette Yeaux ja Calypso-lookin paletti. Nämä ovat myös superkäteviä matkoilla.

english: Today is my BF's birthday and I was out of wrapping paper so I got creative with Konad instead. I used plates m18 and m17 + four special polishes in basic colours. I hope he likes the books I chose for him :)
Anyway back to my today's topic, here's the second part of my eyeshadow collection. I love everything H&M and I've collected quite a bunch of their makeup and nail polishes. Some of them are of great quality and some unfortunately are less pigmented and thus less useful.

Next are Leishi-pigments that I got from Ebay some time ago... These same pigments are sold under different names and and in different quantities (I got the 42 piece pack). Great fresh colours for only a few euros. And last are my mixed (better quality?) palettes from MAC and Lancome. This is the cool pleat palette from MAC, Star Yeux and Calypso from Lancome.

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Eyeshadow collection part I

Luomivärikokoelman esittelyä pyydettiin jo aikoja sitten ja vaikka tästä on joskus postattukin, sen verran uutta on tullu mukaan, että laitetaan tulemaan uudestaan:



Ihan ensimmäisenä kaikkein paras kaikkiyhdessäpaketti eli pro 120 paletti, sisältää helmiäistä, metallia ja mattasävyjä. Tästä löytyy periaatteessa ihan kaikkia värejä ja varsinkin vaaleanpunaisesta ja violetista ihan mahtavia sävyjä. Myös perusmustat ja valkoiset löytyy. Tilasin Ebaystä joskus aikoja sitten ja löytyy etsimällä "120 palette" Swatcheja täältä!



Hyvä kakkonen on tämä pro 80 palette, jossa on myös helmiäistä ja mattaa. Luomivärinapit ovat paljon isompia kuin 120 ja värivalikoimakin ihan omanlaisensa. Varsinkin noissa helmiässävyissä on todella reippaasti pigmenttiä. Kivana lisänä myös hopea-, kulta- ja pronssisävyt. Ebaystä myös tämä etsimällä "80 palette". Swatcheja täältä!



Uusin tulokas on 28 nude palette, tätä tulee selvästi vähemmän käytettyä kun noita kahta muuta. Laatu on hieman kuivempi ja pigmenttiä napeissa on vähemmän. Kätevä paketti nude-meikin ystäville. Kivoja vaaleita korostusvärejä, pari hyvää ruskeaa ja mattamusta. Netistä löytyy tälle vertaus MACin luomiväreihin. Ebaysta samoin hakusanalla "28 nude palette". Swatcheja täältä!

English: I've been requested to show my eyeshadow collection and this first part is about my big Ebay palettes. First is the 120 pro palette, second the 80 palette and the third is 28 nude palette. Links to swatches above :)

tiistai 18. toukokuuta 2010

Get in the Line

Olin tuossa tekemässä toivottua luomivärikokoelmapostausta ja jämähdinkin swatchailemaan rajauskyniä... Kosmetiikkafriikille ihan normaali tilanne :)
Luomivärikokoelmapostausta luvassa, mutta tänään siis katsausta kynävalikoimaan:



Ensimmäisenä nestemäiset rajaukset:

1. H&M - Purple Glitter
2. Primark - no name
3. Essence - 03 Dive Deeper
4. Essence - 01 Bubble Bubble



Tuo Primarkin lineri värjää inhottavasti ihon vihreäksi... ei kiva :)

Ja sitten rajauskynät ja kajalit:



1. P2 - 080 Magic Thailand
2. Essence - 01 Meet You in Budapest
3. P2- 030 Crazy Brasil
4. Essence - 08 Teddy
5. Wet'n'Wild - Turquoise
6. Essence - Smokey eyes 01 Mystic Vamp
7. H&M - Glitter Eye Pen Black
8. Essence - 02 Douple Espresso
9. Essence - 13 Night fever
10.Essence -11 Cool Breeze
11. Essence - 05 Crazy about Green
12. Essence - 01 Think Pink
13. P2 - 010 Candy Girl
14. Essence - Poseidon's Love
15. Essence - 02 Zulu



Sitten huomasinkin kun kaikki oli saatu kuvattua, että olin unohtanu vielä parit kynät...



1. Rimmel - 001 Regal Anarchy (shade)
2. Rimmel - 001 Regal Anarchy (define)
3. Rimmel - 004 Denim Dreams
4. H&M - Funky Green
5. Yves Rocher - Ensoleillé
6. Rimmel - 002 Sun Goddess
7. Yves Rocher - Argent étoilé
8. Rimmel - 051 Wake Up Call
9. Helena Rubinstein - 14 Blue Dawn



english: I was taking photos for a requested post about my eyeshadow collection and I wound up swatching my eyeliners instead :) It happens all the time... aye, fellow makeup freaks?

maanantai 17. toukokuuta 2010

Shy Purple

MNY-lakkojen kokoelma vaan kasvaa ja tässä uusin lisäys 545:



Nyt pitäisi kyllä alkaa rajoittaa näitä violetteja lakkahankintoja (miksei muitakin :P) Ajattelin pullon perusteella, että tämä olisi samaa laatua kun tuo aikaisempi 449, näitä vaaleita, kevyitä ja kauniita...



Ja onhan tämä, mutta toisaalta on kyllä myös todella vaatimaton ja sopii sellaiselle joka haluaa vähän jotain väriä, mutta ei mitään liian räväkkää. Ei minulle siis.



Nämä vaaleat lakat sopivat toisaalta todella kivasti pohjaksi leimailuun, koska näistä nousee hyvin esille vaaleammatkin leimailut.



Tällainen vintage-aiheinen tästä tuli tällä kertaa :) Kuviot Essencen uusista stampy-laatoista Black Pearl Konadin erikoislakalla, päällyslakka myös Konadin.



english: Yet another new polish from MNY and this innocent beauty is 545. I loved the colour in the bottle but this is somewhat too discreet for me. I thought this would be a great base for some stampings and I paired this with a flower design from Essence's Stampy-plate with Konad's Black pearl special polish. Top Coat also from Konad.

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Blue & Teal

Rauhallista ja helteistä sunnuntaita!

Alakerran kauhukakaralla taitaa olla synttärit, koska takapihalle on koottu melkein pientä tivolia vastaava muovivekotinkokoelma. Ei taida heilläkään olla mikään paras päivä meneillään, kun vähän väliä joku miniatyyri-ihminen parkuu kuin viimeistä päivää... Olisimme karanneet jonnekin muihin rauhallisempiin maisemiin, mutta valtava musta vierasbemari tukkii sopivasti autotallin oven. Tuo meijän käytävä on muuten kokenut sen kauan odotetun muodonmuutoksen, raporttia siitä tulossa!
Laitettiin muuten tuossa jokunen tunti entinen jääkaappi myyntiin nettiin ja kun oltiin äsken syömässä niin joku täti soitti ja ilmoitti tulevansa puolen tunnin päästä hakemaan sitä :D Ilmaiset netti-ilmoitukset toimii siis ihan kivasti!

Tämä taisi olla torstain meikki:



Tämä on taas tätä tuttua Essence + Crazy about Colour kategoriaa...



Tällä kertaa käytössä 01 Colour Affair luomiväriduo. Pohjustuksena Alverde ja liikkuvalle luomelle vielä musta Smokey eyes-kynä. Sen päälle petroolin sinistä, luomivakoon ja siitä ylöspäin mattavioletti.



Kulmaluulla vaalean helmiäinen ja alaripsirajassa violetti. Rajasin yläripsirajan mustalla, josta suurinosa tarttui ripsientaivuttimeen :)



Poskipuna 01 Wawawawooo ja poskipäille 01 Colourmania hohdeposkari. Huulikiilto H&M Retro Chic ja sen päälle aavistus Essencen huulipunaa 42.



english: Here's my fotd from last Thursday. I'm still in love with Essence's Crazy about Colour LE and these great colours combine to so many nice looks. I started with Alverde's e/s base and covered the moving lid with Essence's black smokey eyes jumbo pencil. On top of the black a shimmery blue from 01 Colour Affair duo and in the crease a matte purple. I blended the purple into a pale shimmery shade on the brow-bone. I lined the upper lash-line with black and the lower one with the purple e/s. As blush 01 Wawawawooo from Cute as Hell and 01 Colourmania on the cheekbones for highlight. Lipgloss Retro Chic from H&M and a hint of Essence's lipstick in 42 for more colour.

lauantai 15. toukokuuta 2010

Pink Lace

Hieman tylsähkö manikyyri tänään, ajattelin vaan kokeilla jotain tuon MNY:n 449 kanssa. Keskarissa kuvio hieman heilahti, vaikka nuo viivamaiset Konadit ovat yleensä aika helposti kohdistettavia :)



Kuviot Konadin laatasta m57 Pink Pearl special lakalla ja päällyslakka Essencen Top Speed.



Käväisin viime viikolla Sephoralla haistelemassa ja hipelöimässä kevään kosmetiikkauutuuksia ja varsinkin Givenchyn kevät-kesämeikkikokoelma puhutteli raikkaudellaan.



Näitä lakkoja kokeilisin oikein mielelläni ja työnkuvauksessahan pyydettiin meikkaantumaan Givenchyn meikeillä :) Oisivat toki laittaneet koko kokoelman sitten tulemaan! Pitää kysyä jos töissä saisin lakkailla näillä ihanuuksilla...



english: Just a simple mani for today, I added some lace stampings to my previous MNY 449 from Konad plate m57 with Pink Pearl Special Polish. Top Coat is Essence's Top Speed.
I think one of the prettiest makeup collections for this summer is Givenchy's Fleur de Frangipanier and not only because I'll be working for them... Those polishes totally rock!