torstai 30. huhtikuuta 2009

Hauskaa vappua!

Jei, se aika vuodesta taas! Harmi, kun sää ei ole mitenkään erityisen vappuinen ja vaikka aurinko paistaakin, niin lämpötila ei millään jaksa nousta 20 paremmalle puolella. Aloitinkin reippaasti heti aamusta ikkunoiden pesulla ja tulihan niistä kyllä ihan hyvät. Saatiin anopilta lainaan semmonen höyrypuhdistin, alunperin siihen tapetinpoistoon, mutta huomasin et se ei oikein jaksa kastella sitä paperia läpi asti. Ikkunanpesuun pikkukone sopii kuitenkin aivan mainiosti! Sitten onkin vaikeutena vaan nuo "kolmannet ikkunat", joita ei saa auki ja joiden takia saa roikkua toisen kerroksen korkeudella ja toivoa parasta...

Kulta soitti tuossa ja oli samaa mieltä, että vappuaattona on ihan pakko lähteä vähän kaupungille haistelemaan kevättuulia... ja siksi pitääkin laittaa naama vappukuntoon. Päivänmeikkiä Virgin Kiss MACin facechartista:



Mulla on ihan täysi vihreäkausi menossa. Kynnet, paita, korvikset ja meikki...



Tässä siis minun versioni Virgin Kissistä, aika perusmeininki, mutta tässä häivytys tehdään ulos ei ylöspäin. Käytössä kaksi luomiväriä, toinen tumma metallinen vihreä 80 paletista ja toinen mattamusta 28 nudepaletista. Joo ja toki vaalea korostusväri kulmaluulle. Rajasin mustalla rajauskynällä yläripsirajan puoleenväliin asti ja koko alasisäluomen kajalilla. Paljon mustaa ripsaria as always!



Pohjustus Alverdellä ja rajasin silmän ulkonurkan ja alaripsirajan Essencen mustalla Smokey eyes kynällä. Sen päälle vihreää luomiväriä pyäreäkärkisellä kynäsiveltimellä. Mustaa vihreän häivytykseen.



Meikkivoide Pure Liquid Mineral sienellä levitettynä, poskilla 50' Fever Essenceltä ja huulipunana Helena Rubinsteinin Ritual 06 Beloved.

Nyt vaan serpenttiinit auki, lakit vinoon ja jotain kuplivaa lasiin!!

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Nothing but Rebel!

Sain sitten kuitenkin käytyä Saksassa eilen. Olisi kannattanut ottaa kamera mukaan, koska moni asia on muuttunut sen jälkeen kun viimeksi kävin sielläpäin ennen lomaa. Nato-huippukokouksen aikaiset mielenosoitukset ovat tuhonneet monta rakennusta Port de Rhin korttelissa mm. sen apteekin, jonka kuvasin viime kerralla. Melkein kokonaan palaneet ovat myös se tullirakennus, jonka alla viimeks oli se henkkareiden tarkastus. Apteekin viereinen Ibis-hotelli on vielä pystyssä, mutta täysin käyttökelvoton. Yritin etsiä netistä kuvaa nykyisestä tilanteesta, mutta päädyinkin katsomaan videota itse mielenosoituksesta Youtubeen. Ihan paha olo tuli kun katsoin tuota videota, koska olen itse satoja kertoja viiden viime vuoden aikana tuosta samasta paikasta ajanut autolla, bussilla ja kävellyt... Ihan täydeltä sotatilalta tuo minusta näyttää!




Sitten jotain ihan muuta, eli Essenceä eiliseltä reissulta... ylläri pylläri:



DM-kaupassa oli taas esillä kevään erikoisuus eli ns. piilolookki! Nothing but Rebel ihana neon meikkikokoelma joka on saa siis vain heiltä. Woolworthin alekorista uskomaton Basic Concept kynsilakka 106 Türkis Metallic ja Mülleriltä uutta mansikalle ja vadelmalle tuoksuvaa kynsilakanpoistoainetta.

Kokeilin tuossa uutta Seppälästä ostamaani Beautyuk kynsilakkaa 35 Neon Turquoise, joka on muuten p-e-r-f-e-c-t! Tämä uusi tulokas ei valitettavasti osaa poseerata kunnolla kameralle ja siksi etsin googlesta kuvan, joka vastaa paremmin oikeaa sävyä, enemmän metallista vihreää kuin turkoosia:



Huomasin muuten eilen, että MACin sivuille on ilmestynyt uusin A Rose Romance kokoelma ja sormeni syyhyävät päästä kokeilemaan uusia facecharteja....

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Green Summer

Nonni! Kaikkee sitä voi pieni kauneusbloggari sotkea... Kun tuossa mainostin sitä Yves Rocherin kesäkokoelmaa ja uutta hajuvettä sekoitin tietenkin uuden Green Summer tuoksun vanhempaan Naturelleen. Pullo on melkein samanlainen. Ihmettelin kyllä miksi minun muistaakseni kaupassa pullon olleen oranssimpi kuin netistä löytämäni kuva... Hehehehe



Kävin siis tänään hakemassa omani pois, koska tämä on Limited Edition ja kun se edellinen erä oli jo loppu. Netistä löytämieni tietojen mukaan tätä olisi saatavilla vain Ranskassa ja Englannista. Toisen sivun mukaan myös USAsta kesäkuun alussa. Ken ties myöhemmin myös Suomesta?

Unohdetaan siis jo se Naturelle ja tässä tuoksukuvaus tästä uutuudesta:

This summer quench your senses and discover an ultra-refreshing fruited fragrance. In a luxuriant jungle, the sun warms the tangy tones of fruits and the intoxicating aroma of exotic flowers.

The notes feature citron vert, clementine, mango, orange, freesia, cyclamen, hibiscus, nectarine, white woods, raspberry and musk.

Tästä ei saanut synttärialennusta, koska tosiaan tämä on LE, mutta 16,90 on ihan kohtuullinen hinta 75ml edt:stä. Otin kaveriksi myös yhden uuden Passion Fruit shampoo/suihkugeelin, joka muistuttaa aika paljon tuota hajuvettä.

Rain and Boredom

Olen kovasti tässä tekemässä lähtöä Saksaan, mutta vesisade ei millään meinaa loppua ja yritän tässä viihdyttää itseäni sään kirkastumiseen saakka. Kiva uusi sarja muuten kakkosella tuo Aristokraatit. Romantiikkaa ja ihania pukuja = hyvää sadepäivän ajantappoa.

Päivänmeikistä tuli jotenkin hieman tylsähkö, mutta iho näyttää elävän ihan omaa elämäänsä:



Käytössä ensimmäistä kertaa Nivean Natural Beauty kosteusvoide ja sen päällä sienellä levitettynä Maybellinen Pure Liquid Mineral meikkivoide. Hyvältä näyttää!!



Pohjustus perinteinen Alverde ja luomivärit H&M:n pyöreästä Hello Kitty paletista. Vaaleanpunainen kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Violetti keskiluomelle ja ruskea ulkonurkkaan ja luomivakoon. Violettia myös alaripsirajassa. Ripsarina uusi L'oreal Telescopic Explosion joka oli hienoinen pettymys, koska harjan muodon vuoksi levitys on hankalaa ja jotenkin ripsistä tuli ohuet ja suorat... auttaisikohan harjoittelu?



Rajaus H&M musta rajauskynä, poskilla Essencen 50's Fever blush ja huulilla Essencen Asia Glam huulikiilto 01 Hot Sushi.

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Estee Lauder Summer 2009

Estee Lauderilta luvassa paljon ihania kesäuutuuksia!
Ensin esittelyssä hempeä ja kukkainen Vivid Garden kokoelma:



Tässä Jasmine Garden-niminen setti:



Toinen kesäkokoelma Bronze Goddess tarjoaa, tietenkin ruskettuneelle iholle sopivia tuotteita, kuten aurinkopuuteria, kirkkaita värejä ja ihanan Eau Fraîche Skinscent tuoksun.



Ensituoksussa Sisilian bergamottia ja mandariinia, sydäntuoksussa tiaré-kukan maitoa, kookosöljyä, appelisiininkukan nuppuja, jasmiinia, magnoliaa, mirhamia. Ominaistuoksussa meripihkaa, santelipuuta, vetiveriä, karamellia ja kookosmaitoa.

Kesän kunniaksi myös merkin kolme suosituinta tuoksua ovat saaneet uuden kevyen ja kesäisen version:

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Coastal Scents vol. 4 etc

Coastal Scentsiltä taas luvassa kivoja uutuuksia ja itseasiassa olin jo tuossa tilaamassa paria (luomiväri) Hot Potia , mutta Enkoren videon vakuuttamana hankin mieluummin vaikka sen kuulun 88 shimmer paletin. Eli uusien Hot Potien värejä on jo olemassa kaikissa Coastal Scentsin myymissä paleteissa jopa siinä 28 nude paletissa. Unohin sitten sovinnolla koko luomivärit ja päädyin hankkimaan pari uutta edullista sivellintä:



Italian Badger Doe Foot Stippler
Sable Contour Brush



Synthetic Deluxe Crease Brush Lip Smacks -
Plum Crazy



Pink Synthetic Oval Foundation


Mikä parasta koko tilaus alle kaksi kymppiä postikuluineen! Eilen käväisin muuten Yves Rocherilla ja olisin mielelläni vaihtanut synttärikorttini ilmaisiin lahjuksiin. En tietenkään (oikeasti) tarvinnut mitään, mutta sitten huomasin uuden kevätkokoelman ja ihastuin täysin uuteen Naturelle hajuveteen. Täysi kopio Escadan jostain kausituoksusta, en nyt heti osaa sanoa lonkalta mistä niistä kymmenistä, mutta juuri sellainen raikas hedelmäinen tuoksu kuitenkin:



Aivan ihana kevät-kesä tuoksu ja aika odotetusti se olikin jo loppuunmyyty. Osmoz.fr kuvailee tuoksua näin: ensituoksussa sitruunaa ja bergamottia, sydäntuoksussa jasmiinia, vihreää omenaa, intian ruusua ja persikankukkaa. Ominaistuoksussa Virginie seetriä, meripihkaa ja myskiä.

Uutta satsia tätä ihanuutta tulossa kuulemma tiistaina eli ainakin minä käyn hakemassa omani pois. Hajuveden ympärillä oli muuten aivan ihana vihreänsävyinen meikki ym. kokoelma josta en valitettavasti löytäny yhtään kuvaa netistä, mutta siihen kuului kynsilakkoja, kynsiviila, meikkipussi (kaikki metsänvihreitä siis) huulikiiltoja, aurinkopuuteri ja uusi ihana passionhedelmäsuihkugeeli. Katsotaan sitten jos tiistaina onnistais :)

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Shopping all day long...

Tänään menikin ihan koko päivä kaupoissa pyöriessä ja ne ihanat leopardiballeriinat nirhasivat jalkani komeille rakoille. Miksi siis koko päivä meni ns. hukkaan? Kullan kaksi nuorempaa serkkua pääsevät huomenna ripiltä ja isoveli on toisen tenavan kummi ja hän haluaa meidät mukaan (henkiseksi tueksi) perherientoihin.
Huomenna siis starttaamme 8.45 aamusta. Huoh. Kirosin tuossa just äsken lahjoja paperoidessani, että passaa olla melkoiset kinkerit jotta tämä kokemus jäisi positiivisen puolelle.
Yksi hyvä puoli kauppareissulla oli kuitenkin Auchanin kauneuspäivät! Suuret valikoimat markettikosmetiikkaa -50% (siis jo edullisesta hinnasta sai puolet kanta-asiakaskortille).
Ostin sen haluamani Nivean Natural Beauty kosteusvoiteen, joka ainakin tuoksunsa ja ulkonäkönsä puolesta muistuttaa ihan vanhempaa versiota, en nyt muista nimeä, mutta se ihana helmiäisvoide sieltä vuosien takaa:



Toisena päädyin ihan uuteen tuttavuuteen eli L'orealin Telescopic Explosion ripsariin.
Miksi päädyin kymmenien eri mascaroiden joukosta juurit tähän? Koska se on täysi kopio Givenchyn Phenomen'Eyesistä! Eli tässä on pallonmuotoinen kuminen harja.



Jospa aamu urkenisi aurinkoisena ja uusi kosteusvoiteeni tekisi kasvoni yhtä hehkeäksi kuin mainoksessa luvataan ja saisimme jotain hyvää syötävää tätilässä :P

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Pink & Purple

Kannattaa sitten muistaa kaikkien niiden jotka kivojen sisustusohjelmien inspiroimina ryhtyvät harkitsemaan uusia tapetteja.... että tapetinpoisto on hirveetä, pitkästyttävää ja helvetillistä hommaa. Olen vasta toisessa pitkässä seinässä menossa ja alan oikeasti miettiä jotain muuta ratkaisua...esim. ammattilaiseen turvautumista.
Ajatella, että on ihmisiä jotka tapetoivat työkseen!

Kävin pesemässä kalkkipölyn hiuksista ja huomasin, että onkin jo liian myöhä tälle päivälle enää lähteä Saksaan. Eli ajattelin postata sen sijasta päivänmeikkiä:



Onpa taas omannäköistä eli pinkki/violetti yhdistelmää. Pitkästä aikaa käytössä 120 pro palette.
Pohjustus Alverde ja aloitin silmänsisänurkasta vaaleanpunaisella (1) kolmasosan ulkonurkkaanpäin. Samaa pinkkiä myös alaripsirajaan. Luomen keskelle luomivakoon asti matta violetti (2) Ulkonurkkaan häivytyssiveltimellä tummin metallinen violetti (3) ja kulmaluulle hohtava valkoinen (4).



Aika sotkuinen tuo lähiotos. Tuo Diorshow Blackout sotkee aika helposti isolla harjallaan.
Rajaus H&M musta perusrajauskynä ja sisäluomelle alas musta Essencen Beauty Victim Kohl.
Poskilla Essencen 50's Fever poskipuna ja huulilla saman merkin Hello Tokyo 01 kiiltohuulipuna.



Kerrankin olis ollut ihan oikeeta asiaa Saksaan, nimittäin kengänpohjallisia ja meikinpoistoainetta. Muuten tuli mieleen, että Yves Rocherin uusi bio-meikinpoistoaine on todella hajustettua (joskin luomutuoksuilla), eikä sitä voi käyttää silmämeikin poistoon. Ostin sen nimittäin viimeviikolla kivojen lahjusten toivossa ja päädyin ihan väärään ratkaisuun. Entinen hyväksi koettu Kamomilla putsari olisi ollut sata kertaa parempi. En todellakaan viitsi käyttää montaa eri tuotetta meikinpoistoon ja mielellään se yksi tuotekin saisi olla tuoksuton.
Syy villiin kokeiluun oli se, että jätin mielettömän hyvän Balean tuoksuttoman, väriaineettoman ja säilöntäaineettoman putsarini siskolleni ja nyt olen siis vähän niinku pulassa ilman sitä.



Toinen mainitsemisen arvoinen uusi tuotetuttavuus on Nivean Natural Beauty kuorinta. Tämä sattui olemaan tarjouksessa 4€ paikallisessa supermarketissa ja oli pakko kokeilla. Todella hellävarainen ja hyväntuntuinen kuorinta, joka on (jostain syystä) tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Itse en suosittelisi kenenkään käyttävän kuorivaa tuotetta kasvoilla päivittäin, kerran tai pari viikossa on hyvä tahti useimmille. Ajattelin katsoa Saksasta jos tuotesarjaan kuuluvaa päivävoidetta olisi saatavilla. Niveallahan oli pari vuotta (jotain 10!) kivaa helmiäisen hohtoista päivävoidetta, joka tuoksui taivaalliselle ja kosteutti hyvin. Tuossa Natural Beauty sarjan voide vissiin pyrkii samaan. Kuka ei näin kesänkorvalla haluaisi hieman hohtoa elämään ja kasvoille :)

torstai 23. huhtikuuta 2009

Entretien

Olipa reissu! Löysin vihdoin 13.55 oikean kammarin sokkeloisten henkilöstötilojen perältä. Ei tarvinnutkaan kysyä neuvoa kuin kolmelta myyjätätiltä :)
Haastatteluun oli minua ennen saapuneet kaksi nuubialaista kissaa ja toinen oli jo vastaanottohuoneessa haastateltavana, kun löysin oikean paikan. Molemmilla tyttösiltä meni about 15-20 minsaa ja aika alkoi käydä hieman pitkäksi. Kysyin tummemmalta kisulilta hänen tullessaan haastatteluhuoneesta et miten meni ja hän sanoi et tosi hyvin. No itse haastattelija oli herttainen pieni ja laiha, perus ranskis. Sain kertoa oman urani tähän asti ja sitten hän selitti firman periaatteita pitkään ja hartaasti. Hän kysyi et olinko hakemassa 35 tunnin eli full time paikkaa. Vastasin et joo kyllä. Sitten kävikin ilmi, että paikkoja olikin kaksi ja toinen niistä oli puoliaikainen meikkaajan paikka. 35 tunnin ihmisestä tulisi pömpelin ns. vastaava eli manageri ja joutuisi pitämään jöötä toiselle puolikkaalle. Hän sitten kysyi et olenko jo encardoinut eli johtanut muita ihmisiä ja sanoin totuuden mukaisesti et en ole, mutta olen AMK:lla kyllä käynyt kursseja aiheesta. No hän sitten kyseli mitkä olisivat minun mielestä hyviä ominaisuuksia johtotehtävissä olevalle ja mainostin hyvän kuuntelutaidon ja rehellisyyden perään. Sitten seurasi vielä pitkät pätkät yhtiön erinomaisuuden kehumista ja hyvältähän se kieltämättä kuulosti. Eli esim. joka kuudes kuukausi kaikki managerit kutsutaan Pariisiin preppauskurssille tulevista uutuuksista. Vähän niinku L'oreal Produits de Luxe puoli tekee maahantuojan ominaisuudessa Suomessa. Tai teki kun olin töissä. Ai niitä aikoja...

En usko, että olin mitenkään paras kandidaatti ja ärsyttää niin penteleesti, että olin taas ihan pihalla mistä työpaikasta oli kyse... Miksi ABCI ei voinut kunnolla breefata etukäteen. Varmaan mun oli tarkoitus hakea sitä 19 tunnin meikkaajan paikkaa. Harmi. Oishan se pitäny ite älytä varmistaa etukäteen.

Jännä haastattelu sinänsä, kun ei oikein keritty puhua kunnolla mistään, enkä päässyt näyttämään kaikkea osaamaani. Et jos tuon perusteella osaavat valita parhaan ihmisen paikkaan niin jiihaa. En muuten uskaltanu lopussa kysyä edes palkasta, et saattaa vaikuttaa hieman unprofessionalilta. Muuten, kun olin poistumassa tavaratalosta ne kaksi tummaa piikkikoroilla kiikkuvaa kaunotarta olivat palaamassa takaisin, eli liekkö jo saaneet myöntävän vastauksen....

Laitetaan nyt kuitenkin positiiisen vastauksen toivossa hieman mainosta:



Kiva kokoelma, muistuttaa kovasti Essencen samannimistä viimevuodelta.



Positiivista tai negatiivista vastausta luvassa ABCI:n kautta ja itse pömpeli/myyntipiste kuulemma avataan kesäkuun alussa ja mainoskampanjakin sitä varten on jo valmis. Varmaan vastausta luvassa aika piakkoin jos kerran koulutustakin olisi tarkoitus järjestään ennen kesäkuuta.

Natural Beige

Vitsi, että tämä päivä alkoi kivasti! Orava-kaverini nimittäin näyttäytyi piitkästä aikaa :)

Työhaastattelupaniikki alkaa kuitenkin hiipiä selkärankaan (vatsanseudulle) ja valmistautuminen tuntuu vaikealta. Mietin moneen kertaan et hei mitään en voi tässä menettää, ainoastaan voittaa työpaikan... Kun vaan jaksais vielä itse uskoa tuohon.
En ole edes vaivautunut opettelemaan tuotteita ulkoa nettisivuilta, koska sivut todellakin ovat vain englanniksi. Olen kyllä tutkinut nettisivut tarkkaan ja tiedän mitä tuotteita on tarjolla.
En osaa (lue halua) myydä mitään tuotteita ennenkuin olen itse niitä kokeillut ja rauhassa niihin tutustunut. Joka tapauksessahan he järjestävät koulutuksen ja haluavat varmaan myyjien toteuttavan yhtiön omaa myyntitekniikkaa.

Päivänmeikki hyvin neutraalia ja varman päälle pelataan:



Pohjustus Alverde ja sen päälle Essencen Smokey eyes kynä koko liikkuvalle luomelle. Sen päälle taputellen Essencen Bohemia metallisen hopeinen luomiväri. Luomivakoon nudepaletista kakkosta häivytyssiveltimellä. Ykkönen kulmaluulla korostuksena. Rajasin alaripsirajan ja pienen siiven silmäkulmaan Essencen metallisen ruskealla rajauskynällä. Ripsari Diorshow Blackout.



Poskilla Sun Club 01 ja huulilla Essencen Sunset Cruise. Hyvin Essence-painotteista tänään. Harvalla halpismerkiltä saa näin moninaisia tuotteita ja niillä aina kauniin lopputuloksen.

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Creme de la Creme

Työhaastattelu(taistelu)kynnet ovat valmiit:



Ja mitähän sitä keksit päällepantavaksi?? Ei viittis aina koko mustissa mennä. Ajattelin laittaa jonkun värikkään paidan ja sen päälle New Lookin mustan puuvillajakun. Tiiä sitten miten kuuma huomenna on eli laitanko hameen vai housut. Balleriinat vai nilkkurit...



Tämmönen ois tämä ensimmäinen idea. Laittaisin mustat sukkikset jos tosiaan on kylmempää.

Dior Summer 2009

Diorin ihanan iso ja pinkki kesäkokoelma! Tästä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Minua viekottelee tuo pinkki luomiväripaletti ja kaikki huulikiillot :P



Kaksi 5-värin luomiväripalettia toinen Limited edition:



Kaksi poskipunapalettia, molemmat LE



Hohto- ja aurinkopuuterit molemmat LE:



Kolme Dior Addict High Shinea yksi LE:


Kaksi Dior Addict Ultra Gloss Reflectiä, joista toinen LE. Kaksi DiorKissiä toinen LE:


Kaksi Limited Edition kynsilakkaa:



Kokoelmaan kuuluu myös hopeinen rajauskynä, kaksi taskupeilin näköistä huulikiiltopalettia, sekä yksi SPF 10 varustettu Dior Addict Lip Glow.
(Photo credit:www.iswii.net)