perjantai 31. lokakuuta 2008

Happy Halloween!



Tänään pitää saada oranssia ja sitä on nyt tulossa:



Ja mikäpä parempi kaveri oranssille kuin pirteä vihreä!



En tuhlaa juhlapäivää turhilla selittelyillä joten nauttikaa hyvästä seurasta ja
pitäkäähän huoli itsestänne ja kaverista :D

torstai 30. lokakuuta 2008

Pink Lady

Tällä Anytimen paletilla on sitten kerrassaan ihana nimi! Pinkki Pimu suomeksi, numero 2. Jos paikallisen halpahallin alekorista löytyy vielä näitä, niin kannattaa ne sentit pariin sijoittaa. Ostin viime lomalla Suomesta kaksi näitä paletteja ja molemmat ovat erinomaisia. Varsinkin nuo tummimmat sävyt ovat todella värikylläisiä ja neutraalin sävyisiä eli sopivat monelle.





The usual deal, eli vaaleinta vaaleanpunaista koko luomelle kulmakarvoihin asti ja keskisävyä likkuvalle luomelle. Tummintä sävyä ulkonurkasta sisäänpäin häivyttäen. Tähän kannattaa käyttää pyöreäpäistä häivytyssivellintä, kuten tuo Coastal Scentsin tapered crease (lyhyempi).



Tummaa myös alaripsirajaan samalla siveltimella smokey efektin saavuttamiseksi. Vaaleinta sisänurkkaan kuten yläripsirajassa. Poskilla Helena Rubinsteinin Blisfull ja H&M powder pearls. poskipäillä.

keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Starry Green

Tässäpä taas tätä vihreetä. Anteeks.



Pohjustukseen liikkuvalle luomelle kevyesti Rimmelin Eye gloss limelight. Sisänurkkaan
kultaa Essencen Aloha Sun paletista ja vihreää ulkonurkkaan ja luomivakoon. Tummensin luomivakoa ja alaripsirajaa Anytimen 3 Green craze paletin tummimmalla sävyllä.



Yläripsirajaa tummensin hieman h&m glitterikynällä. Poskilla h&m:n bronzing&highlight puuteri ja huulilla essencen XXL kiilto 08.



Joulukuusitunnelmaa tähtösillä :)

maanantai 27. lokakuuta 2008

Fall trend colours 2008

Nämä syksyn uudet Pantonen sävykartat ovat jo jonkin aikaa muhineet mun kovalevyllä ja olin melkein unohtanu koko asian. Yksi syy miksi en ole tänä syksynä jaksanu kauheesti vaahdota trendeistä, on se, että tuntuu että kaikki on jo nähty ja arvosteltu moneen kertaan. Pantonen trendivärikartat ovat minun mielestä sallivampia ja kätevämpiä kenen tahansa käyttää. Kaudelle värisuosituksia on iso kartallinen ja sieltä voi bongailla omia suosikkejaan, eikä niinkään tarvitse orjallisesti seurata minkään meikkimerkin suosituksia.



Noista tumman sinisestä ja punaisesta tuli muuten erityisesti mieleen Estee Lauderin Vintage Jewels juhlakokoelma, tätä tulen ainakin minä kokeilemaan:





Armanin kokoelmasta löytyy neutraalien lisäksi myös tummanpunaista ja violettia:



ja Chanelilta kultaa, beigee ja punaista:



Eli loppujen lopuksi todella monet sävyt ovat muotia tänä syksynä ja sieltä vaan poimimaan omat suosikit!

Yellow, red ,orange

Nyt jotain ihan uutta ja erikoista, nimittäin punaista luomiväriä!!



Tässäpä lähiotos, tuo Essencen Volume Up toimii aivan erinomaisesti. En tiiä miksi sillon aluksi sen käyttö jäi ja pidin sitä jotenkin liian isoharjaisena?



Käytin tähän lookkiin 120 palettia ja neljää eri luomiväriä.
Vaaleinta kirkkaankeltaista (1) sisänurkkaan ja ovelaa oranssia (2) keskiluomelle. Ulkonurkkaan kirkkaan vadelmanpunaista (3) häivytyssiveltimellä. Alaripsirajaan punertavaa kanervan sävyä (4) , sitä myös mustan rajauskynän pehmentämiseen yläripsirajaan. Ja lopuksi kuten aina vaaleaa helmiäistä kulmaluulle korostukseksi.



Huulilla Helena Rubinsteinin Stellars kiiltohuulipuna 314 ja poskilla puna H&M Hello Kitty paletista.

In english:
For this special red Halloweenish look I used four shadows from the 120 colour palette. Bright yellow (1) to the inner corner with a small brush and a bizarre orange (2) on the midlid. A strong rasberry colour (3) on the outer corner and in the crease with a blending brush. I lined the lashlines thinly with a black liner and smudged the line with a suble heather colour (4). I also added a shimmering highlight to the browbone. On the cheeks: blush from the h&m Hello Kitty palette and on the lips a glossy lipstick from Helena Rubinstein Stellars 314.

lauantai 25. lokakuuta 2008

Turhia ostoksia

Tirskahdin tuossa yksinäni (kulta ihmettelee vieressä), kun näin Temptalialla tämän kynsilakkaesittelyn. Kyseessä on Diorin timanttikokoelman musta glitterinen kynsilakka. Hintaa suolaiset 19$. Mikä tästä tekee hauskan on se, että kynsissäni komeilee juuri tällä hetkellä uusi P2:n Funky kynsilakka, joka vastaa Diorin lakkaa täydellisesti. Niin ja se hinta 1,40€...



Kuka viimeksi nauraa...



Eilen oli onneksi viimeinen 3 jours or ja se turhan hilpetöörin haaliminen loppuu:



Tässä viimeviikon saalis, en muista olenko näitä jo esitelly.



Tuo kultainen tähtiriipus ja nuo kultaiset renkaat ovat selvästi joulukamaa ja nuo sydänkorvikset oli niiq ystävänpäiväksi. En muuten usko tuohon itekkään :(

perjantai 24. lokakuuta 2008

Perjantaita

Yritän edelleen saada aikaiseksi värikkään ja erilaisen smokey eyen. Tää on tätä mun ainaista vihreetä, mutta toimii ja minä ainakin tykkään. En tiiä käykö tää nyt tuohon kilpailuun, kun piti olla marketti/halpis kamoilla tehty. Käytin tähän neljää eri vihreää siitä 80 paletista. (tuo paletti jotain 15 egee postareineen) Vaaleimmasta sisänurkan sävystä väri tummenee asteittain ulkonurkkaan päin. Mustaa Hennesin kajalia ja Essencen Volume Up ripsaria.




Vaalea beige kulmaluulla korostusvärinä ja uusi Essencen XXL Shine huulikiilto 08 Glamour To Go. Aurinkopuuterina kiinteä Egypt Wonder.

Asiasta kymmenenteen mulla ois tuossa tuommonen aikaa ja hermoja vaativa sisustusprojekti. Viime lauantaina käytiin Ikeassa ja ostin sieltä jo pitkään haluamani kokolasivitriinin. Nyt kaikki vise repee nauruun (ihan oikeesti näin käy aina) vitriiniin olisi tarkoitus siirtää valtaisa Barbie-kokoelmani.. Ehhehhe.
Joo, joka tapauksessa se pölyttyy tällä hetkellä makuuhuoneen kirjahyllyssä ja nyt olisi aika saada neitit vierotettua tuonne olkkariin. Meillä vaan tuo sisälämpötila lähentelee 10 astetta ja remppamiehet on tulossa vasta jotain 20 ens kuuta. Siihen asti pitäs vielä kituutella, mutta mieluummin pysyttelen tiiviisti tässä sähköpatteri veikussa enkä lähde ollenkaan seikkailemaan tuonne olohuoneeseen, joka myös kylmiönä tunnetaan. Mistä inspis tähän ruljanssiin..

torstai 23. lokakuuta 2008

Black & Smokey

Bad girl meets good girl...



Itseasiassa tämä smokey eye oli tarkoitettu yhden saksalaisen meikkiblogin kilpailuun, mutta taisi jäädä hieman vaisuksi. Pyydettiin jotain erikoista ja värikästä..



Todella halpislinjalla tänään eli saksalaista markettikosmetiikkaa kaikki, tämäkin oli kilpailun säännöissä. Ehkä kuitenkin kokeilen jotain jännempää ja erikoisempaan huomenna :)

keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Findings

Voihan itku. Eilen satoi kaatamalla ja päätin kuitenkin lähteä ihan pikaisesti käymään Saksan puolella, ajatuksena oli katsastella hieman Halloween meikkijuttuja. Noh DMssä huomasin viimeisellä alahyllyllä, alle metrin korkeudessa Esencen uuden Hello Tokyo kokoelman tai siis sen vähän mitä siita oli jäljellä! Jostain syystä kyseinen lookki on vain DM kaupoissa eli exclusive... Kaappasin mukaani äkkiä kaksi huulipunaa, joista toinen syksyn trendin mukaisesti musta. Koostumukseltaan nämä ovat molemmat kyllä sen verran kevyitä, että ei näillä onneksi Vampiraksi muututa. Löysin myös kätevän Halloween meikkisetin, jolla pitäisi saada ainakin se välttämättömin vampyyrilookki aikaseksi. Essenceltä oli myös ilmestynyt uudet huulikiillot, joista valitsin sen iänikuisen kuolleen rotan (nude kultaan taittuva beige) joita minulla on jo kymmeniä.. P2-merkin todella hyvänlaatuinen kynsilakka, Halloweenin kunniaksi musta hopeaglitterillä. Viimeiseksi uuden Ebelin merkin synteettinen luomivärisivellin.







Päivänmeikkinä tosi nopea ja yksinkertainen mustavalko silmämeikki ja uutta Hello Tokyo huulipunaa. Siis ihan vaan mattavalkoista koko luomelle ripsistä kulmakarvoihin ja mustaa nestemäistä rajausta reilusti ripsirajaan, tähän lookkiin kuuluvat kissa rajaukset eli vedä siipi ulkonurkkiin. Mattamustaa luomiväriä kevyesti luomivakoon häivyttäen ulkonurkasta päin.



Ripsiväri alkaa vedellä viimeisiään :(

tiistai 21. lokakuuta 2008

Bohemia vol. 2

Trooppisen kuuman (20 astetta!) ja sateisen tiistain meikkiä tässä:



Yläripsien rajaan ja hieman siitä ylöspäin h&m mustaa glitteri kynää. Essencen Bohemia hopeanharmaata luomiväriä kynän päälle ja häivyttäen ylöspäin. Korostusvärinä Essencen vaalea kulta.



Poskilla Egypt Wonderin kiinteä aurinkopuuteri. Huulilla Anytimen Sweet Smile rajauskynä 01 Mansikkajäätelö ja Essencen Bohemia huulikiilto 03 My way.



Melkein ruska puutarhassa :) Ei taida muuten pysyä tuo 20 astetta, kun on jo laskenu kuuteentoista.

maanantai 20. lokakuuta 2008

H&M Cosmetics

Pyynnöstä juttua H&M meikeistä (ihan niinku näitä ei ois täällä esillä joka päivä ;)



Kokoelmani alkaa olla jotakuinkin valtaisa ja kuitenkin useimmat tuntuvat olevan käytössä aika usein.
1. Tämän kesän kaksi eri palettia ovat olleet kovassa käytössä ja niillä saakin uskomattoman paljon erilaisia lookkeja aikaan.
2. kuvan yksittäin ostettavat luomivärit ovat erinomaisia ja idea erikseen ostettavasta rasiasta on todella näpsäkkä. Niitä onkin tullut kerättyä kohtalainen määrä, enää en löytäny Forumista noita luomivärejä, vain pelkkiä rasioita, eli ovatko lienee lopettamassa tuotannon?
3. Yleisesti olen huomannut, että Hennesillä helmiäishohtoiset luomivärit ovat laadultaan parhaita kuten esim. nuo toissakesän paletit.
4. Nämä ovat jo aika vanhoja ja laatu on jotenkin turhan puuterinen minun makuun. Matkalle kätevä värivalikoima.
5. Sekalaisia paletteja, kaikki ihan ok. Kivoja luonnollisen neutraaleja sävyjä.
6. Edelleen nämä Hello Kitty paletit ovat ihan mahtavia ja suosittelen jo pelkästään tuon vaaleanpunaisen korostusvärin takia. Kolmensävyn poskipuna on myös ollut paljon käytössä.
7. Ostamani huulikiillot ovat kaikki ihanan tuoksuisia, värit kaikissa aika kevyitä, mutta siksi ovatkin minun mieleen.
8. kuvasssa olevat paletit ovat laadultaan aika haaleita ja pigmenttiä niissä on vain nimeksi, eli ovat jääneet melkein käyttämättä.
9. Sekalaisia vanhempia luomivärejä. Flickr päättikin leikata kuvan tuolleen niin, ettei niitä edes näy.
10. Kynsilakat ovat kaikki todella hyviä ja esim. tuo kultainen alkaa olla jo vanha ja toimii edelleen.
11. Tämä on vanhempi versio noista irtoluomiväreistä ja tämä taisi olla ensimmäinen ostamani.
12. Meikkipussejakin on kertynyt monenvärisiä, vähän niinku pakko ostaa aina uusien värien mukana.

in english:
As requested a review on H&M make-up. I have a relatively big collection and I have been collecting for a few years now. The best formula for eyeshadows I find is the pearly super shiny one which is used for example in the summer palettes from 2006 (pic. 3) Also the single, often matt eyeshadows are excellent and you can buy just one or three and a palette separately (pic. 2). I recommend the Hello Kitty palettes for everyone even just for the excellent pale pink highlight colour. Lip glosses ( pic. 7) are not so highly pigmented but they smell great and then again lip glosses normally have less pigment than lipsticks. Nail polishes are also normally very good quality especially the rectangular shaped ones (pic. 10). All in all if you get can get an eyeshadow palette with nice colours that please you for 2,50€ I say go for it!

Kuvahaaste

Mintulta napsahti tälläinen jännä haaste... Kuva itsestäsi eläimen kanssa. Ah, nyt kun luin tarkemmin sanamuoto onkin:

Kuvaa itsesi eläimen kanssa!

Rajoitus onkin sitten kaksinkertaisempi:
eläimiksi ei lasketa koiria, kissoja, marsuja, akvaariokaloja tai muita kotoisia nuuskuttajia.



Keräsin nimittäin jo innoissani koneelta kaikkia eläinkuvia ja tuhersin paint.netillä tämmösen valloittavan kollaasin. Kaikki on muut on viime kesiltä, paitsi heppa ja sisilisko ovat tältä kesältä.
Aivan ihania kavereita kaikki!! Hevosta olen käyny ruokkimassa maissilla pari kertaa ja Homeria saan helliä kotona käydessä.

perjantai 17. lokakuuta 2008

Red She Said vol.2

Quiet, please. Dramatiikkaa perjantaille...


Ihan basic meininki. Kultaan taittuvaa vaaleaa kulmaluulle ja pohjustin luomen sinisellä voidemaisellä kynällä ja mattaa mustaa luomiväriä taputellen sen päälle. Hopeaglitteristä mustaa luomiväriä alaripsirajaan ja häivyttämiseen luomivakoon.



Korostuksiin highlightpuuteria poskipäille ja t-alueelle (otsa, nenä, leuka). Varjostuksiin aurinkopuuteria poskiluun alle häivyttäen ylöspäin. Käytin Hennesin Bronzing & Highlight powderia, exotic bronze. Huulilla Essencen Sparkling Illusion 19.



Galeries Lafayettellä on menossa 3 jour or ja turhia alennuksia, pääosin rihkamaa, jopa 2€ kipale. Siinäpä korvislootaa ronkkiessani kuulin vielä ihan selevää suomenkieltä, alet näköjään vetää vaikka minkälaista porukkaa!

torstai 16. lokakuuta 2008

Red She Said

MACin uusin syyskokoelma oli ilmestynyt nettiin ja halusin ehdottomasti kokeilla ensimmäiseksi ei-minun-näköistä lookkia. Mahtavat syysvärit ja jotenkin puhutteva kokonaisuus. Tässä pystyin myös hyödyntämään uutta oranssinpunaista Gosh huulipunaani. Face chartissa huulipuna on kylmemmän sävyistä kuin minun käyttämäni ja kulmat paljon tummemmat.

Tässä siis inspiraationi Word-of-Mouth:



Ja tässä tulos:



Kamera ei jostain syystä olutkaan makrolla joten minusta kuvat aikuttavat hieman epätarkoilta.
Sisällä tuntui, että värit ovat todella tummat ja ulkovalossa kaikki pienet vivahteet häviävät.



80 paletista vaaleaa helmiäisbeigeä luomen sisänurkasta keskelle ja kulmakarvojen alle. Hohtavaa pronssia ulkonurkkaan pieneksi kolmioksi ja hieman luomivakoon sisänurkkaan päin.
Hopeanharmaata ulkonurkkaan ja siitä alaripsirajaan ja luomivakoon. Rajasin silmät Nyxin mustalla pigmentillä ja kostealla rajausiveltimellä. Lisäsin lopuksi vielä pronssia keskiluomelle, jottei se jäisi tumman häivytysvärin jalkoihin. Poskien varjostukseen aurinkopuuteria ja hieman persikkaista poskipunaa poskipäille. Huulilla Goshin Velvet Touch 63.

in eglish:
I saw the new Red She Said face charts at Mac.com and had to try the not-so-me looking Word-of-Mouth. I am so happy with the outcome! I used my new Gosh lipstick which has a warmer tone than in the original look. I also left my eyebrows lighter. I used three colours from my 80 colour palette and a black loose pigment from Nyx as eyeliner.
Light pearly beige from the inner corner towards the center of my lid and under my brows as a highlight. I used a rich bronze colour on the outer lid in a triangular shape and a bit also in the crease. Lastly a silvery grey colour on the outer corner, under the lashline and in the crease.
Bronzing powder as cheek contour and a hint of peach on the cheeks. Lipstick from Gosh Velvet Touch 63.